Fredag

Sköt med fredag, fast inte lika bra som vanligt. I skolan började jag få mer och mer ont i halsen under dagen men tog mig igenom en timmes NO, en timmes bild, en timmes lunch och nästan en timmes franska. Sen har vi en håla på en timme och sen idrott. Sjukt segt, men jaja. På idrotten skulle vi springa och jag kände att det inte var någon bra idé när jag kände att jag hade ont i halsen, frös till och näsan rinner. Jo men vad roligt såhär på en fredag eftermiddag när man bara vill komma hem och ta det lite lugnt, kanske umgås med någon vän eller sådär. Eller hitta på något roligt när det väl är helg. Nä, jag ska vara sjuk.. oj vad kul. /Angelica
 

fredag 31 augusti

Hejsan, det är FREDAG idag, hela dagen har jag gått runt o  trott att det va torsdag o igår trodde jag också att det va torsdag idag... Så när jag märkte att det var fredag blev jag överglad! Idag på idrotten så va vi på hälsostudion o körde ett spinningpass... åh vad det var roligt!!! Man blev sjukt varm & svettig men oooj vad kul det var, ska så lätt börja göra det, men man måste vara 18 för att köra på hälso studion tror jag.. så jag får hitta nån annan stans! Annars har det inte hänt så mycket kul, eller vi hade sovmorgon till 9.10 skönt och vi slutar två och har bara fyra lektioner en av dom är idrott o en e slöjd... älskar fredaaaaagar!!!!!! världens bästa schema! 
 
Ikväll ska vi åka till Ängelholm, jag och Annie ska på UG i ängelholms kyrka! Sen ska vi sova i vår eller ja vår farmor o farfars stuga och imorgon blir det kräftskiva! På söndag ska jag till Kristianstad igen och spela fotboll. Fullt upp i helgen så jag hinner inte blogga om jag inte gör något tidsinställt nu annars hörs vi på söndag! Kram!
/ Rebecka

me today!

Tagga träning!

Nu kör vi på träning, det var länge sen, förskylningen är lite bättre nu så jag kan vara med lite o ta det lite lungt o så, men ändå skönt! Imorgon på idrotten ska vi till hälsostudion och köra spinning, kommer nog bli kul. Jag och Malva (kanske nån mer) sa att vi en gång i veckan ska gå dit o träna.. haha undra hur många gånger jag sagt det... men jag vill egentligen hellre springa på sånt löpband.. jaja vi får väl se. Hoppas det blir av, det vekrar ju kul i alla fall! Älskar idrott! Vi hörs sen! Kram / Rebecka

En liten video

 

Den här lilla videon la STS ut idag på deras youtube kanal och åhhhh jag dör, vill liksom åka NU NU NU. Känns som jag tjatar om denhär språkresa och det är väl tur att jag inte skriver lika mycket som jag tänker! Om typ 300 dagar befinner jag mig i fina Bournemouth som jag redan gillar även om jag aldrig varit där, men staden verkar såååå mysig och fin! 

Sega torsdag

Vaknade imorse av att det regna och åskade. Jag som skulle ha sovmorgon. Tänkte att jag skulle få sova ut lite och vara pigg och glad i skolan, men nehe. Det vräkte ner hela morgonen och min bror var sån tur var hemma så han kunde skjutsa mig, men precis när vi skulle köra så slutar det att regna och sen har det inte regnat på hela dagen, så fick ju gå hem men jaja, jag överlevde. Dock var jag sjukt trött imorse och när jag kom till skolan så blev det inte mycket bättre för alla som var där satt och typ sov... hah, inte riktigt men nästan. Torsdagarna är så fett sega, men har varit hemma i typ en timme nu och ska sätta igång att göra lite läxa, som vi tyvärr har. 

Det positiva med dagen är väl att vi fick tillbaka en skrivuppgift på engelskan och att jag fick ett A! Blev jätteglad! /Angelica 





torsdag 30 augusti

Hejsan folket! 
Vet inte varför jag bloggar just nu för jag har absolut inget intressant att berätta. Vi har haft bild idag i skolan, det är nog ett av de värsta änmena, just nu i alla fall. För jag är så himla dålig på det. Vi ska göra typ gubbar av lera som ska spegla oss själva... Det är jättesvårt! Den blir bara fel & ful hela tiden! Jaja, onöööödigt lnlägg!!
har ingen bra bild heller! Får väll funka ändå!
 
HAR NI NÅGRA TIPS PÅ VAD JAG/VI KAN BLOGGA OM SÅ DET INTE BLIR SÅ TRÅKIGA INLÄGG? FÖRSÖKER JU ÄNDÅ BLANDA LITE... 
 

/ Rebecka

loooove

här kommer några citat som jag har samlat på mig geom åren, vissa från låtar, vissa är från desperate housewives - mary alice.(haha) o vissa har jag bara hittat på andra ställen. enjoy!




 
/ rebecka

våga satsa för att vinna

Hejsan, jag har inte gjort så mycket speciellt idag jag har varit ute och gått en runda nu på kvällen och sen har jag väll inte gjort så mycket, vi har grillat lite.. Nu ska jag se gårdagens Hollywood fruar - avsnitt! Jag tycker det pogramet är skitkul, haha!
Vet ni vad jag glömde skriva? (haha läste det i alexandras inlägg på erica o tinas blogg haha) att idag på gympan så spelade vi lacross, det va skitkul, verkligen! Vi ska göra det fler gånger, många gånger hoppas jag! Kram / Rebecka



onsdag 29 augusti

hejsan, Förlåt för att jag har så himla dålig uppdatering nu för tiden men jag hinner inte blogga innan skolan och jag e inte hemm förren typ halv fyra. Och idag när jag kom hem satte jag mig o fikade o gjorde matte så det va först nu jag har tid att blogga!
Jag e så full med energi idag, hade jag inte varit så himla förskyld så hade jag gått ut o sprungit en fede lång runda idag! jag säger ju det, det är alltid när man inte kan som man vill! Jag har gjort asmycket matte o känner att jag kan sitta i flera timmar till o räkna och jag går runt o städar i mitt rum.. känner inte igen mig själv, vad e det med mig idag? kanske är det vädret och solen eller så är det bara det att jag sov typ 10 timmar inatt? Ja härligt är det i alla fall. Haha. Jag ska blogga mer sen jag lovar. Vi höööörs! kramar / Rebecka
 
Sjukt härlig låt, melodin och jaa! Om ni inte är på lika bra humör som jag så blir ni nog det efter ni lyssnat på denna! 

Onsdag, 29 augusti

Hellooooooooo jag har verkligen inget intressant att skriva och inga roliga bilder att visa, så varför ens skriva detta? Skoldagen var helt okej och vi slutade typ tjugo över två-halv tre och sista lektionen var idrott, så stack hem i idrottkläderna och ska snart ut och köra intervaller med Johanna och sedan gå och duscha, äta osv. Har gjort läxan som vi har tills imorgon, men ska kolla igenom det en gång till innan jag lägger mig sen, men annars händer inte så mycket spännande i mitt liv. Jag är lite dum egentligen då jag bara går och längtar efter nästa år och årets stora händelser istället för att uppskatta tex. solen som skiner idag. Ska ut en snabb sväng och fota innan vi ska köra intervallträning, så kanske kommer lite bilder sen. :) 

Tumblr_m9cygvzkp71qdu0vro1_500_large

match i hörby!

Hej hopp! Var ju och spelade match eller jag spelade inte, men vi var i hörby i alla fall. Det va tur att jag inte skulle spela för jag har lite ont i halsen igen! Men det blev 3-0 till dom i alla fall, himla typiskt, asså dom fick en straff genom att en i deras lag filmade sååååååhääääääääär mycket!! Hon hoppade lixom upp i luften o gjorde en piruette, det finns ju ingen som kan knuffa någon så man snurrar!? Jaja, skit samma!
 
Imorgon har jag sovmorgon, börjar klockan 9.40 awesoooooooooooome, just nu så älskar jag livet. jag borde gå upp tidigt och göra typ matte men nej jag ska sova till typ halv nio skitskönt ju! ja ha det bra vi hörs! / Rebecka

Saker som gör mig...

GLAD just nu:

... det är bara 180 dagar kvar tills en av mina stora drömmar kommer gå i uppfyllelse - One Direction konsert!
... nästa år kommer jag spendera mer än 3 veckor i England.
.... jag kommer besöka London 3 gånger nästa år.
... min mobil är inte lika seg längre, haha. 
... 1D's nya album kommer ut snart!!!! 

sen finns det lite småsaker som gör mig lite förrvirrad/ledsen också..

... varför är "mest aktiva" borttaget från förstasidan på blogg.se?
... varför är sommren slut? 

Men jag väljer att fokusera på det roliga. Jag längtar tills 2013 och känner att 2012 kan ta slut nu. Men i denna farten är det snart höstlov och sen lucia. Efter det är det jul och nyår och några veckor senare är det sportlov och dåååååå blir det storstads besök där vi avslutar med en konsert som kommer bli grym. Seeen är det påsklov och sen är det snart sommarlov (= slut på grundskolan, ska man gråta eller inte?) och SEN är det dags att återvända till London/England och spendera 3 veckor där. Inte så lång tid kvar!

Tumblr_m9gz1lasi01qm23zro1_500_largeTumblr_m8vojb3lqe1rz0d25o1_500_large

Tråkig eftermiddag

Är jääääääääääättesugen på att gå ut och fota lite men det är så mycket moln och tråkigt väder. Inga blommor och inget fint. Dagens problem. Har läst lite engelskläxa och ska äta lite nu. Får se vad jag hittar på sen! / Angelica


tisdag 28 augusti

Hejsan.. idag e det den 28 det betyder att det är exakt en månad sen jag tog konfirmationen, en månad sen vi stod där i backen och sa hejdå.. usch nej!! Vi hade så himla roligt där! Ska skriva mer om mitt konfaläger senare idag eller imorgon! Har ju inte berättat så mycket vad vi gjorde!
 
Jaja, idag har vi tagit skolfoton, tror inte det blev jättebra men vi får väl se. Jag e lite stressad för jag ska spela match idag o det e samlig om typ en timme, eller jag ska inte spela så mycket om allls, jag hänger mest bara med. 
 
lite bilder från idag!
 
/ Rebecka

Tisdag igen

Var inte så segt att gå upp idag faktiskt och jag slutar tidigt - wohooo! Dock har vi sen lunch så det är lite jobbigt men det ska nog gå bra. Vi ska ha terminens första musiklektion idag, eftersom vår lärare var sjuk förra veckan, så det blir säkert roligt! 

Igår hittade jag btw en tjej på instagram som också ska åka till Bournemouth på språkresa nästa sommar, ganska roligt faktiskt! /Angelica. 

Tumblr_m9ga3bcxwp1r9a9ofo1_500_large

Att träna är att må bra...

