lördag 30 juni

Hejsan. Jag har haft lite dålig uppdatering idag som ni nog har märkt. Men som ni nog också har märkt så har jag varit iväg nu i veckan. Jag har varit i min mormor o morfars stuga som ligger i Halland. Det är därför uppdateringen har varit lite sisådär. Vi hade supertrevligt där i alla fall och jag älskar att umgås o leka med mina små kusiner dom är så himla söta o gulliga! 
Nu planerar jag så mycket jag bara kan med mina vänner i veckan som kommer eftersom på fredag åker jag på konfaläger i tre veckor tillsammans med min kusin Annie. Så ikväll ska jag sova över med Angelica och vår andra granne Matilda. Kommer bli superkul. Dom kommer när som helst till mig nu!
Jag har precis träffat Annie för hon var på besök i stan hos farmor o farfar. Ha det gött! / Rebecka
lite bilder här från veckan

Sol & värme

Idag har vi sol och värme här hemma. Har varit ute och solat i snart två timmar, riktigt skönt! Lite blåsigt, men det gör inte så mycket! Ikväll ska jag och Rebecka sova över, plus att vår granne Matilda ska vara med! Funnnnnny! Rebecka åker iväg nästa fredag och sedan kommer jag inte se henne på en hel månad typ, då hon åker iväg på konfiramtionsläger och kommer hem den veckan jag åker till Rhodos. Så vi får passa på att va med varandra nu!! :)





chillibilli dag!

Haha, det är mitt egna ord till en riktigt slapp dag! (chillibilli då asså) Och idag e verkligen en sån dag. Jag e helt slut egentligen av att umgås med alla här. Det är otroligt trveligt o kul men nu känner jag bara att jag orkar inte va så himla social längre jaj måste bara ta det lungt så jag gav mig ut o gick en runda på 5 km ensam. Och nu ska jag se några avsnitt gossip girl sen är jag nog utvilad o kan leka med mina kusiner o umgås med resten av folket här! / Rebecka
sitter här i sängen redo för gossip girl, haha!

Trikeflygning

Lite sent för att skriva godmorgon nu, men jaja. Vaknade runt halv 11 och har inte gjort speciellt mycket. Åt liksom frukost (och kollade på gossip girl...)
Tänkte ge mig ut och springa idag, dock har jag fått ett sår på min häl efter onsdagens löprunda då jag använde mina nya skor, plus att nu ÖSER regnet ner. Så det blir nog ingen springtur idag! 

Igår så provade min bror på Trike-flygning då han fick det i present eller julklapp av sin flickvän och eftersom det var fint väder igår så blev det av igår. Blev liiiiite avis när han åkte iväg och skulle själv vilja prova, tänk vad roligt? I alla fall,  min kamera fick hänga med och det resulterade bra flygfoto! Var ju lite rädd att han skulle tappa kameran eller något, men han sa att han skulle köpa en ny om han tappade den men både min bror och kameran kom ner helt oskadda. ;)



Finns över 500 bilder, så kan visa fler någon annan dag! :)


fredag 29 juni

God morgon.
Idag är det exakt en vecka kvar till jag ska åka iväg på konfaläger. Lägret varar i hela tre veckor, lite för länge om du frågar mig! jag hoppas att det kommer bli kul. Min kusin Annie ska också med så jag känner någon i alla fall. Och minns ni? Jag har ju varit på en förträff då jag träffade alla som ska vara med. Och dom flesta verkade ju trevliga!
Idag har jag inga speciella planer så jag får se vad jag ska hitta på! vädret är inte på topp. Det går upp & ner, varannan dag fint o varannan dag ikke fint! Jaja, / Rebecka
min kusin på bilden

fläta

detta är en cool fläta som min moster gjorde på mig här om dagen. jag tycker om att ha lite speciella o häftiga frisyrer så när jag såg denna i en tidning så tänkte jag att jag bara måste testa. Det är även väldigt fint att ha bara den som går över huvudet där framme om ni fattar vad jag menar, den i luggen asså o gärna lockigt hår till, det var så himla fint! / Rebecka
 

Lax o avokadosallad!

smaskens!

torsdag 28 juni

Hejsan hoppsan! Idag har varit en superhärlig dag. Hela förmiddagen lekte jag med mina småkusiner. Vi gick bla till en bondgård o tittade på hönor inte för att jag tycker det är jätteintressant men det var ändå lite kul att se. Sen på eftermiddagen har vi varit vid en sjö o badat o så. Men det var inte den största aktiviteten, utan det va att jag gick både dit o hem. Det var drygt 6 km på varje håll. På dit vägen gick jag powewalk med mamma o på hemvägen gick jag vanlig med min moster men det var jättretrevligt vi gick o snackade om allt mellan himmel o jord, nä inte riktigt! Nu är jag i alla fall trött i benen, haha! Snart ska vi äta en god lax o avokadosallad. Mums! / Rebecka

Tacatà

 
Härlig låt tycker jag, man blir på så bra humör av den! 
/ Rebecka

Torsdag!