.. ja enligt mig är det så. Jag har kommit igång efter sommaren och det känns hur bra som heslt! Det är lite segt att sitta hemma och bara "åh måste ut och träna" men sen kan inget slå känslan som man har efter man tränat. 
Många är typ "åh nu har jag sprungit så nu sätter jag mig framför TVen och äter godis!" men så är inte jag. Skulle aldrig få för mig det.. då känner jag att jag lika bra kunnat strunta i löprundan. Fast sen är jag en sån person som också lätt går upp i vikt och försöker hålla igen på allt onyttigt. Men back to the training.. jag springer inte bara för att bli smal och sådär, utan för att jag mår 1000 gånger bättre när jag kommer ut och rör på mig lite. Blir bara deprimerad av att sitta inne en hel dag och göra ingenting. Nu börjar man komma in i vardagen och jag försöker få in minst ett träningspass om dagen, det kan vara allt från en löprunda, till en vanlig prommenad med några vänner. Man behöver liksom komma ut och röra på sig. Jag älskar att sitta vid datorn osv, men jag vet att det inte är det bästa. Men bort från tankarna, nu ska jag gå och duscha och njuta av att jag sprang 6,14 km idag. :) 

Tumblr_m77cpoce141ruw8cno1_500_large181144_456011414411758_384230522_n_largeTumblr_m4yh29jdsm1rr3vrwo1_500_large

never stop dreaming

/ Rebecka

Måndag

Hann verkligen inte med att göra ett inlägg imorse då jag var ganska sen, så jag fick lite bråttom! Vi skulle fotas idag och det gjorde att jag fick ännu mer panik än vad jag brukar ha när det gäller vad för kläder man ska ha på sig. 

Under mattelektionen fick vi reda på att om man vill så kan man få gå på extra mattelektioner på en gymnasieskola här in my town och läsa Matte 1C som det heter, så jag och Terese från min klass gick dit vid halv tre och hade lektion till halv fem, så hädanefter kommer mina måndag bli väldigt långa, men det ska nog gå :) 
Jag och Johanna ska ut och springa om typ en timme och fram tills dess ska jag nog läsa lite ur en bok, ska ha läst tom kapitel 14 på torsdag så får läsa mycket! 

Tumblr_m3ijrwhbdg1rtf6jho1_1280_large



måndag 27 augusti

Hejsan, idag har jag gått i skolan från klockan 8.40 till 16.30! KUL, eller inte..  Det är såhär att efter min "vanliga" skola så går jag och några andra på extra matte på gymnasiet, det började idag o det är ända fram till 16.30. Jag vet det är ju lixom frivilligt, men eftersom jag vill gå ekonomi sen, eller nä det vill jag kanske inte, jag har ingen aning om vad jag vill gå men jag tänkte i alla fall att det var bra att testa på nu, fråga inte varför men det är ändå roligare än vår vanliga matte. Men läraren är ganska så.... ja jag vet inte hur jag ska beskriva henne. Men det bra med detta är att jag o Angelica går denna kursen tillsammans! Varför det nu va bra? haha, nej nu e detta inlägget inte alls intressant faktist, så vi hörs senare.

inte riktigt som jag tänkt mig..

.. ja min eftermiddag/kväll blev inte som jag tänkt mig för jag somnade... jag skulle plugga spanska men jag somnade, lyckat! Nu ska jag faktiskt göra spanskan o sen ska jag göra något annat, kolla typ gossip girl eller pretty little liars! kramar! / Rebecka
haha jag tittade bland gammla bilder, detta var en av dom jag hittade...

Regn och rusk



Himlen öppnade sig ikväll... haha det har nog hängt lite regn i luften hela dagen och är glad att ja gick ut en sväng innan och körde lite övningar. Inte så mycket träning egentligen men bättre det än inget alls! Min familj tror fortfarande det är sommar (man kan ju önska) så vi kör på grillat idag också. Regnet vräker ner men min (stackars) pappa sitter ute i hopp om att få gott kött till kvällsmat. 
Har nästan suttit här hela dagen och letat efter bloggar där folk skrivit om språkresor. Har läst typ alla som finns och drömmer mig bort lite. Min tur nästa år! /Angelica.

söndag 26 augusti

Hejsan. Igår åkte jag ju som sagt till Ängelholm. Jag åkte med Marco här ifrån in till Lund, vi missade det tåget vi skulle ta fast som tur var gick det ett till efter tio minuter men det var 4 minuter försenat. Så vi fick lite brottom när vi skulle byta, för Marco skulle köpa en ny biljett i Lund för han hade inte taig direkt till Ängelholm... Men vi hann. På tåget mötte vi Hilda & Jonathan!
 
När vi kom fram till Ängelholm, så skulle vi hitta en mataffär! (Man skulle tydligen själv ha med sig något att grilla vilket både jag Jonathan & Hilda inte hade. Så vi frågade kanske typ fem olika personer om en mataffär. Till slut ringde vi Linnéa (som kommer från Ängelholm) och frågade om vägen o vi hittade. Vi köpte även blommor som vi skulle ge till Chriss, puls att vi hade toffefe. 
 
Sen skulle vi ta oss ut till kyrkan.... gick ju skitbra... vi tänkte att vi skulle gå dit eftersom det var 45 minuter tills nästa buss gick, så vi började gå, vi gick i typ 15 min. Sen ringde lillemor och sa att det va jääääääättelångt kvar från där vi var, så Simon en av våra ledare på konfalägret hämtade oss. 
 
Vi kom fram o typ snackade lite med några andra från konfalägret, sen började vi grilla våra korvar, haha! När vi hade gjort det så satt vi bara o snackade o sånt typ, kollade på ett videoklipp från när Simon gick i högstadiet! Vi skulle ju även sova där, vi somnade kanske 2-3 något sånt, Chriss kom o sjöng för oss på kvällen precis som på konfalägret! 
 
Idag blev vi väckta klockan 8!!!!! Chriss väckte oss genom att spruta vatten i huvet på oss! najs najs! Sen var det gudstjänst, var väl sådär kul som vanligt! Efter gudtjänsten fikade vi lite sen skulle vi ta bussen till Ängelholm, vi fick typ asbrottom igen(varför har jag alltid brottom när jag ska åka tåg/buss?) Vi såg busshållsplatsen o tänke lixom, jaja vi e snart där. Men då ser vi att bussen lixom kommer och vi börjar springa o gissa vad? VI HANN! haha, tur va väll det för annars gick inte nästa buss förrens efter en timme!
 
När vi kom in till Ängeholm så skulle vi äta på subway! Jag älskar subway som ni vet, men asså denna subway!!! ja, vad ska jag säga, det var den värsta subway jag varit på!! Det tog typ en halvtimme att få sin Sub, o då var den kall, sen hade jag ett sånt hät bonuskort ni vet där man får stämplar, men det kunde jag inte anväda, för det "var inte samma ägare" klart det är samma ägare, subway e subway lixom!!! 
 
Sen skulle vi ta tåget från Ängelholm gissa vad det blev inte jättestressigt, eller vi har lite stressade men vi väntade ändå på tåget i typ fem minuter. Sjukt drygt att åka så länge, det känndes mycket längre idag än igår. Jaja sen skulle jag byta i Lund igen haha, jag hamnade på det första spåret och sen skulle jag till 5:an så jag fick springa runt hela o jag hann precis till mitt tåg och nu jag hemma o ska soooova, eller nä jag måste göra lite spanska, men vi hörs sen!
 
Ojoj vilket långt inlägg, sry, men jag hade mycket att berätta, det är alltid så att när man har något att berätta så blir det alltid jättemycket så ingen pallar läsa! förlåt för att det blev så långt!!
 
chriss öppnar presenter
kolla vad han fick av frida, florence och annie, så sjukt fint!!
chriss smakar på nån äcklig röra som frida & florence har gjort
jag & linnéa <3
ängelhom
sämsta subway ever!
 

/ Rebecka

Bilder från tjejkvällen



Ett litet collage från i fredags! Hade en rolig kväll med massa skratt, god mat och allting. Kolla på massa roiga videos, lyssna på musik och ja, bara hade roligt helt enkelt. Tack fina vänner! ♥

Söndag igen, wow vart tar tiden vägen egentligen? Btw, drömde om språkresan inatt. Haha, ha gjort det en gång innan och då var det värsta mardrömmen för att vi kom typ dit och sen skulle vi hem dagen efter. Men inatt var det inte bara jag och Johanna som skulle åka, det var typ asmånga som jag kände. Typ grannar, vänner osv, som skulle åka med, fast vi skulle alla till olika ställen. Och sen min första dröm om språkresan så kom jag liksom ihåg hur det såg ut för det såg likadant ut denna gången. Fett scary ju! Ska se till att göra något vettigt idag då jag satt inomhus all day igår och sånt mår man ju inte bra av! (Var trots allt hos frissan, men ja..) 

Dip dye




I måndags skulle jag ringa till frissan (men där var stängt) och mamma sa typ "du kan ju göra sån här... dip..." "dip dye?" frågade jag då och mamma nickade. Mamma ringde till frissan i tisdags och jag fick tid idag. Sagt och gjort - nu är mitt hår mycket fräschare! Kortare lugg, inte några slitna toppar utan istället ljusa toppar! Mitt hår är liksom brunt, men med lite olika nyanser och på vissa ställen blir det guld-brunt så det ser väligt naturligt ut med dip dye, tbh, men det känns lita ovanligt att liksom kolla på håret och bara "oj nu är jag nästan blond också.." men jag vänjen mig nog! Älskar nyklippt hår! 

Ett litet brev



Fick hem ett brev från STS igår. En faktura på det man ska betala in redan nu och sen en del papper där det står lite info osv. Kommer inte hända något ang. språkresa förrän i typ april nästa år, så det är ju ett tag kvar. Men det går snabbt, veckorna rinner förbi och snart är det väl jul också! 

snabbinlägg!

Hejsan nu ska jag börja packa o lite sånt för jag ska ju som sagt iväg till ängelholm o sova där inatt. kommer bli superkul, nu måste jag fixa mig o packa o sånt, Hejdå / rebecka

@ frisören

Godmorgon! Just nu sitter jag hos frissan, fick gå upp tidigt idag och jag somnade inte förrän vid 2 inatt! Hade en superrolig kväll with my girls! Kommer lite bilder sen :) 

lördag 25 augusti

Halloj, jag mår sådär idag, jag e fortfarande förskyld, ni vet.. Men idag ska jag i alla fall åka till Ängelholm, en av ledarna på vårt konfaläger fyller 25 så där kommer några stycken från konfalägret (där e ju mååååånga fler såklart men han bjöd oss också). Jag får åka tåg senare, vet inte när riktigt. Mina föreldrar e inte hemma heller så jag vet inte hur jag ska ta mig ner till stationen, jaja, det får jag väl lösa. ha det bra, vi hörs!