Idag vaknade jag redan vid halv tio även om jag inte somna före halv tre igår! Åt frukost, kollade på gossip girl och nu funderar jag på om jag ska ut och sola eller gå ut och fota... det är i alla fall SOL idag.
 

Träning och Gossip girl




Var ute och sprang 5,8 km idag, körde lite magövningar och en benövning och sedan var jag och Johanna ute och gick 1,1 mil. Vi körde powerwalk ca 7 km och vanligt ca 4 km. Dock så går vi ganska snabbt när vi går vanligt, så vi höll ett bra tempo. Min dag, som började med en trött tjej som inte alls ville träna, slutade helt enkelt med MYKET träning. Stod på SMHI att det skulle blåsa upp mot 13 m/s, vilket jag trodde det skulle göra, men tur nog så gav jag mig ut och sprang, och det blåste inte alls mycket!! 

Jag har även kollat klart på säsong 3 av gossip girl!! Ett vääääldigt oväntat slut men ska inte skriva något om det eftersom Rebecka kollar, plus att vänner som läser kollar på det och jag vill inte avslöja något... Men iaf, NU ska jag titta på episode 1 av säsong 4!

spain vs portugal

Nu ska vi strax se när spanien möter portugal. Go spain! / Rebecka
 

new things

blus - jc - 99:- denna var halva priset så det blev ett riktigt fynd!
armlös skjorta - gina tricot - 99:- även denna halva priset :)
linne - vero moda - 159:- min personliga favorit så hilmla söt var den! Ska visa bilder sen när jag har denna på mig!
shorts - vero moda - 90:- även dessa halva priset, vad jag har fyndat! :D
ringar - köpte jag på marknaden - 30kr/st jättefina & billiga!
 
/ Rebecka
 

grillat!

Mums!
/ Rebecka
 

dagen

Hejsan, idag har jag avrit i Varberg och shoppat lite, jag trodde vi skulle till havet o typ bada o sånt men det skulle vi tydligen inte, tur är väl det, för vädret är inte så bra. Men köpte en hel del på både marknad och affärer. Ska visa det lite senare. Nu ska vi snart grilla o ikväll blir det fotboll. Som alla säkert redan vet så hejar jag på Spanien. Ha det gött / Rebecka
bilden är från idag.

Onsdag

Hejsan hejsan. Har precis kollat klart näst sista avsnittet av Gossip girl i säsong 3, men får väl göra något vettigt nu, så kan jag kolla sista avsnittet ikväll eller eftermiddag. Har inte varit ute och tränat på några dagar så det är väl det jag får göra idag. Növändigt, yes yes. 

Pic_206775640_large

onsdag 27 juni

Hejsan hoppsan! Var tog solen vägen egentligen? Jaja, idag ska vi i alla fall till havet o se vad som händer. Det blir säkert trevligt. Vad ska ni göra idag? Ha en fin dag i alla fall / Rebecka
bild sen midsommar, som ni säkert kan se.
 

Barack Obama sjunger?

Herrgud, har fått syn på lite roliga videos och tänkte dela med mig av lite skratt. Vet inte hur jag ska förklara vad det är egentligen är, men lyssna och ni förstår nog det roliga! 
Finns fler videos där Barack Obama "sjunger" låtar som Born This Way och Boyfriend. Hahha! 
 

gossip girl

Här om dagen såg jag färdigt säsong 2 av gossip girl så nu har jag börjat se säsong 3.. Det är verkligen en  bra serie. Ni måste börja se det allihopa där ute! Haha, nä men seriöst, det är så himla bra! :D / Rebecka

utflykt!

Hejsan, nu på kvällen/eftermiddagen så har vi varit på en liten utflykt vi gick till en lite sjö mitt i skogen och sen åkte vi båt över till en liten ö, detta gör vi varje sommar när vi är här. Vi grillade och fikade och hade supertrevligt! fast det blåste jättemycket, men annars så har vi haft toppenväder o massa sol idag! / Rebecka
 
 

Måndag och tisdag




Igår kom min vän Julia hit och vi överraskade Johanna efter att hon jobbat igår. Sedan åt vi glass och bara snackade i några timmar, även om det var dåligt väder. På kvällen spelade vi sims, tills min dator stängdes av pga. lite överhättning (den var sjuukt varm). Ja, Johanna skulle jobba även idag så hon kunde tyvärr inte sova över, men vi mötte upp henne idag också och hade en trevlig eftermiddag! :) Är sjuuuuuuuukt trött nu och vill bara sova men ska nog äta snart!

tisdagen 26 juni

Hej, hur är det med er idag? Jag mår fint o vädret är på topp!! Jag sitter här i solen o bara njuter men jag ska nog ta o leka lite medminasmå kusiner. Idag e det 3dje tisdagen utan dh :( Ha en underbar dag! /Rebecka .Detta blev en tråkigt mobilinlägg!

skogspromenad

här om dagen var vi ute o gick i skogen.. jag tog några fina bilder..
'
/ Rebecka
 
 
 

Måndag 25 juni

Godmorgon (såhär lite över tolv..). Ska åka ner mot stationen snart och möta upp en kompis som ska sova här tills imorgon. Får väl se vad vi hittar på, något roligt blir det förmodligen! :) Men, dagen verar bestå av regn, regn och mera regn :/ 



Even more teenagerposts, haha. Älskar dom!

Söndagen



Hade en rolig dag på Väla idag. Köpte ett par nya löparskor och en tröja på Gina. Jag och Johanna lyckades också bli utskällda på en buss i helsingborg av en äldre dam... we did nothing wrong. Nej, men faktiskt så förstörde hon min dag på riktigt! Har även skaffat ett JOJO sommarkort nu, så någon dag ska jag och Johanna tågluffa runt i Skåne. Fler som vill hänga på? ;) 
 

söndag 24 juni

Hejsan. Hur är det med er? Med mig är det toppen. Jag tillbringar dagarna nu förtiden med att leka med mina små söta kusiner. här är några fina"kakor" som dom har gjort. 
Idag är det mest regn hela dagen, jag var nyss ute och gick en runda i alla fall. Får se vad som händer ikväll. ska väl se fotbollen i alla fall. Hejar nog på Italien idag.  / Rebecka

Midsommaroutfit!

Detta hade jag på mig på midsommar. Klänningen kommer från gina tricot, skorna från skopunkten och jackan har jag faktiskt köpt i ullared. De flesta smyckena köpte jag på fuerteventura. Ha en fin dag, (trots regnet). / Rebecka

Mot Väla!


blus från kappahl
 
Hade en väldigt trevlig kväll igår, haha. Min familj kan vara så lite knäpp ibland aja, det är väl roligt? ;) 
Idag ska jag till Väla (helsingborg) med min vän Johanna, ska iaf köpa ett par nya joggingskor - vädligt nödvändigt! Ska även köpa JOJO sommarkort så kan jag ju resa runt i hela skåne resten av sommaren! 

lördag 23 juni

Hejsan. Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har inte tillgång till Internet så det blir korta mobilinlägg. Vi hade en superbra midsommar igår. Supertrevligt! Bilder kommer. Nu sitter vi o hejar på Spanien!!!!!! / Rebecka

Midsommar firande nummer 2



Ikväll ska jag iväg till min fina vän Johanna. Våra familjer brukar alltid äta tillsammans dagen efter midsommar, vilket tydligen är idag!? ;) Blir mer midsommar-mat och even more jordgubbar. :) 

Lite teenagerposts

Jag har varit lite seg hela dagen och jag har tittat på lite gossip girl och tagit det lugnt. Har sett mer än halva säsong 3... har sett 15 avsnitt. Men nu ska jag fixa till mig lite, need to do that. Ska iväg lite senare! 


Lördag

Jag firade midsommar hemma med mamma, pappa, mormor och morfar. Har inga bilder eller sådär, inte så intressant liksom. 

Hur ni än firade midsommar så hoppas jag att ni hade trevligt. Jag funderar på om jag ska ge mig ut och springa eller något... kan behövas efter jordgubbarna och glassen igår ;) 

Om bara 20 dagar är det min födelsedag, om 36 dagar åker jag till Rhodos och om 246 dagar befinner jag mig i Londooooooooooooon. (Sen att detta sommarlov snart är slut gör mig mer eller mindre deprimerad men that's life.)

603843198_large

Glad midsommar!

Gårdagen spenderade jag med Terese och Zeyneb. Fotade en hel del och det var superfint väder. Idag är det tvärtemot. Regnet öser ner, men så brukar vi få fira en svensk midsommar. Det viktigaste av allt är väl att man får jordgubbar, right? ;) 
Önskar alla en glad midsommar, hur vädret än är hos er och hur ni än ska fira den. (Glöm bara inte jordgubbarna!!)



fredag 22 juni

Hejsan. idag är det midsommar!! Fast det är inte fint väder dirket, det är som vanligt kan man säga. Jag har lite brottom för jag ska iväg. Uppdateringen kommer vara usel idag. Men jaja. / rebecka
snabb webcam bild

teenager posts

 
 
Nu ska jag strax iväg o ställa mig i kiosken för damlaget spelar match så jag får stå i kiosken.
Ha en trevlig kväll! / Rebecka
 

Värme

Äntligen är det varmt! Men det står att imorgon ska det bli bara 15 grader o regn.. inte för jag e förvånad. Det regnar alltid på misommar, det bara måste va så, precis som att det måste regna på skolavslutiningen. 
Nu ska jag i alla fall strax ta mig ut o gå en runda med Alexandra. Imorgon åker hon till Makedonien typ överlänge så jag får passa på att träffa henne idag. Ha det bra! / rebecka
jag och alexandra.