Välkommen fredag

Äntligen fredag säger jag bara! Har ganska chill schema på fredagar och det jobbigaste är idrottslektion. Idag hade vi kondition, så fick träning där och slipper springa här hemma idag - perfeeekt :). Har duschat och sånt nu, snart kommer Johanna & Julia hit och sen kommer resten vid halv 7 tiden. Ska bli jätteroligt att ha en liten tjejkväll och få umgås med vännerna utanför skolan liksom! Men nu måste jag göra annat än att sitta här! /Angelica

431168_460679123966484_617012921_n_large

malmöfestivalen

vi kom ganska långt fram när det var timbaktu som ni ser! Där var sjuuuuuukt mycket folk och det va trångt o vi stod där i en timme ända sen kapten röd var slut! Men det va fett värt det! 
såhär mycket folk var det! och ännu mer, det var folk långt ut på kanterna,  ända bort till subway, ni som vet malmö! och längre bak än vad man ser på denna bilden. Vi stod där framför scenen där det är lite blått ljus, jag fattade inte att vi var så långt fram!! Ni kanske fattar hur svårt det var att komma ut 45 min innan det var slut, för det var då vi gick för att hinna med tåget!
kapten röd, här var vi dock inte lika långt fram! 
suuubway, haha, men det blev inte min favorit denna gången.. jag ville ha parmesan brödet men det va slut!!! Men nu har jag fått ett fullt subway kort i alla fall så jag får en gratis nästa gång! haha
ha det bra / Rebecka
 

fredag 24 augusti!

Heeeeeeej folket, det är freeeeeeeeeeeeeeedag!! Men jag e inte jätteglad i alla fall för jag har blivit sjukt förskyld o jag kan därför inte spela match ikväll som det va tänkt! :(( När det va U-lags match o allt.. åhhhh!! Nä nu ska vi tänka positivt.. Vi hade sovmorgon idag! :D började 9.10 det va tur för jag hade inte sovit mycket inatt pga. ont i halsen!! Och vi slutade tidigt.. vi har asbra schema på fredagar! vi har idrott också men jag fick ju ta det lungt pga förskylning... Ikväll ska jag till Lillbengis, som hon skrev ju så ska hon ha tjejkväll! Vi hörs!
btw, barcelona vann igår!! yeeeeeeeeeeey!
/ Rebecka
meeeee.

Torsdagskväll



Har varit himla duktig ikväll och fixat saker inför imorgon kväll då jag ska ha lite vänner här och fira mig eftersom jag fyllde år under sommarlovet. Har städat hela mitt rum (damsugit och plockat undan och sånt!) och sen var Johanna här och hjälpte mig att fixa efterrätten. Säger inte vad, eftersom some of my friends who are coming is reading this, och det ska vara surpriseeee! Under tiden har jag hunnit göra lite franskläxa och även NO läxa. Det enda jag inte hunnit med idag är att träna, men tänkte göra det, men då började det ösregna och en vilodag kan alltid behövas. Imorgon är det konditionträning på gympan, så då får jag träning. Dessutom så är det sista lektionen, så kan cykla hem i idrottskläderna och ja, så perfect! Nej nu ska jag faktiskt sova, ingen sovmorgon imorgon...

SPRÅKRESA 2013

Yepp, igår beställde jag och Johanna språkresa! Åh är sjukt glad och vill åka nu nu nu nu typ. 


Jag kommer åka till Bournemouth som ligger i södra England. Jag och Johanna kollade igenom alla kursorter och det var Bournemouth vi fastnade för först. Det var nog stranden som lockade lite! Det är ungefär samma klimat som det är här hemma, så blir det bra väder här nästa sommar så är det förmodligen det i England också! (Hoppas hoppas hoppas!) 
Vi kommer bo hos en världfamilj, vem vet vi inte än, det får man reda på senare. Vi kommer bo tillsammans eftersom vi båda kommer nog vara väldigt nervösa och då har vi varandra att snacka med och dela tankar osv. Vi måste ju snacka engelska all the time med familjen - fast jag älskar att snacka engelska och jag hoppsa jag lär mig mer. 
Kommer vara borta i 3 veckor, åker den 26/6, kommer gå en international klass, vilket betyder att jag kommer ha lektioner med elever från andra länder. Sure, åker inte dit för jag vill gå i skolan på sommarlovet men tror det kan bli roligare med folk från olika länder. I'm veeeeeeeeery excited och jag tror det kommer bli en awesome resa. Man får ju lära känna massa nytt folk, man får snacka engelska (brittiska dessutom!!!), bo i england i 3 veckor och om inget annat så växer man som person. Händer någonting, då kan jag inte bara ropa på mamma eller pappa och be dom fixa allt för de kan inte göra något. 


barcelona

Glömde skriva att ikväll spelar ju barcelona mot real madrid. El classico! jag missar det!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men tror ändå inte vi hade haft den kanalen. :( Jaja, jag hejar på dom ändå! Hoppas dom vinner. go barca!!! dom är bääääääst!
/ Rebecka

torsdag 23 augusti

Hejsan folket! efter skolan idag så stack jag(alexandra följde med mig) till stan för att jag skulle klippa mig. Det blev bara lite uppfräshning på topparna inför skolfotot på tisdag!  Men nu ska jag äta lite bullariugnen och sen ska jag o malva gå till Tina o vi ska möta även alexandra fär för sen ska vi till Malmöfestivalen, Timbaktu kommer ikväll så det kommer bli feeeeeeetast! Ha det bra. Blir nog inga mer inlägg idag från min sida. / Rebecka
mitt nyklippta hår, syns typ inte så mycket skillnad bara att det inte e så slitet längre!

flower power



Hade en fin blomma i fönstret som förtjänade att vara med på bild. Har inte fotat mycket i augusti, hade inte ens en augusti mapp! Ska försöka dra ner på mina vardagsinlägg och visa mer bilder. Vilken bild gillade ni mest? 
/Angelica

shopping!

tröja - vero moda - 199 kr
 
blusskjorta - gina tricot - 199 kr.
jeans - gina tricot - 299:-
väska - lindex - 249 kr.
 
/ Rebecka
 

onsdag 22 augusti

hejsan! Dålig uppdatering idag igen. Men jag hade i alla fall sovmorgo, började inte förrens halv tio idag, skööönt! plus att vi hade idrott. love it! Efter skolan tog jag och erica tåget till Lund o sen bussen till nova! Kom typ nyss hem. Vi har haft det jätte trevligt! Hittade det jag letade mest efter, en ny skolväska & jeans! plus en skjorta/blus och en annan tröja, jag ska visa sen! Men på vägen hem var det något fel med bussen den skakde skitmycket och sen till sist fick vi stanna och han kunde inte köra mer så vi fick gå, dock inte hela vägen men säkert halva det tog en kvart att komma till stationen där ifrån. Men vi gick snabbt in på subway o sen gick vi till stationen och käkade där och sen kom tåget! o nu e jag hemma, får se vad jag ska hitta på nu.... ha det bra, vi hörs snart! kram / rebecka
frapino från espresso house, favorit! 
oj jag måste verkligen måla mina naglar så fula dom e!!
Sjukt snygg jacka från vero moda, köpte den dock inte... 
 
 
 

Onsdag

Har varit i skolan som vanligt idag, vid 3 tiden kom Johanna till mig och sedan vid 5 tänkte Johanna stick hem för hon skulle köra lite intervaller och min tanke var ju att träna idag men var nära på att skita i det pga av att det blåste så mycket, men Johanna sa att hon skulle så jag hängde på och oj oj oj vad skönt det känns nu efteråt! Nu ska jag duscha och sedan göra klart en engelskuppgift, läsa ett kapitel ur en bok och träna lite på NO läxa. Inte så farligt som det faktiskt låter. 

Tumblr_m9621eaovn1rzwsw6o1_500_large


Don't forget to do what you wanna do, don't care about everyone else, be you.

fotboll... eller rugby snarare!

hejsan folket, jag tillbringade min eftermiddag genom att göra ingenting... kollade typ ett avsnitt gossip girl.. Nu undrar jag vad som i hela världen händer med min mobil den vibrerar sjukt mycket!? jaja, jag har varit fotbollsträning, men idag hade vi lite speciell träning, vi hade rygby träning typ det var sjukt kul men det var hårt o det gjorde ont men det får man ta! Vi hörs imorgon förbodligen! btw, jag har soooooooooooovmorgon imorgon o plus att vi har idrott o sen ska jag o erica till nova, awesome! Hejdå! / Rebecka
bild från en cup vi spelade i vintras

Full dator

Tjena tjenaa! Har inte gjort så mycket idag, gjort lite engelskläxa, tränat, duschat, ätit och hämtat en hårddisk nere på coop som vi beställde i söndags. 
Ang träningen, jo jag tänkte springa min runda på 5,8 km eller vad det är men när jag sprungit 2 km så fick jag så sjukt ont i magen att jag knappt kunde hålla mig uppe, jag var seriös nära på att falla ihop, det kändes som jag skulle spy, men jag hatar att bara ge upp sådär, det är det värsta för mig, så sprang så det blev 2,3 km iaf sen klarade jag verkligen inte mer. Asså det var inte håll, för när jag har håll fortsätter jag springa för det går över då, typ.. men detta gjorde sjuuukt ont och ja, kunde knappt stå upp, men nu mår jag bra iaf!

Jag håller på att flytta över tusentals bilder till min nya hårddisk eftersom min dator är så full att den förmodligen kommer lägga av en dag, så nu gör jag detta innan något sånt hemskt händer. Plus att datorn nog blir lite snabbare. 




Men har ju tid att göra annat under tiden ;) 

weheartit

bilder från weheartit.com
/ rebecka

tisdag 21 augusti

Åhh, tisdag får mig bara att tänka på desperate housewives, och det är inte dh längre!!!! Jaja, vi hade en awesome dag i skolan i alla fall.. vi fick sluta redan 13.15 eftersom vår musiklärare var sjuk o då blev so:n framflyttad och vi skippade klassrådet. Nu ska jag nog gå ut o sätta mig o solen o njuta lite! :D 
/ Rebecka

Tisdag

Igår var jag dum nog och tog JEANS på morgonen. Det blev 32 grader... sån tur var så var jag inte den enda som tog jeans, men varför kommer det fina vädret nu när vi börjat skolan? Idag har jag iaf shorts, men det lär väl bli minusgrader och regn idag.. typ. 

Men idag slutar vi tio över två! Men vi har inte världens roligaste lektioner och vi har sen lunch. Aja, det ska väl gå. :) 

562712_486878414656560_1886955301_n_large56939628_large383918_10151209501360934_968953506_n_largeFfunny-text-favim.com-487280_large195997_10151720247317080_210954789_n_large

Before I die, part 5

som ni märker så handlar många va dom här om resor, många av mina drömmar består också av resor till olika ställen! 
/ Rebecka

måndag 20 augusti

Det blir ju såhär lite dålig uppdatering nu när det e skola o så. Men skolan idag va skiiiiittråkig o jobbig! Vi hade 6 lektioner(bara sånna tråkiga klassrumslektioner, eller jag tycker alla lektioner e tråkiga förutom idrott men ni fattar vad jag menar) typ inga raster, sen lunch, lång dag.....  och Idag hade vi typ 31 grader varmt! Och jag hade jeans på mig, tror ni jag blev varm eller? Det är så himla synd att värmen ska komma nu när vi börjar skolan! -.- Jaja sen efter skolan åkte jag malevi erica o alexandra hem till mig o käkade glass! muuuuuums! Sen gick vi till erica o badade, ska lägga upp lite bilder sen! :D Nu ska vi nog strax äta. Ha det bra, vi hörs! / rebecka

Kvällen

Jag och Rebecka sprang 5 km idag. Puhh det var skiiiiiiitjobbigt i värmen men sååååååååååååhär skönt efteråt. Fast jag förstör för Beckie typ för hon är mycket bättre än mig på att springa men hon peppade mig till att klara hela rundan! Först fick jag så sjuukt ont i låren, sedan vaderna, sen fick jag håll och sen en fluga i ögat. Jaja, sprang hela rundan, snabbare än vad jag brukar och det känns skönt såhär i efterhand! Duschade snabbt när jag kom hem och sen åt vi grillat kött! Ska typ lägga mig nu och försöka vara pigg imorgon. ÅH jag hatar tidiga måndags mornar. Det är värsta tiden på hela veckan. 