Torsdag

Godmorgon! Idag vaknade jag lite innan 10 och fick gå upp med en gång, och tur att jag gjorde det. Åt lite frukost och nu har jag fixat mig. Ska träffa my friends Terese och Zeyneb idag. Vi ska fota och det är  sååå fint väder idag så det kommer nog bli bra! :) 

Min väldigt charmiga katt.... hehe! 

torsdag 21 juni

Hej, asså fy vad tiden går snart har vi haft sommarlov i två veckor!? Idag är det supeeeeeeeeeersoligt hela dagen! ÄNTLIGEN! Jag ska ut o lägga mig o sola om en stund! Men först ska jag svara på alla komentarer, förlåt att det blev så sent. Hoppas ni också får en fin och solig dag! kram Rebecka

Händelserik dag..

 
Idag (eller ja, igår för att vara exakt..) så var jag först ute på en prommenad med Rebecka, men sedan skulle hon hem och baka hallonkaka eller något, så jag gick hemåt, men då ringde my lovely friend Johanna och vi tänkte gå en runda, meeeen det blev inte så långt. Vi gick ner till torget, köpte varsin milkshake och njöt av solen och sedan gick vi till bibliotektet.... haha frågar mig själv hur vi (jag) fick den tanken, meeeen iaf, vi kollade i en sååååååååååååååhär tjock bok om stipendium och det tog oss typ en timme att kolla igenom vad det fanns för stipendium för studie things. Sedan lånade vi varsin vanlig bok som jag ska ha och läsa nu i sommar, perfekt om man ligger ute och solar eller något! 
Att vi spenderade typ 1 timme och 40 minuter på ett bibliotek när det var strålande sol är väl något jag ångar nu, men iaf. När vi kom hem körde jag lite träning, sprang intervaller och gjorde mag&ben övningar. Great! 

Middag, bio, gossip girl

Hejsan. Nu är jag hemma från lund. Vi åt supergod mat på en mysig resturang inne i Lund, filmen vi såg heter the dictator en komedi typ, den var kul ibland men faktiskt inte jättebra. Men nu ska jag sätta mig och se något som e bra! GOSSIP GIRL! jag kör på riktigt maraton här nu! Ha det bra! / Rebecka
Bilden är tagen för ca ett år sen!

mot lund!

Hej, nu sitter jag i bilen på väg till lund! Jag ska dit med familjen för att fira min pappa. Vi ska se på bio och äta på restaurang. Ha en fin dag för det ska jag / Rebecka.

10107499-globos-de-cumpleanos-feliz-en-el-cielo-azul--ilustracion-vectorial_large

onsdag 20 juni

Hej, idag fyller min pappa år så grattis till han.
Nu ligger jag här ute o solar. Det första jag gör när jag vaknar e att kolla om det e sol. Idag var det så, då är det bara ut o lägga sig. Ha en bra dag. / Rebecka

Onsdag

Vaknade för typ en timme sedan och sen dess har jag inte gjort någonting. Brukar alltid äta frukost direkt när jag kommer upp, men på senaste tiden har jag inte kunnat äta alls och jag är sjukt sugen på smoothie, men då måste jag först gå till netto, handla lite saker och sedan gå hem för att göra den. Fast, kan ju vara värt det! 


Lite för sent att vinna nu eller?

Ja, nu kan Sverige vinna bara för att.... Visst jag tycker det e bra, men varför, varför, varför har dom inte spelat så bra innan? Hur kunde dom förlora mot Ukraina? Dom e ute ur em men vilken match idag! Zlatans måååål! <3 Asså riktigt snyggt! Hur kan man bara få en sån träff på bollen? Och Sebastian Larssons mål i 91 minuten! Ja asså riktigt bra jobbat, bara det att det kom lite för sent! Varför har inte Wilhemsson spelat mer innan, det borde han, han e riktigt grym! Sverige är faktiskt rätt grymma... ibland!
 
 
Nu ska jag ta och sätta mig och se något avsnitt dh, det är ju trots allt tisdag! Tisdag = dh! Det blir ett avsnitt från säsong 7. Egentligen ska det ju vara kl 21.00 men då spelade sverige så det blir nu istället. Ha en fin kväll.
/ Rebecka
 

Kan man gilla ett par skor så mycket?

 
Skorna jag fick hem för en vecka sen typ. Har inte direkt visat några bra bilder, bara en Instagram bild där dom såg vääääldigt rosa ut. Det är skiiiitsvårt att få helt rätt färg på skorna, men ja, dom är korall färgade. Älskar verkligen färgen, också skorna ska vi inte snacka om. Har tyvärr inte använt om, men jag SKA. Kommer lätt matcha dom med mina ganska nya, svarta short med hög midja och någon blus eller något enkelt. Färg mot svart = snyggt! Funkar helt klart till vitt också, men inte till massa färg. Lite dumt att inte kunna matcha hur som helst, så nu får jag välja kläder utifrån skorna... ;)

Idag kom min pappa på den briljanta (säger/stavar man så?) idén att jag skulle lära mig tvätta. Så, nu ska jag gå och tömma torktumlaren! ;)... hur vuxet låter inte detta???

Before I die, part 2

 
 
/ Rebecka.
 
btw, jag ska svara på komentarerna när jag har tid och ork!
 
 
 
 

Nothing funny

 
Är sämst på att uppdatera, men det händer inte så spännande saker i mitt liv. Skulle egentligen ut och springa igår kväll men det började regna och åska, så jag sket i det. Idag har jag i alla fall varit ute och sprungit, eller ja, körde intervaller. Och sedan en lår-övning som jag alltid kör när jag sprungit! 

Åh, jag gör inte så mycket om dagarna, vilket jag önskar att jag gjorde. Ska höra om någon vän vill träffas imorgon. Kanske någon som vill bli fotad??? Jag vet att some of my lovely friends are reading this. INGEN SOM VILL TRÄFFAS OCH BLI FOTAD???????? :( 

just a small town girl...

Hemma från cykelturen nu. Vi cyklade samma runda som jag, Johanna & Josse körde för ett tag sen. Vi stannade och fikade två gånger och sammanlagt cyklade vi drygt 1,5 mil! Och det tog nästan tre timmar. Riktigt härligt. 
BILDBOMB:








Detta inlägget tog en TIMME att göra..., asså shit jag pallar inte. allt blev fel. samtidigt skulle jag skicka bilderna till Tina o Erica så varje bild tog 1000min att ladda upp...... och dessutom funkade det inte att skicka mailen till dom, jag blir så sur.
/ Rebecka



tisdag 19 juni

Hejsan. Idag e det tisdag men inte en bra tisdag för det är inget dh! det kommer aldrig mer vara dh! Men i alla fall så spelar sverige idag! wiiiho! nä, den matchen e oviktig egentligen för dom har redan åkt ut. Men hopppas dom vinner i alla fall. Om en kvart kommer Erica till mig o sen ska vi möta Tina o sen ska vi cykla en runda vi har med massa mat och fika för att ha picnik det kommer bli supertrevligt! Ha en fin dag sålänge! / Rebecka



Spanien!

Yesssss! spanien är vidare! Mitt favoritlag!(förutom sverige då) Så sjukt grymma! 

Nu blir det gossip girl. 
/ Rebecka

Chiquelle

Har ni kollat in nya hemsidan chiquelle. Dom har otroligt fina saker. Här är en del av sortimentet;


/ / Rebecka

The last song


Såg nyss denna filmen, riktigt bra! Och sorglig. Jag kan verkligejn rekomendera den. Jag vet att jag har sett den innan man jag kom inte ihåg så mycket så det var kul att se om den! / Rebecka

måndag 18 juni

Hejsan. Jag vet, jag har inte skrivit på hela dagen för jag har umgåtts med Erica o Tina idag. Det blev inte att vi åkte till stranden utan vi solade hemma hos mig istället! Superhärligt med värme - Äntligen! Sen har vi suttit och snackat och planerat en resa! 
Nu sitter jag här nerrborrad i min säng med världens huvudvärk och ska se en film! Senare ikväll blir det fotboll! Heja spanien!!! Ha det bra! / Rebecka



Måndag


Idag vaknade jag vid tio, kollade klart säsong 2 av Gossip girl, åt frukost, tömde diskmaskinen och sedan var jag ute och solade en stund, men såklart skulle det komma massa moln, så jag gick in igen. Jag ska nog börja på säsong 3 av gossip girl och sedan ut och springa lite senare idag. :)

Någon som har tips på en bra komedifilm?

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos erica och vi ska kolla på en film men nu har vi suttit och letat efter en bra komedifilm i typ en timme..... har ni några tips? 
Det blir nog ingen stand i morgon för vädret e skit! Men vi ska sola hos erica istället och göra hemmaspa! / Rebecka


Fixar med designen

Jag fixade en ny header åt oss! 

Den ser ut till att vara väldigt kreativ osv, men ja, sååå lång tid tog det inte. Försöka fixa lite saker och därför kan det se lite knas ut, vad vet jag. Vill egentligen titta på Gossip girl men sidan jag kollar på vägrar att funka så får väl göra något annat....
/Angelica.


Konfaklänning


Nu har jag äntligen beställt konfaklänning. Den ni ser på bilden! Visst är den fin?  
Nu ska jag packa lite o sen dra till Erica o sova där för imorgon ska vi till stranden, tina också! :D Ha en underbar kväll! / Rebecka


Födelsedagsfirande

Hejsan. Snart kommer mina kusiner med familjen och min farmor o farfar hit för att fira min pappa som fyller år på onsdag! Ha det bra! / Rebecka

17/6

Söndag idag och sista dagen på första veckan av lovet. Känns som hela lovet kommer gå så sjuuukt snabbt, vilket jag inte vill ..

Jag sov över med Johanna idag och runt tio tiden kom sopbilen hit och det resluterade att jag inte kunde sova mer... var verkligen skiiiittrött men jaja. Lite senare idag ska jag iväg, berättar mer om det senare. /Angelica.