Tumblr_m8qbrz27ei1rs47zho1_500_large



when I need you most you let me fall

bilder som vi tog vi stranden igår efter dopet.
/ Rebecka

söndag 19 augusti

Hejsan, dålig updatering, igen jag vet! Men igår var jag ju min kusin Axels dop. Det var jättefint och jag fotade massor. Idag så skulle jag Marco och Lucas berätta om vårt konfaläger i kyrkan här, vi visade även ett bildspel kanske kan lägga upp det här också nån gång. Men vi skulle  vara där redan klockan 10 så det blev ingen sovmorgon idag heller. sen kom min mormor, morfar & morbror hit och käkade och sånt. Sen på eftermiddagen spelade jag Angelica o Jonatan (min bror) monopol! Haha, egentligen e det jättetråkigt! Men vet ni vad? Tro det eller ej! men jag joggade haha, men angelica vi joggade 5 km. känns bra nu! Skola imorgon igen.......... naaaj! Sen ska jag försöka hitta en klipptid nu i veckan vi får väl se för vi ska fotas den 28! 
 
gick ju bra för mig o angelica
 
/ Rebecka

Infomöte om språkresor

Idag var jag som jag skrev tidigare på ett infomöte om språkresor, med STS. Det var nu i somras som jag och Johanna började snacka om det och vi drog med våra mammor på ett infomöte för att de skulle få lite bättre koll på vad det handlar om osv. Både min och Johannas mamma verkar positiva till det!

Hon som höll i mötet berättade lite om hur det är att vara på språkresa, vad man gör, hur man växer i sig själv och hur modig man faktiskt är om man nu åker iväg. Anna, som hon hetter, hade själv varit iväg på en språkresa i Bournemouth, dit vi vill åka, och sa att där var jättefint och mysigt! :) 


Rhodos - del 2



Lite bilder från Rhodos, från dagen då vi hyrde bil och körde runt nästan hela ön. Började dagen i en mysig liten skog där 7 springs låg. Källvatten som man kunde dricka direkt ur källan, sedan fanns där en tunnel som var 180 meter lång som man kunde gå igenom. Det var helt svart och man såg ingenting, plus att man gick i vatten. Ganska läskigt! Vi besökte fina stränder och avslutade dagen på en restaurang precis bredvid havet där vi tittade på solnedgången och åt god mat. Åh vad jag längtar tillbaka! 

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka vara pigg tidigt imorgon för att åka till Malmö och gå på ett infomöte om språkresor. Ska faktiskt bli roligt och vill åka på språkresa NUUU! 

Och, måste tillägga att jag och Johanna cyklade 1,1 mil. Var inte sååå sugen på att träna idag för är så rädd att få skoskav och det gör så fruktansvärt ont, men att cykla går bra. Nu är jag lite smått taskig mot mina vänner som tydligen inte gillar mina träningsinlägg eftersom de känner sig dåliga när jag skriver att jag tränat, sprungit, gått osv. Men dear friends, ni kan ju göra det själv? Ut och spriiiiiiiiiiiiiiiiing! /Angelica

My calendar




För några veckor sedan köpte jag en träningskalender, hur bra som helst! Köpte en kalender förra hösten men den användes knappt, där står lite i den, men inte mycket. Var lite så "hmm ska jag köpa denna?" men sen tänkte jag att, JO nu köper jag denna så kan jag skriva alla läxor PLUS hur mycket jag tränar. Perfekt. På vänstra sidan i boken står det dagarna där man då kan skriva läxor eller annat man ska göra och på högra sidan är där först en spalt där man skriver vad för träning man gjort, hur lång tid eller hur långt man tex. sprang och sedan kan man på skriva en liten "kommentar". Sedan är där en till spallt och då kan man göra en liten sumering av veckan, skriva om man kanske varit förkyld och därav inte tränat lika mycket osv. Kalendern innehåller också mycket tränings-tips och man kan sätta upp egna mål osv. Sjukt bra! 

MEN den var lite tråkig på utsidan. Den är till för att ändras. Liksom en grå framsida där det står "träningskalender". Och en svart baksida. Depressing shit typ. Så i onsdags när jag kom hem från den väligt onödiga dagen i skolan satte jag mig och började fundera på hur jag skulle göra framsidan, och baksida. 



En bild på One Direction och massa quotes. Det speglar mig och man behöver knappast öppna kalendern och se vems det är. Har även hunnit skriva in lite saker och nu ska jag fortsätta. Blir även lite motiverad till att träna eftersom jag inte kan se kalendern helt tom! /Angelica

Gatufest

Igår var det somsagt gatufest at our gata. Det var suuuuperfint väder och det var inte förrän kanske vid elva tiden som jag började frysa om benen då jag hade shorts! Först så grillade då allas familjer (sex familjer tror jag vi var) och när vi ätit så gick jag, Rebecka och våra grannar Matilda, Elsa och Signe runt och fota lite. Elsa har precis börjat sexårs och Signe är 3 år så dom bara hängde på liksom men roligt hade vi faktiskt. Elsa är ett riktigt busfrö och hon älskar att vara på foto. Rebecka har massa bilder på sin kamera så hon lägger nog upp lite av bilderna imorgon typ. 

Idag funderade jag och Johanna lite på att åka till Malmöfestivalen meen det ska typ regna och jag har ingen lust att åka tid och slösa massa pengar. Har blivit lite snål pga. att jag nästa sommar vill åka på Språkresa och då måste jag betala en del själv och i want it so bad så nu blir det inga onödiga resor hit & dit, jag använde mitt JOJO sommarkort mycket under lovet iaf. Imorgon ska vi på ett Infomöte om språkresor och sedan efter det ska vi då bestämma om vi vill eller inte :).  /Angelica

En bild på mig och Elsa, tagen av Rebecka (via instagram). Jag ser lite mongooo ut men what to doo?

lördag 18 augusti

Hej hej, nu har jag lite brottom för jag ska nämligen på dop idag hos min lillkusin! Kommer bli kul. Vi hörs senare. 
/ Rebecka
 
lite bilder från gatufesten igår!

Fredag

Skönt med freedag även om skolan bara hållt på i tre dagar, haha lär väl vara typ dödstrött varje fredag hädanefter. Idag var en ganska chillibilli dag för min del, sista lektionen var idrott där vi skulle jogga men kunde inte vara med pga jag fått skoskav (haha låter som värsta sämsta ursäkten men det gör jääätteont) och har lite ont i mitt knä så tänkte att om jag vilar idag så kanske jag kan springa imorgon. Smart va? ;) Som Rebecka skrev, det är gatufest på vår lilla gata idag, haha. Men nu måste jag duscha och fixa lite här hemma. :) 

Tumblr_m8wae0wobu1rb44amo1_500_large

keep calm

/ Rebecka

fredag 17 augusti

NU E DET SLUT PÅ VECKAN DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS! 
haha, ikväll ska vi ha gatufest här på våran gata, vi typ grillar o bara umgås o sånt ni vet! Det ska bli superkul men vet ni vad som är så himla typiskt? Tina har sin fest/tjejkväll typ samtidigt så jag missar lite av båda, för jag är på gatufesten först sen drar jag till Tiniwinis! 
 
Skolan idag var helt awesome, vi började 10.10 och sluade 14.00 och vi hade två lektioner vilket var slöjd och idrott! vi skulle haft spanska men läraren kom inte förren efter 20-25 min och då blev det inte av. Men nu ska jag nog se ett gg avsnitt.. jag och angelica tänkte jogga idag men eftersom jag fick lite ont i knäet så kanske jag ska vila men jag vet inte hur det blir. Vi hörs!

En mil senare



Det blev en powerwalk på 1 mil (och lite till) och jag var svettig som en griiiis. Har börjat säga allt sånt med "gris inblandat.. typ "jag svettas som en gris, fryser som en gris, trött som en gris, hungrig som en girs..." ja ni fattar. What's wrooong with me? Imorgon måste jag upp earlyyyy för att jag börjar tjugo i nio med NO... jippe vad roligt.. NEJ. Vi har dessutom NY lärareee nooo det kommer vara kaoooos. Är lite fööör trött så nu säger vi godnatt. 

match

hejsan, kom hem från matchen för en stund sen, det gick jättebra. Dom var jättejobbiga o typ sparkades o sånt så jag blev assur på en av dom.. och på domaren.. ja ja jag tänker inte lägga min energi på att förklara det för det va bara sjukt! När jag skulle duscha fick jag shampoo i ögat så det e jättesvullet nu.. Imorgon har vi sooooooooooooovmorgon!!!!!! love life! Vi hörs! / Rebecka
funkar inte att ladda upp bilder, fattar inte varför så de e därför det e lite bildlösainlägg!

Powerwalk

Efter skolan gick jag en liten prommenad med Beckie, Erica och Malva, det var vaaaaarmt och skönt. Idag fick jag laga lite mat till mig och min bror för att mamma och pappa är inte hemma och nu har jag tittat på episode 1, säsong 5 av gossip girl. Jag och Beckie tänkte göra det imorgon meeeen kom på innan att jag inte hinner på eftermiddagen så hon får kolla själv imorgon. Det har börjat regna nu men jag och Johanna ska ge oss ut på en powerwalk. Träna träna träna! :) 

264673_434541666587022_1183399517_n_largeTumblr_m8saho7wpl1rxgosqo1_500_large

go your own way

Hejsan, kom hem för typ en timme sen och sen gick jag lillbengis erica o malevi en runda! fett skönt det va jättehärligt väder! Vi har fått en ny spanskalärare igen, denna verkar dock bättre men det kommer nog bli svårare nu.. Imorgon har vi sovmorgon, vår första lektion är 10.10, awesome. Nu ska jag se om jag kan hitta lite inspo till slöjden imorgon. ikväll ska jag spela match också, hemma match! :D / Rebecka

Sovmorgon

Godmorgon! Idag kunde jag sova ganska länge, gick inte upp förrän typ tjugo över åtta, och somnade typ vid halv elva-elva så det var sköööönt att få sova och jag lär nog gilla torsdag hädanefter. :) Idag är det en riktig skoldag- buhuuuu och jag har ingen aning när jag slutar (kollade precis, slutar 15.10...) och idag ska jag ha franska, med en ny lärare. Nej, nu ska jag fixa det sista innan jag ska cykla iväg.