En bild från dagen då min bror tog studenten :). 


söndag 17 juni

Hej! jag skrev ett helt inlägg och det bara försvann! och nu måste jag börja om! och jag minns inte vad jag skrev! ahhhhh! Jaja, jag vaknade kl halv tio av att sopbilen kom! det lät som att hela gatan skulle rivas! Det är inte särskilt varmt idag heller, vill att det ska bli riktig sommar nu! Jaja, nu ska jag sätta mig o se gossip girl och desperate housewives! Ha en fin dag! / Rebecka

Tv-tittande.

Hejsan. Nu har jag nyss sett Polen - Tjeckien.. Tjeckien vann.. Det var inte en jätteintressant match tycker jag men Grekland vann över Ryssland!? och gick vidare.. haha! Jaja, nu ska jag sätta mig o kolla ett eller två avsnitt gossip girl. Ha det bra / Rebecka

Carrie Underwood

Hon är så sjukt bra! Här är två låtar som jag verkligen fasnat för! Helt underbart att lyssna på!


/ Rebcka.

You just need good friends

Tumblr_loxti5hwfh1qcdjp0o1_1280_large
Jag och mina bröder ska fixa middag ikväll eftersom mamma och pappa inte är hemma, vilket än så länge går bra.. (lite kyckling i ugnen, hur svårt kan det va?)

Johanna har fortfarande inte kommit, men vi bestämde att hon skulle komma hit senare och sedan sova över. Så, ja hon kommer kanske runt 8-9 tiden, efter vi ätit osv. Imorgon ska jag iväg på eftermiddagen, eh.. lite så nervöst. Haha. Hoppas ni haft en fin lördag! /Angelica.


Noll insperation

Hejsan, jag vet, jag har haft dålig uppdatering idag för jag har ingenting att blogga om.. jag har bara städat mitt rum idag! wihooo, NÄ! Sen åkte jag pappa o jonatan ner o körde lite frisbeegolf det var rätt trevligt. När vi kom hem joggade jag 2 varv på slingan (ca 4km) vågar inte mer för jag är rädd att överanstränga knäet, men det gjorde inte ont i alla fall så det är ju ett plus! Jag körde även mag- & benövningar! / rebecka

Onödigt egentligen...

Hejsan! 

Har inte gjort något vettigt alls idag, men om en liten stund ska jag träffa Johanna och förmodligen tillbringa resten av dagen med henne. Har lite bilder jag tänkte visa, men har inte fått in dom i datorn, så det får komma ikväll :) 
/Angelica


lördag 16 juni

God morgon, hur är läget? Jag mår fin fint. Idag har jag inte några direkt planer. Jag ska städa mitt rum för det ser ut som en katastrof! Sen ska jag också stryka lite för att tjäna pengar haha. Erica och jag kanske ska fota senare.. Ja, sen ska jag också försöka göra magövningar och så jogga lite för att se hur det känns med knäet, ha det bra! / Rebecka.

erica & jag för knappt ett år sen!

Forever young, I wanna be forever young.

Ska nog sätta på ett avsnitt av Gossip girl innan jag lägger mig. Har trots allt bara kollat på ett (!!) avsnitt idag ;) 
Va har ni gjort denna fredagskvällen?

Tumblr_m4nkhtiwhh1r9op5lo1_500_large
weheartit

Åh nej..

Sverige förlorade som ni alla säkert vet, o ja nu e det kört! Men jag hoppas dom ändå vinner mot Frankrike så dom kommer ut ur EM med en vinst! Nu ska jag.. hmm, ja jag får se vad jag hittar på. Ha en bra kväll / Rebecka

FOTBOLLS EM.

Följer ni Em? Jag tycker det är superroligt att kolla på. Synd att Frankrike vann det hade varit bättre för sverige om ukraina vann. Men nu spelar Sverige mot England och sverige måste vinna!! eller åtminstånde spela lika annars har dom ingen chans alls! Nu hejar vi allt vad vi kan på Sverige! / Rebecka

Shopping!

Hejsan. Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men jag har varit i Malmö hela dagen och shoppat med Erica. Det var soligt idag fast inte jätte jätte varmt, men det duger väl men jag vill att det snart ska bli så varmt så man kan åka till havet o så! Vi hade supertrevligt i alla fall och jag hittade en hel del dock köpte jag inte allt. Men här kommer bilder på det jag köpte!

Klänning - gina tricot - 199:- / Linne - gina tricot - 99:- / shorts - gina tricot 349:- 
/ Rebecka

solar

just nu ligger jag ute på gräsmattan och solar! Solen försvann för några minuter sedan men nu är den back on track! bloggar från mobilen, så det blir ingen bild! hoppas ni också kan vara ute och njuta av solen idag :)  /angelica

Sunny day

Somnade typ 1 inatt och vaknade runt 10... pretty nice :) 

Har ätit frukost och kollat gossip girl - en vanlig sommarlovsmorgon för mig! Idag är det sol och typ 20 grader så ska passa på att sola lite. Vad ska ni hitta på idag? /Angelica. 

08a9e71680b511e1989612313815112c_7_large
weheartit


fredag 15 juni

E det redan fredag? Denna första veckan på sommarlovet har gått fort! 
Idag ska jag till Malmö med Erica för att shoppa lite sommarkläder, hade jag tänkt! Får väl se vad jag hittar det finns ju rätt mycket som jag vill ha.. haha. 

funkade inte att redigera bilden -.- 
/ Rebecka.

Sova eller inte?

Herregud vad jag är trött, särskilt i mina ben. Vaknar nog upp med träningverk imorgon, men bättre det än typ huvudverk eller något.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, kollat på ett gossip girl avsnitt och bara snackat med friends. Asså jag skulle kunna lägga mig nu... men faktiskt. Om jag lägger mig NU (vilket inte lär hända..) och vaknar runt 9-10 imorgon så har jag fått en lååång natt och då kan jag stay up all night hela helgen alltså! Shit, en vecka av sommarlovet har snart gått och vad har jag gjort? Kollat gossip girl. Vilket liv jag har.
/Angelica
Funny-quote-sleep-kid-now_large


dagen

hejsan, nu på eftermiddagen har jag faktiskt inte hittat på mycket alls... jag har varit på träning så det blev ett träningspass till idag! :D nu känns det allt bra! Nu sitter jag och kollar spanien - irland. GO SPANIEN!
/ Rebecka

Shorts


Kolla in dom här shortsen från H&M. Riktigt snygga!
Imorgon ska jag och Erica till Malmö o shoppa så då ska jag se om jag kan hitta dom här plus mycket annat från tex gina! Om jag bara haft liiiiite mer pengar..
/ Rebecka

The feeling after

Känns bra att ha sprungit 6,7 km och kört övningar i en timme! Ska ta en välbehövlig dusch och sedan kolla på gossip girl eller något. Ha det bra! /Angelica


Tränat

Hejsan hoppsan. Nu har jag nyss varit ute och kört ett låååååångt(1h) träningspass med angelica. Vi körde typ styrketräning kan man säga; mage, rygg, lår, vader, armar osv. Nu är jag helt slut.
Jag kan tipsa om den hör sidan på youtube: http://www.youtube.com/user/steadyhealth där finns hur många övningar som helst, för mage, armar m.m.

/ Rebecka.

Bra dag

Jag vaknade vid 10 idag, helt lagom att vakna då väl? Då sover man trots allt inte bort hela dagen ;) Jag tog lite frukost och kollade på ett avsnitt av Gossip girl. Till skillnad från Rebecka så tittar jag på 3-4 avsnitt om dagen och är på avsnitt 17 i säsong 2, haha. Säsong 1 kollade jag på en vecka, men det var trots allt bara 18 avsnitt.

Efter dagens första Gossip girl avsnitt så kollade jag runt på lite bloggar och sedan gav jag mig ut och sprang. Idag blev det 6,7 km och snart ska jag träffa Rebecka för att göra lite ben och mag övningar. Workout feeling typ. 

Det får bli ännu en weheartit bild idag, säger NO till pics of me right now..
75224256245527640_ejblm79o_c_large
/Angelica


torsdag 14 juni

God morgon! Nu när jag satt och skrev datumet så kom jag på att idag så fyller faktiskt min moster o morfar år, det var alltid denna dagen vi brukade få sommarlov innan? jaja.. Idag har jah inga speciella planer. Ska kanske va med någon kompis eller så. Funderar på om jag ska göra pannkakor nu till frukost/lunch och sätta på ett avsnitt gossip girl. Jag tar mig framåt sakta men säkert i den serien, haha. Nä men jag har tröttnat lite mn jag vill ändå se vad som händer. Ha det bra. / Rebcka

This day

 
Jag och Rebecka skulle ju göra fruktsallad, men det slutade med att vi satt i en park och åt körsbär... inget fel med det heller!
 
Efter jag ätit middag så tog jag och Johanna en prommenad och vi hamnade i en liten skog. Var så himla skönt att bara gå när det var soooooooool. :) 
/Angelica

wiiccii

klicka in och följ mina underbara kompisars blogg! http://www.wiiccii.blogspot.se

/ Rebecka

SVAR

Favoritkändis?
Rebecka: Åh nej vad svårt att välja en. Jag tycker alla i DH. eller nej inte alla. Det får nog blir Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross (huvudpersonerna) & William Beau Mirchoff! Detta blev bara skådespelare...
Angelica: One Direction... eller dom är ju 5. Gillar Demi Lovato också!

Favoritmat?
Rebecka: Kyckligtallrik med pommes och tzatziki från pizzerian, hihi. Och jag älskar skolans stekta fisk!
Angelica: Grillat kött med potaitssallad eller pommes. Muuuuuuuuuuuuums!

Hur mycket shoppar du för per månad?
Rebecka: Oj, detta har jag typ ingen koll på... Jag handlar olika för varje månad. Men just nu håller jag på och spara (vilket går sådär) så det blir inte så jättemycket nu.
Angelica: Ja, bra fråga. Det är helt olika, men inte överdrivet mycket ändå.