torsdag 16 augusti

Hej nu ska jag strax dra iväg till skolan, vi har en jättetråkig dag idag, men det händer väl inte så mycket så här första "riktiga" dagen. Men nu ska jag äta frukost vi hörs sen när jag kommer hem. / Rebecka
trött tjej

this day

Blev tyvärr ingen joggingtur med Beckie idag, men jag har sagt till mig själv att jag ska träna lite varje dag (blev inget igår...) så idag blev det en 5,8 km runda. Känns bra att komma igång igen. I eftermiddags började jag fixa med min kalender jag köpt och sedan tog jag då en paus. Sprang först, sedan hade jag min kanin ute i koppel ett tag, gick in och duscha, åt, fortsatte med kalendern, bytte sängkläder och sen satt jag vid datorn ett tag innan Internet stängdes av, så det var väl lika bra att lägga sig ;) det funkar nu igen men orkar inte starta datorn ;)
 
 

kvällshäng

Hejsan, kom hem för en stund sen nu, vet att jag e inte bra på att updatera. Jag har faktiskt vatt ute o träffat Hanna, Linnéa, Johanan & erica, erik kom också med. Vi hade supertrevlig, vi stack till vikingen och käkade pizza, muuuums! Sen har vi bara vatt i stadsparken typ, o snackat o så.Vi hörs / Rebecka
 

And after all, you're my wonderwall

Var hemma runt kvart i tolv, ganska skönt att komma hem så pass tidigt. Fick ju vårt schema idag, vi har en sovmorgon - torsdagar! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, men ikväll ska nog jag och Beckie träna tillsammans. :) 

Måste bara lägga upp denna video. One Direction (såklart..suck) har, för ganska längesen (se Liams hår liksom), gjort en cover av Wonderwall och den är föööör bra. Fick ju en tröja av Beckie när jag fyllde år, och på tröjan står "there are many things that I would like to say to you, but I don't know how" och det är då en bit av texten från Wonderwall. Den går om och om här hos mig just nu, haha 



onsdag 15 augusti

Hej allihopa , idag va det skooooooooooola :(
när jag skulle gå ut imorse så var det en spindel(!!!!!!!) på fönstert, men jag va redan sen och jag vågade ändå inte ta den... men den va borta nu :(
skolan va onödig vi fick bara massa papper och vi fick inte ens äta i skolan, när det va god mat, stekt fisk. Nu e jag med erica, vi ska äta bullariugnen och sen ska vi träffa hanna, linnéa o johanna. hejdå/ rebecka

Tidig morgon



Godmorgon. Har typ haft panik hela morgonen - vad ska jag ha på miiig? Inte för att det är första dagen men för att jag typ kommer ha det varje dag. Iaf fick bli min nya blus och ett par svarta högmidjade shorts. Summerfeeeelings :). Ska bli typ 23-25 grader och då är det shorts som gäller även om jag lär frysa ihjäl nu när vi ska cykla dit, men aja. Det värsta var väl att gå upp imorse, men det gick faktiskt. Tänker inte komma med dåligt humör såhär första dagen. Vår fina vän Lovisa fyller år idag, plus mitt kusinbarn Neo. Grattis till dom! :)

Trött

Orkar inte ens starta min dator idag - då är jag trött! Hade en trevlig dag med Johanna idag, men nu är det dags att återgå till vardagen och rutiner, tråkigt att göra det men har haft en bra sommar, dock skulle jag önskat fler soldagar men what to do? Vi börjar tjugo i nio imorgon och slutar vid tolv, och det är (förmodligen) inga vanliga lektioner! Nej ska nog göra mig klar för att sova, lär ju inte somna men det låter bättre att säga att man la sig vid 10 och sen när man somnade spelar ju ingen roll ;)
Eftersom vi åkte inom Malmö idag så kunde vi inte motstå en frappuchino (eller hur det nu stavas) från Starbucks.. men NU är det slut på onyttighwte/ Angeicar. ;)

skola imorgon.......................................................

hej, jag pallar inte med skolan imorgon!!!!
men nu ska jag njuta de sista timmarna ska käka o kolla dh. vi hade skitjobbig träning idag.. fys i slutet så man skulle starta var 30 sek o sprina en viss antal meter och sen göra tex 5 situps eller 5 armhövningar eller något liknande, vi gjorde 21 stycken sånna! 21 STYCKEN!!! snacka om att jag behöver träna min kondis! jaja det får bli imorgon det, nu ska jag gå, ha det bar vi hörs imorgon tror jag kram, / rebecka

hej dåliga uppdatering!

Jag kan säga det redan nu, att detta kommer bli ett långt inlägg, så ni vet haha. Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering. Men i söndags morse så åkte vi till kristianstad för att träna fotboll där! Det var tyo som zonläger/LTU Det var sjukt kul, men jag hatar när det är så att dom kollar på en och bedömer en typ, det går ju aldrig bra då! Så ja det gick inte så bra alls typ.. Sen kom jag hem och typ packade upp och packade på nytt. Sen tog jag tåget till Lund och sen vidare till Ängelholm för att åke hem till Linnéa. Hon och hennes mamma & syster stod där på stationen när jag kom så sen åkte vi hem till henne och åt pizza och kollade DH, hon tyckte det va asbra, såklart! (det är dhdagen idag, måste se ett avsnitt ikväll) Sen på måndag eftermiddag kom Johannas syster och Johana o hämtade oss så körde vi till Röke till Viktor hos kossorna haha. Vi var väl där typ två och då började alla andra också komma (detta var ju då en miniåterträff från konfan, om jag inte har sagt det innan) vi spelade fotboll o snackade o sånt, sen på kvällen spelade vi ett spel som heter med andra ord, det var rätt kul men tror mitt lag kom typ sist haha. Sen gick vi ut o körde dunk gömme i mörkret det va faktiskt roligt men läskigt för det var typ kolsvart.. Sen såg vi en film som hette... VAD HETTE DEN?? hahaha, jag har ingen aning, man kan säga att jag va lite lost genom hela filmen men som tur var hade Jonathan sett den innan så han förklarade, tror jag fattade lite i alla fall, jag va så trött men jag somnade inte i alla fall! :D Sen skulle vi sova men alla hade bara liggunderlag för vi trodde vi skulle sova i höet men så blev det inte. Men jag hade en sjukt obekväm luftmadrass... Men Elin sov på den så jag annie o linnéa sov i en soffa istället, det va väl skönt men på morgonen typ vid 6. kom det MASSOR av flugor som surrade runt hela huvudet o på armarna så man vaknade hela tiden! Sen gjorde vi inte så mycket spelade fotboll o så sen tog vi bussen typ kl ett men den va jätteförsenad så vi missade nästan vårt tåg från Hässleholm, det stationen är så jobbig för man måste upp i ett typ torn och sen e det vanliga trappor hela vägen ner. Så när vi stod där uppe så ser vi vårt tåg där nere o bara lixom springer allt vad vi kan & vi hann! :D Jag har varit på Hässleholm station en gång innan av misstag vi råkade ta fel tåg en gång o då hände precis samma sak att vi såg tåget där uppeifrån o fick springa ner. Men jag kom hem i alla fall, en annan skulle också av här så vi hade följe en liten bit men sen fick jag gå själv och det tar typ 25 min från stationen och sen när jag väl var hemma så var det ingen annan hemma och jag hade ingen nyckel... jag försökte få tag i min bror i typ en kvart innan jag fick nycklen och nu sitter jag här, ikväll ska jag träna men innan det ska jag soooova eller se på gossip girl men jag e sjukt trött och VI BÖRJAR SKOLAN IMORGON, jag pallar inte, så himla tråkigt, jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
elin o viktors kattunge
en fläta som linnea gjorde på mig
jag o lillemor i släpet på fyrhjulingen på väg till bussen idag.
 
Jag har varit på 6 olika ställen/städer på tre dagar. Detta inlägget va sjukt ointressant så hejdå. ni behöver ju absolut inte läsa allt men cred till er som gjorde. / rebecka
 

tågäventyr

Hello! har lite ångest idag eftersom det är sista dagen på detta lov, men det är väl bara till att bita ihop imorgon när man ska upp vid sju... Iaf, just nu sitter jag på ett tåg mot Malmö, har redan hunnit vara i Kristianstad och Hässleholm! Jag och Johanna sätter upp planscher till en Ed Sheeran tävling så om någon undrar så är det därför jag spammar instagram ;)
 

Rhodos - del 1


Lite bilder från de första dagarna på Rhodos. Orkar inte berätta så ingående, utan bilderna får tala för sig själv. Sol, värme och härligt väder! 

5 km senare



Måndag igen och från och med nu spelar det roll om det är måndag eller fredag. Usch och fy och nejj vill ju inte tillbaka till skolan. Men, what to do? Sure, det ska bli kul att träffa vännerna men alla läxor, prov, inlämningar, tidiga morgonar.. okej, vi tänker inte på det nu, dom kör väl inte sååå hårt med oss de tre första dagarna iaf. Fast man vet ju aldrig. Ska lära mig att uppskatta bra saker i vardagen nowadays, typ uppskatta en sovmorgon, uppskatta the good things, uppskatta helgen och göra roligare saker. Inte sitta hemma varje helg och bara "noooo skola snart" haha. Motivation till mig själv här ja. Har faktiskt saker att se fram emot denna höst och det känns ju bra att ha lite höjdpunkter i den annars tråkiga vardagen! 

Vad jag egentligen skulle skriva i detta inlägg var att jag idag är back on track med träningen, det är this week som skolan börjar och har bestämt mig för att träna, träna, träna. Mitt mål är väl att köra någon sorts träning varje dag. Löpning, powerwalks, övningar, cykla en runda, ja bara så jag rör på mig, VARJE dag. Och nu är det godisförbud igen. Jag klarade det i våras, why wouldn't i do it now? 

Nu ska jag duscha och gonna feel fresh haha. Ska nog prova min nya ansiktsmask som jag köpte på Rhodos. Förresten, har inte visat allt jag köpte. Det kommer kanske senare idag. Måste bara säga att min söte katt ligger och snarkar i min säng. Lille katten som stukat sitt bakben. Snutte då!


Fototävling



Jag är med och tävlar hos Filippa där man kan vinna 250 kronor på TVSPELSWEB.SE. 
Om jag vinner skulle jag vilja ha dessa mellanringarna  :) 
Vill du också vara med? Gå in och läs här: http://filippao.se/2012/august/fototavling-vinn-250kr-pa-tvspelswebse.html#comment 

Yesterday and today

Igår grillade Johannas familj med oss, mycket trevligt. Jag och Johanna kollade såklart på Sommarkrysset, vår nya lilla crush var ju med där. Fina Olly Murs! är såå glad att jag träffat honom, men skulle gjort allt för att få träffa honom igen faktiskt. He's so lovely in real life och så himla charmig och gullig och awesome och wahh ni förstår.

Idag gick jag upp vid tio, gjorde mig klar på typ 25 minuter och sedan körde jag, mamma och pappa upp till flygfältet då min bror skule göra sitt andra fallskärmshopp idag. Lite nervöst men han klarade det!
När jag kom hem så stack jag och Johanna ner till en fotbollsplan som ligger typ 500 meter ifrån mig då vår vän Sarah (som vi träffade först på Hbg-festivalen och sen igår också) var där eftersom hennes lillebror spelade match. Snackade lite med henne, alltid skoj! När hon åkte hem cykla vi hem till Johanna, gjorde inte så mycket fram tills dess att sverige skulle spela OS final i handboll. Åhh shiiit vad spännande det var, synd att det förlorade men ett silver är inte fy skam ändå. NU ska jag nog snart hem och äta innan det är dags att sitta bänkad framför TV inför the closing ceremony i OS (hej svengleska). One Direction och Ed Sheeran ska uppträda. Det måste man ju se!




Btw, känner att mina inlägg är vääääldigt tråkiga. Vad borde jag blogga mer om???

I was born to do this!

Hejsan, idag har jag varit i Danmark typ hela dagen! Vi har varit på bakken, vi var där med våra grannar, det var superroligt. Jag vet inte vad som hände med mig men jag var aspepp på att åka alla karuseller asså ALLA typ till och med dom värsta, jag åker typ aldrig karuseller annars för jag är alltid så rädd, men idag sa jag bara: Jag ska åka alla karuseller som jag egentligen inte vågar! Jag åkte tornado eller vad den hette, en sån bergochdalbana och man typ snurrade runt samtidigt, sjukt läskigt, det var nästan den första vi åkte, det var ju lite lustigt. Sen åkte ja den här träbanan, lite som balder! Och ulven eller vad den hette, men det jag är mest chockad över att jag åkte är frittfall/uppskjutet! Hur i hela världen vågade jag det?? Efter första gången typ grät jag men jag skrattatde samtidigt för jag blev så rädd men sen var jag tvungen att åka igen för någon skulle fota mig. jag åkte många fler men jag kan inte skriva alla för det bllir långtråkigt då. Men jag känner mig sjukt stolt i alla fall. 
Vet ni vad jag mer gjorde idag? Jag vann på choklad hjulet!!!!! awesomeness! nummer 7 var det, mitt turnummer och mitt nummer på matchtröjan, ofc! Men jag gav bort hälften av dom till Matilda min granne för vi kom överrens om att om en av oss vann så skulle vi få hälften var, haha! :D
Nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon, för jag ska till Kristianstad och spela fotboll, med tränare och spelare ifrån A-laget i kristianstad om jag fattade det rätt. Men jag tränar med folk från andra klubbar + 3 stycken från mitt lag. Berättar mer om det imorgon, sen på kvällen ska jag åka till Linnéa! (yayy) och sen på måndag ska vi dra vidare till Vikor och sova där till tisdag och på tisdag ska jag kanske till lund och shoppa med erica, ni ser fullt upp, när ska jag hinna blogga? haha, men kan blogga på tåget imorgon. ha det bra. Vi hörs. 
ps. detta blev ett långt inägg istället för många haha, nä men det bara blev så hejdå
/ rebecka
 

moa lignell

 
denna låten är så sjukt bra och hon är så sjukt bra åhhh!!
/ Rebecka

Gårdagen - OLLY MURS

På dagen kom Julia hit till mig och Johana, vi gjorde inte sååå mycket vi tp bara snacka, åt lite och skratta så vi typ dog! 
Vi tänkte lägga oss runt 9-10 för vi skulle orkar gå upp klockan halv fyra på morgonen för att åka till Malmö och titta på sommarlovsmorgon live, men det blev halv tolv istället.. haha! 


Ja, även om vi inte sov sååå många timmar så lyckades vi gå upp vid typ kvart i fyra för att göra oss klara och ta tåget till Malmö som gick 04.59. Haha vi var så sjuuukt trötta och vi bara "ja hoppas nu detta är värt dethär, jag hade hellre legat nerbäddad i sängen och sovit". 

Vi var inne i Malmö typ halv 6 och då gick vi direkt till Västra hamnen i hopp om att vara där FÖRST men nee där satt tre tjejer som tydligen hade vairt där hela natten, de hade kommit dit vid elva på kvällen. De hade typ varit inne hos någon man på en båt och druckit te mitt i natten? (Asså vi fråga inte men vi hörde att de snackade om det..)
Iaf, vi satt där kanske en kvart och sedan kom tre tjejer, Sara, Rebecca och Anna, som vi känner. Eller jag hade aldrig träffat Anna, men Johanna och Julia hade. Iaf, Anna var helt hypad (hon är alltid det tydligen, haha!) så vi satt och skratta ihjäl oss typ. 

Seeeen satt vi där assssslääänge och bara snacka och vänta. Det var typ bajskallt men vi kunde ju inte bara lämna vår awesome platser som vi fick! Kom fler och fler människor och sen plötsligt så säger Sara "Där är Nina!!" och Nina är då en person från Sony Music som jobbar med Olly (och även One Direction, så därför vet typ alla svenska 1D-fans vem hon är) och sen efter kommer Olly Murs. Asså jag, Rebecca och Sara fick typ panik och bara "ahhh shit han går där..". De gick in i något hus och sedan skulle Rebecca & Sara gå på toa och det var i samma hus som Olly gick in, så det såg honom då också, haha. 

Seeen typ runt 7-halv 8 kom Olly för att soundchecka. Åhhh vad bra han var jag typ dooog för jag älskar hans låtar liksom, men jag visste inte att han var ÄNNU bättre live. Och sååå charmig och söt. :') 

Ja, sen körde de lite repitioner, hur de skulle spela in allt osv, och Olly var såååå gullig, snacka med oss, pekade på oss när han sjöng, hade as mycket ögonkontakt med oss och vi satt nästa rakt framför honom så det var SKITBRA platser verkligen. 
Under tiden de sände live så kunde vi ju inte sitta och ropa på honom men mellan livesändningarna så gick han runt och ja, kramde oss och massa annat. Det var hur roligt som helst! 

Det två bästa sakerna var nog när han, 1. stod och dansa "if you're happy and you know it clap your hands" (klappa händerna om du är riktigt glad - eller ja, har glömt bort den svenska.. haha) och så gjorde han hela en runda och sen bara "if you're happy and you know it shake your bum" *vänder sig om och shakar his bum*. Typ rakt framför oss. Hahahah vi dog av skratt och han bara såg helt nöjd ut och jag fick allt på video, sedan sa Julia att jag hade det inspelat och han bara "NOOO! delete what you just recored" haha NO WAY tänkte jag...

2. Olly kom mot oss, så skrek Sara "NICE ASS" och hans reaktion var priceless. 


^ "delete what you just recorded"                            ^ hans reaktion till "NICE ASS" haha dör 

Ja, allt var sååå himla kul och det var verkligen värt att gå upp så tidigt för att få uppleva detta. Han kommer snart vara känd över hela världens, typ som 1D blivit och då är det kul att ha träffat honom utan massa livvakter osv. Har myyycket inspelat på mobilen men tänker inte lägga upp allt för vi snackar as mycket i bakgrunden, haha. Och skrattar, och bara "OLLLY CAN I GET A HUG?" osv. 

När vi kom hem så typ somnade Julia & Johanna så där satt jag all alone. Men gissa om jag var trött halv tolv igår när jag inte sovit på så pass länge? Herregud ja. 

lördag 11 augusti

Hejsan. nu gör jag mig redo för att åka till Bakken idag. Uppateringen blir inte så bra idag heller då, jag njuter av sommarlovet nu det sista så bloggen kommer lite i andra hand! Men ska se om jag hinner göra något tidsinställt inlägg annars hörs vi i kväll! / rebecka

dagens ciatat

ni vet, i konfa present fick jag ett sånt här quotehäfte och detta var dagens citat.. me gusta!
/ rebecka

gossip girl säsong 4

finitoooooooo! Jag e nu officiellt ikapp lillbengis! om inte hon har kollat sen hon kom hem! Men ojj vad alltig e klöddigt hit o dit. Jag vill inte spoila för någon, vet inte om jag kommer göra det så om du har tänkt o se gossip girl så kanske du inte ska läsa detta.. Men asså varför kan aldrig chuck o blair gilla varande samtidigt? Varför kom han prinsen tillbaks? E blair gravid!? :o Vad hände med Charlie? Vem va det? Var inte det Serenas rikriga kusin? Asså jag fattar inget!! Detta är bara några av frågorna som kommer upp i mitt huvud.. haha, jag ska snart se fortsättningen hihi! Men jag och Angelica skulle kolla ihop så jag får väl vänta lite! Vill så gärna söka upp hur det kommer gå, men jag ska hålla mig!! Det blir sjukt mycket roligare då, men jag har bara en säsong kvar nu! Tänk så slutar denna serien också dåligt... Vi hörs! / Rebecka

fredag 10 augusti

Hej tjo tja bloggen! 
Idag har jag varit i mellbystrand och träffat 13 andra från konfalägret, sjukt kul! Vi hade jätteroligt och det var så himla kul att träffa dom igen! På mådag ska vi hem till Viktor på hans gård hos kossorna, haha vi var där under lägret också, berättade jag det? Jaja, det ska bli trevligt i alla fall. Jag har fullt upp nu ända fram till skolan börjar, jag har planerat typ varenda sekund haha. 
Vet ni vad jag gjorde direkt när jag kom hem? haha! Jag gick ner till netto o köpte dummleklubbor! Jag blev sjukt sugen för dom säljde sånna i kiosken i mellbystrand!  Vi hörs senare / Rebecka
 

Crazy

Helllooo idag är det ju fredag, en extra roligt och amazing dag. Gick upp halv fyra (typ när alla andra lägger sig..) för att åka till Malmö. Vafan skule hon göra där? tänker ni. Jo man kan ju undra. Vi skulle titta på sommarlovsmorgon, vi fick ju se MALIN OCH KRINGLANG :DD
Haha not really (eller jo, vi såg ju dom..) men varför vi åkte dit var för att Olly Murs var där. Asså asdfghjkqwerty ja, shit vad han är bra. Han sjunger J*VLIGT bra live. Min inre fangirl kom fram på riktigt idag, har a lots of videos men tänker nog inte lägga upp dom då vi typ sjunger med, kallar på honom, snackar med honom osv. Skriver lite med english här för han är ju från the UK. Iaf, jag syns i TV, det sänds typ halv 7 ikväll och om ni kollar så kan ni titta in tjejen som säger lyftkran, när Malin ska träna sin engelska (i början), för hon is my friend. Lite så tramsigt flamsigt inlägg men kommer nog ett till inlägg där jag berättar vad som typ hände osv. Jag har en fangirling sida inom mig som inte visas så ofta men när det gäller OLLY så kommer den fram snabbt. ;)
Vet inte ni vad fangirl är så får ni fråga er bästavän... google. :)

Rolig dag!

Heeello är hemma lite nu. Spenderade eftermiddagen med Johanna och Julia - alltid lika trevlig. Vi skrattar åt typ allt när vi träffas, sedan blev vi skiiiträdda för en spindel. Asså shiiiit ni skulle hört oss. Aja. Ska äta lite mat snart och sen KANSKE sova över hos Johanna. Orkar inte packa, vi ska lägga oss tidigt och gå upp typ 4... haha kommer inte orkar! 


Detta var dagen roligaste.. 

packning pågår.

Hejsan, nu har jag nyss packat endel! Jag ska strax iväg på träning och efter det åker jag direkt till annie och ska sova där inatt. Elin(från konfan) kommer också! :D Sen imorgon bitti sticker vi till mellbystand och träffar ett helt gäng från konfan! Ska bli superkul. Så förmodligen hörs vi inte förren imorgon kväll. hoppas angelica uppdaterar mycket nu, haha! / Rebecka
bilden är tagen förra året 

Torsdag



Nu är jag snaaart klar, haha. Ska cykla ner till stationen och träffa Julia! har på mig min nya tröja jag fick från Rebecka idag :) 
There are many things I would like to say to yo but I don't know how. 
/Angelica

9,7 km senare...

asså oooj, vad långt vi gick asså pommes, vi gick 9,7 km. lite drygt 9min/km det tog ca 1,5 timme. Nu är jag helt slut kan knappast stå haha, både jag o lillbengis fick skoskav.. men vi kämpade på och vi kom runt. Vet egentligen inte hur fort man ska gå för att det ska räknas som powerwalk men jag kallar ändå detta för powewalk eftersom normalt går man typ 12min/km. Det känns ändå rätt bra nu, men jag ska träna ikväll med, känns ännu bättre! 
Vad häde med solen? jag skulle ju sola, det var jättevarmt när vi gick men nu e det ingen sol längre! jaja, vi hörs!
/ Rebecka 
 

torsdag 9 augusti

Nu börjar vi dagen tidigt kan man säga... Jag har sovit extremt dåligt inatt... bara för jag skulle upp tidigt, jag kom upp typ vid halv nio... ja ni vet ju vad vi ska göra, vi planerar och gå en riktigt lång pwrunda! det ska faktiskt bli skönt, men jag hade aldrig gjort detta om jag inte hade bestämt med angelica igår haha, jag pallar inte det känns som jag ska gå till skolan jag e  sjukt trött, men man  blir alltid pigg av lite träning! hoppas er morgon också blir trevlig! / Rebecka
det kanske syns att jag e lite trött... haha

Uppe tidigt

Idag är jag uppe tidigt! Haha, jag och rebecka ska ut och powewalka vid nio tiden, skööööööööööönt! Dok är det typ bara 15 grader så det blir väl en tjocktröja på, och löpartights. Har inte ätit frukost och känner att det kanske blir lite sent nu för kanske att jag får håll, så jag får äta när jag kommer hem. Sedan ska jag städa mitt rum, packa upp min reseväska, städa till min kanin och duscha innan halv tre. Ja, full dag! Hoppas ni får en skön dag :). /Angelica

quotes

dessa bilderna har jag suttit och pysslat ihop nu på kvällen... vi höts imorgon 
/ rebecka

Tiden går fort

Idag hängde jag med Johanna till Lund, hann även lämna tillbaka min bok och sedan var vi här hemma och tog det lugnt. Har varit sjukt trött sen jag kom hem från Rhodos, även om jag sovit way too much. Haha! Nej men imorgon ska jag och Rebecka gå ut på en powerwalk. Vi snackade lite om att gå tidigt.. tänk vad skönt att komma ut tidigt på morgonen och powerwalka. Senare på dagen kommer Julia hit till mig och Johanna, har inte träffat henne på läänge så ska bli skojigt. Hon sover här tills fredag då vi ska iväg riktigt tidigt. Kommer bli typ en awesomeee dag på fredag!
Även sista onsdagen på detta sommarlov har gått förbi. Asså asdfghjkl shiiiiiit  vad snabbt allt gått? Vill spola tillbaka och få bättre väder. Vår resa till Rhodos gav oss iaf värme, så den resan var värd vartenda öre. 
Aja, mer om skolan när det börjar, har ju några dagar kvar som jag får ta vara på! /Angelica

Tumblr_m8bzs3l3mg1qj6onbo1_500_large

lite kul, eller?

Jag sitter och kollar matchen Barcelona - Manchester United. Självklart hejar jag på mitt favvolag i hela världen: Barcelona!!! Och vaaaaaaaaaaaldes fy vad grym! han räddade rooneys straff, och sen missade rooney returen! :D men detta vil ni säkert inte veta för då ahde ni väl kollat, haha.. 
 
Men jag måste berätta en annan kul sak. Jag såg detta på facebook innan och jag skattade i typ en kvart!! 
/ Rebecka

if i could, then i would, i'll go wherever you will go

 
detta är den låt som spelas mest för min del!
/ Rebecka

onsdag 8 augusti

Hejsan hoppsan! Märker att vi har ganska dålig uppdatering här men jag vaknade typ halv elva och sen satte jag mig o kollade på lite bloggar o sånt  och sen fick jag ett sms av Malva om vi kunde gå ut o gå klockan 12 och då fick jag lite bråttom, haha. Vi gick tills nu, det var jag malva tina & alexandra som gick en runda.. jättekul att träffa dom eftersom jag inte har träffat dom på hela sommaren. Tina var sjukt brun man blir ju avundsjuk! / Rebecka
hittar ingen passande bild så det får bli denna.

hemma från matchen

Hejsan. Nu är jag hemma från matchen igen, kom för ca 40 min sen faktiskt! Det var superkul (som vanligt). Det var med Damlaget så det var ju extra kul. Jag fick till och med vara med i start 11an. Spelade dock inte riktigt hela matchen. Men planen var jättejobbig för det var typ tjockt gräs eller vad man ska säga man typ fastnade och det blåste sjukt mycket. Men annars  känndes det bra. Fast på vägen dit så körde vi jättefel det tog drygt en timme att komma dit, på vägen hem tog det 20-25 min haha, men dom flyttade fram matchen lite så vi hann ändå. 
nu ska jag nog se lite gossip girl har bara 4 avsnitt kvar i säsong 4 nu.. haha! / Rebecka

Dagen

Mina planer för dagen blev inte som tänk... jag, mamma och pappa körde till mormor & morfar i eftermiddags. Var ju ett tag sedan vi träffade dom och så fort vi kom så plockade mormor fram kakor, saft och kaffe osv. Haha, inte bara min mormor som gör det tror jag! Vi satt där några timmar och snackade, dock hade jag ont i magen och i huvudet, men det var ju inte så ansträngande att sitta där. På vägen tog vi en sväng inom stan och gjorde lite ärende. Nu är det snart dags för kvällsmat - TACOS! Har även lagt in bilder från Rhodos på datorn, så det kommer fler inlägg om det :) /Angelica


promenad i regnet, varför inte?

jag var nyss ute o gick i regnet i 40 min haha.. det var faktiskt rätt skönt, nu ska jag bara chilla o tagga inför matchen kl 19.00. Vi hörs senare! / Rebecka
denna bilden tog jag innan jag gick haha.. 
 

tisdag 7 augusti

pommes, om en vecka är det sista dagen på sommarlovet, jag längtar inte till skolan på något sätt alls! nej usch! Jag ska inte tänka på det. 
Idag har jag inga speciella planer faktiskt, förutom ikväll, då ska jag spelaa match! med damlaget! :D det längtar jag till, första matchen efter uppehållet. Vet inte rikrigt vad jag ska göra nu på dagen, vädret är väl sådär... jaja Ha det bra / Rebecka
bild från konfadagen

Hemma igen

Jag kom hem runt halv sju tiden igår morse, sedan somnade jag vid åtta och vaknade halv två. Fixade till mig lite innan jag gick in till Rebecka. Vi hade ju inte träffats på en hel månad, vilket kände konstigt eftersom vi annars träffas typ varje dag! Var med henne ett tag och sedan träffade jag Johanna på kvällen. 

Min plan för dagen var att springa en runda och sedan åka till Lund med Johanna för hon behövde något, meeen det öste ner för bara några minuter sedan och blåste men det verkar ha lugnat sig så jag får nog dra mig ut på den där löprundan. Har ju inte tränat på läänge nu och när man är på semester så blir det lätt att man stoppar i sig lite extra god, men onyttig mat. ;)



Bilder från min instagram under veckan som gått. Åhhhh vad jag vill tillbaka!

Filmkväll

hej, nu ska jag sätta mig o ha filmkväll med mig själv haha.. forever alone, nä men det är skönt att va ensam ibland så nu ska jag o mina popcorn försöka hitta en bra film! Ha det bra! 
detta är vad som kommer upp på google när man söker på bra filmer, jag ska väl hitta någon! :D

Roadtrip

Om ni vill veta vad det va jag o Angelica planerade innan idag, så var det att vi vill åka på roadtrip i USA. Så himla kul, först tänkte vi att vi kan åka om tre år men då e inte angelica 18 än så då har hon inte körkort osv. Och sen tänkte vi året efter o så, men sen visade det sig att man måste va 21 för att få hyra bil i USA... jaja, vi får väl bestämma detta senare för det är lixxxxom 6 år kvar -.-, hade varit superkul men först måste jag bli rik! haha.. Kram / Rebecka
hihi kolla vad många flikar vi satt o leta på o hit o dit det tar nog rätt lång tid att planera en sån resa! 

glasspaus

nu tar vi paus i vårt lilla projekt! hihi
/ Rebecka & lillbengis!

måndag 6 augusti!

idag är det 6 augusti det betyder att det är exakt en månad sen jag träffade lillbening senast! och inatt/morse kom hon hem o idag ska jag få träffa henne....... wihooooooo! fy vad jag har saknat henne.. åh vad jag längtar! Men jag e inte klar med gossip girl, jag har 8 avsnitt kvar! :( men jag tänkte se dom igår men så skulle jag sova över med erica o johanna o då blev det inte så! Jag ska se om jag hinner se något nu för jag tror Lillbening fortfarande sover, kanske. Men först ska jag svara på komentarer! Ha det gött vi hörs snart! / rebecka

söndag 5 augusti

Hej, förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag har varit iväg i stugan i helgen och träffat Linnéa från konfalägret, det var sjukt kul. Igår när vi kom så gick vi ner till sjön o solade på flotten, haha. Sen kastade vi pil o kollade film! Idag så spelade vi kort o gick en runda o badade o lite sånt. Vi hade jättetrevligt! Sen när jag kom hem så kom Johanna o Erica till mig för att vi skulle dela ut reklam, det gick sjukt snabbt det tog endast en timme idag!! :o sjukt fort när man va tre stycken! :D Nu sitter vi hemma hos johanna och käkar chips o godis o ska se film! Någon som har något filmtips? Ha det bra / Rebecka
hälsnigar från oss! 
 

To my friend

Gör ett inlägg tillägnat Beckie då det snart är exakt en månad sedan jag träffade henne. Hon kom hem samma dag som jag åkte iväg, men imorgon får vi träffas igen. Bilden här under är fotad för nästan exakt ett år sedan, kommer ihåg dagen och allt. Tänk vad fort tiden går. Det känns som det var längesedan vi sa hejdå, men samtidigt känns det inte så... eh, ja, tiden går fort men snart träffas vi igen! Saknar dig Beckie! 


WeHeartIt

428952_512973515385513_605891849_n_large283606_513075838708614_292462188_n_largeTumblr_lxk22zvdvp1r9t07wo1_500_large545324_417121951642068_100000328008177_1410182_625219985_n_large_large

lördag 4 augusti

Hejhopp! Idag ska jag åka till stugan och vi ska hämta upp Linnéa på vägen! Det ska bli superkul! Men nu ska jag packa o sånt o kolla lite gossip girl haha jag måste ju bli klar! Ha det bra / Rebecka

Dåligt internet!!

Fy vad mitt internet är seeeeeegt! Jaja, ikväll har vi i alla fall haft våra grannar på besök, vi grillade, sen gick jag o Jonatan & Jakob & Matilda iväg o spelade volleyboll. Sen var det efterrätt o vi kollade på os resten av kvällen... Nu ska jag se på gossip girl som vanligt, jag måste hinna ikapp. Jag e ju iväg sen lördag, söndag så det blir idag o söndag kväll jag får kolla, jag kommer aldrig hinna!!! :( Jag pallar inte lägga upp nån bild eftersom internet är så segt och det är därför jag inte heller svarar på komentarerna. Och jag har ingen bra bild heller. Vi hörs imorgon! hejdå / rebecka

hej eller nått..

Ja som ni närker så har jag lite slut på rubrikinsperation... Men jag fick nyss två till konfapresenter eller tre egentligen.. Ett presentkort på kicks & en bok som heter livet är en pizza den vekar bra o jag ser framemot att läsa den.. Detta fick jag av mina grannar. Sen fick jag en bok/häfte eller vad man ska kalla det som heter tankar om livet, där finns typ ett citat till varje dag hela året, idag var det "le. det kan vara den strimma av solsken som någon behöver för att ta sig igenom en annars stormig dag". Det var fint tycker jag. Nu ska jag i alla fall snart sortera reklam för jag har lovat att göra det två gånger nu, för han som gör egentligen har semester. Jag delade ut reklam innan men jag slutatde för det var sjuuuukt tråkigt och det förstörde lixom hela dagen. Men nu ska jag göra det bara två gånger ;) Ha det bra vi hörs snart! / Rebecka

BALLIS!! <3

Hejsan hoppsan, förlåt för dålig uppdatering och för jag inte hinner svara på alla komentarer. Tack för ni kikar in här.  Jag har nyss avrit o träffat ballis efter att hon har varit i makedonien i drygt en månad, sjukt roligt att träffa henne och erica var ocks med så båda dom berättade om sina resor, jättekul! Annars har jag bara solat idag! ska nog ut o sola lite till, kanske, tar solen ens nu? jaja det e skönt i alla fall. Ha det bäst! / Rebecka
har typ inga bilder... jag vet inte vad jag ska lägga ut för bilder i alla fall haha... så det blev denna från i våras.. japp!

fredag 3 augusti

Hej, vad var det för inälgg jag skrev igår kväll? Haha, det var sjukt onödigt men nu vet ni i alla fall att det va varmt i mitt rum! Jag har inga speciella planer idag faktiskt. Vill träffa Alexandra men tror inte det blir av, :(. saknar henne sjukt mycket! Men det är faktsikt soligt idag så jag ska nog sola. ha det gött / Rebecka

Fler saker ni kanske inte visste...

Jag hatar insekter. Typ spindlar, getingar, mygg, humlor... ja allt sånt.
Jag klarar inte av att gå runt om mitt hår känns smutsigt/fettigt osv, så tvättar det ibland lite för ofta. 
Borstar också mitt hår way too much. Knutor i håret = me not gusta.
Om det blåser ute så skriker jag alltid "MITT HÅÅÅÅR" för jag får panik. 
Jag tycker det är mysigt med regn och åska, om jag får vara inomhus. 
Jag älskar att åka skidor, men också att ligga och sola på stranden och om jag fick önska så hade jag åkt på både solsemester och skidsemster varje år.
En sak jag stör mig på är när folk inte kan göra skillnad på your och you're.
Jag har blivit antagen till ett High School Year i England, men tackat nej. 
När jag blir äldre vill jag plugga utomlands, vill absolut inte stanna i Sverige forever.
Jag älskar att blanda english and swedish, gör det ofta när jag snackar med typ Johanna och Terese. 

Tumblr_m7urup7px61rcqba1o1_500_large

im alive

Hello!  Sitter just nu på vårt rum här men ska snart gå ner till stran
den! Igår var det ganska mulet men idag är det sol! Bilder kommer när jag är hemma! saknar alla där hemma men har det skönt här också ;)/Angelica

MITT RUM KOKAR!!!!

Ja asså pommes, ni vill inte veta så varmt det är i mitt rum , jag vet inte var jag ska bli av, här e sjukt varmt o jag e jättetrött och jag vill sova men det går inte när det är såhär varmt.. vad ska jag göra?? jag får paniiiiiiik! vi hörs imorgon så är jag kanske på bättre humör... jag ska stänga av datorn så kanske här blir lite kallare i alla fall. förresten jag failade på ggmarathonet... jag såg bara 4 avsnitt, men jag har bara tio kvar nu haha!!! hejdå / rebecka
btw, jag saknar angelica sjukt mycket, hon måste kommma hem NU!!!!!!!!!!!!!
 

efter fotbollsträningen.

Hejsan.
Hemma nu efter träningen, det var riktigt jobbig och skitkul, idag! :D jag fick inte ont i knäet alls!!!!!!! Vi körde fys i slutet och det var sjukt jobbigt. Jag ska börja jogga hemma också. Imorgon, kanske om inte jag ska va med Alexandra! Men nu ska jag käka tacos, muuuuuums! och ha gossip girl marathon med mig själv hela natten om jag ska hinna bli färdig haha, nä men jag ska se minst fem avsnitt! Kramar! / Rebecka

one last kiss

 
sjukt bra låt som jag upptäckte på radion här om dagen
/ Rebecka

Awesome day

Hej hopp. Vilket härligt väder idag!! Termometern visar 27 grader! wihooo! Men nu har jag varit ute i solen heeeeela dagen så nu måste jag ta en liten break så jag inte får solsting eller nått sånt. Så jag ska spela sims nu, jag är sjukt sugen på att spela.. haha! Ha det bra! / Rebecka
titta jag har använt min nya bikini, haha! 

Sunset



Några bilder jag fotade i förra veckan. Bara en liten bit ifrån mitt hus finns en grusväg där man kan få fina solnedgångsbilder. This time cyklade jag och Johanna dock iväg lite längre och fick fina bilder där också. Älskar siluetter! 

torsdag 2 augusti

Idag e det soooooool, så nu ska jag ut o sola o käka frukost. Hoppas ni ocksp har en fin dag! kram / Rebecka
jag har två nya frida tidningar att läsa medans jag solar! :D

quotes

/ Rebecka

Konfaläger

Egentligen har jag inte skrivit så mycket om vad jag tyckte om konfa lägret så det ska jag göra nu. Inte för att ni ska läsa detta utan jag vill ha detta att se tillbaks på senare. 
Från början var jag jätteskäptiskt till lägret jag tyckte att tre veckor var sjukt länge och jag tänkte att jag kommer ändå inte lära känna någon så bra där, jag kommer väl mest hänga ihop med Annie och vi kan ju va när som helst och var som helst! Men såhär blev det inte... På vägen dit satt jag och sa "jag vet att tre veckor är länge, men jag kan inte fatta hur länge, jag kommer nog inte fatta hur länge det e förrens efter lägret". Det var inte alls länge kan jag tala om. Det gick så himla fort, alltihopa! Jag trodde att jag skulle tycka att det var jättelänge nu efter men jag tycker tvärt om, kan jag inte få åka tillbaks bara i några dagar! Det var precis vad mina föreldrar sa till mig innan lägret, men jag trodde inte på dom... Men vad rätt dom hade! Visst fanns det dryga tillfällen (typ lektionerna) men det mesta var kul, och jag lärde känna helt underbara människor. Tänk om jag inte hade åkt dit, då hade jag aldrig lärt känna dom.. Jag har fått sjukt många underbara minnen och vänner som jag aldrig kommer glömma. Vi var ett jättehärligt gäng. Det känndes som en enda stor familj när vi var där. Vi tog hand om varandra. Där var jobbiga stunder och roliga stunder. Jag kommer aldrig glömma detta lägret. Medans jag fortfarande var där trodde jag att jag ville hem, hem till min säng, hem till min dator, hem till min dusch! Men så var det inte för när jag kom hem så känndes det inte skönt, eller jo det gjorde det väl lite, men inte så som jag trodde det skulle kännas, det känndes mest bara tomt... Oj, vad jag sakar alla därifrån, alla var olika o alla hade sin plats. Jag hoppas att vi aldrig ska glömma varandra och att vi ska kunna träffas även efter återträffen! 
När vi stod där i backen efter konfirmationsgudstjänsten och skulle säga hejdå till alla... asså jag kan inte beskriva kännslan, vi gjorde kramringen, jag grät lite smått medans jag kramade alla, sen kom jag till att jag skulle krama Linnéa (det var henne jag umgicks mest med och vi blev väldigt bra kompisar.) jag vet inte vad som hände, men hon bara kollade på mig o började storgråta och jag gjorde samma sak, för detta var slutet, vi hade bott tillsammans i tre veckor o nu var dom veckorna slut, jag kunde inte säga hejdå till henne... vi gick ner o tog av oss kåporna efter det kramade jag henne igen, men jag kunde inte få fram något ord, jag kunde inte ens säga hejdå.... vi bara gick på vars ett håll.... jag visste att vi skulle träffas igen men inte så, inte på det sättet, vi hade lixom levt tillsammans i tre veckor, jag gick alltid in på hennes rum på morgonen så hade vi följe till morgonbönen och så kom hon ibland in o sov i vårt rum, och vi hade haft så himla roligt, och jag vet nu att detta är inte bara slutet utan också början på något nytt, vi kommer träffas, vi ska träffas.. nu till helgen! 
 
ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen som vi delar...
 
 
en låt som var på ett av dramana på redovisningen... <3
 

/ Rebecka

New in

Bikini - cubus - 49:-/del 
 
läppglans - h&m - 39:-
 
Jumpsuit - gina tricot - 29:-!? den var sjukt billig!
 
tröja & shorts - gina tricot - 29:-/st sjukt billigt!
 
nagellack - cubus - 19:-
 
stickad tröja - h&m - 199:-
 
 
arbmand - ur&penn - 30:-/st
halsband - ur&penn - 40:-
 
Jag har ju varit på både väl o i Lund nu nyligen så det har blivit en  hel del, snygga saker!
/ Rebecka

Ballis is on her way hooooooooooome!

Japp det e rätt! Alexandra kommer hem snart, tror hon åkte igår kväll så hon kommer nog idag eller imorgon wiiiiiho! / Rebecka
Min fina ballis! <3
 
 

onsdag 1 augusti

shit, e det augusti redan? Skolan börjar om exakt 2 veckor.. piss! Men dom två veckorna ska jag njuta till fullo! Idag ska jag nog ha en riktig chilli billi dag! Jag ska se gossip girl och pretty little liars. För jag ska hinna ifatt Angelica på gossip girl o hon har sett hela säsong 4, jag e nog på avsnitt 4 typ. Sen på pretty little liars ska jag se klart säsong 1 så jag kommer ikapp tina! Jag jobbar på. Ha en fin dag! / Rebecka

Quote



Vi inleder augusti med ett fint quote. Lite smått panik över att det är första augusti men ska njuta av de resterande dagarna på Rhodos innan mina tankar på skolan börjar komma. Sommarlovet har rusat förbi och det känns galet att jag börjar nian snart. Skit i det nu, fortfarande sommarlov... sitter nog ute i solen och njuter vid denna tiden. Hoppas ni i Sverige har det bra!

RSS 2.0