Hur många Besökare har ni?
Rebecka & Angelica: Nu på senare tid har vi haft 400-500 unika.

Vad är det absolut VÄRSTA du gjort?
Rebecka: Oj, ingen aning... Verkligen, jag vet inte..
Angelica: Jag har ingen aning, kommer inte på något just nu!

Vilken är din idol?
Rebecka: Jag ser upp till stora fotbollsspelare som t.e.x. Messi! Men om det ska vara en sångare så är det nog Bruno Mars, jag bara älskar hans låtar och texterna! (har berättat om mina skådespelarfavoriter innan).
Angelica: Jag ser upp till One Direction, helt klart. Det är inte för hur dom ser ut osv, men man kan typ reletera till deras låttexter, från ditt perspektiv, och om man är ett stor fan så vet man hur killarna är som personer, och det är sånt jag gillar. Så helt klart One Direction! :)

Glass eller Godis?
Rebecka: GODIS! - choklad! mmmmm mums! haha nä men jag tycker om glass också på sommaren! :D
Angelica: Nu blev det svårt... har inte ätit godis på skiitlänge men väljer nog det ändå. CHOKLAD is tha shit!

Mobil eller Dator?
Rebecka: Fy vad svårt.. Jag vill ha båda! :( Jag hade valt datan ändå, man kan göra mycket mer på datorn. allt man kan göra på mobilen kan man ju göra på datan också förutom att ringa då ju..
Angelica: Dator... eller asså.. jag vet inte. Man kan ju göra mer på datorn men mobilen är smidigare... ja, det blev svårt...

Tv4 eller SVT?
Rebecka: inget av det? KANAL 5 är det som gäller!! Desperate Housewives går ju där! ;) kanal 3 e också bra! fast dom var inte med som alternativ! :( men jag kollar typ aldrig på svt eller tv4..
Angelica: Tv4, även om de har way to much reklam!

Vad är det pinsamaste du gjort framför ett gäng polare?
Rebecka: Jag vet inte. Jag skäms inte över saker emot mina kompisar, det är bara att skratta bort det då så jag kommer inte på något speciellt.
Angelica: Jag vet faktiskt inte... är ju med sånna personer jag trivs att vara med och för mig finns det inte så mycket pinsamt. Klart man kan göra något pinsamt men, som Rebecka skrev, man kan skratta bort det. 

Varför valde ni att starta en blogg tillsammans?
Rebecka: Andledningen till att jag frågade Angelica... Eller var det hon som frågade mig? Jag vet inte men i alla fall hade jag tänk på det och det var för att jag tycker det är enklare att vara två om bloggen.. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara..
Angelica: Jag tyckte det lät som en rolig grej att göra, vilket det är. Vi förväntade oss dock inte att komma på mest aktiva listan, men det är superkul att vi lyckades ju! Tycker också det är kul att kunna läsa vad Rebecka skriver och det finns något för alla på vår blogg!

Vilka är för- & nackdelarna med att vara två om bloggen?
Rebecka: Fördelarna är ju att om man inte har tid att skriva så kan den andre skriva så blir det alltid någon som skriver. Nackdel är att man vet inte riktigt vem komentarerna är till så därför ber jag er igen att skriva vem ni komenterar till!
Angelica: Fördelar: Lätt att hålla bloggen uppdaterad, blandat innehåll. 
Nackdelar: Svårt att reda ut alla kommenaterer

Vad är det bästa du vet?
Rebecka: Fotboll, desperate housewives, lov och såklart min familj och vänner!
Angelica: Vänner, familj, träning, sommar, lov... ja, allt som får mig att må bra!

Gillar du jordgubbar?
Rebecka: Ja asså jag vet inte, jag är allergisk mot jordgubbar, eller var i alla fall innan har testat äta lite nu så ja jag gillar det!
Angelica: JAAAAAAA det är överdrivet gott!!

Är du kär?
Rebecka: Nja, jag vet inte riktigt...
Angelica: Nepp... om nu inte kändisar räknas.. inte? Ne, okej. 

Vem är din förebild?
Rebecka: Hmm, jag ser som sagt upp till stor fotbollsspelare som Messi.. & även Eva Longoria. 
Angelica: One Direction

Vilket är ditt favoritämne & vilket är det värsta ämnet i skolan?
Rebecka: IDROTT, är helt klart mitt favoritämne! Det värsta är typ alla andra.. haha nä men typ alla NO- & SOämnen.
Angelica: Jag gillar engelska som ämne, dock är våra lektioner ganska tråkiga... det värsta är NO!

Hur kommer det sig att ni är grannar och så himla bra kompisar?
Rebecka: Ja, det är väl självklart egentligen, jag har växt upp med att alltid ha Angelica vid dörren brevid. När vi var små "lekte" vi alltid och nu umgås vi väldigt mycket. Vi har ju gjort allt tillsammans! Det är så skönt att ha någon som man bara kan gå över till och hitta på saker! Angelica är en jättebra vän, jag kan verkligen snacka med henne om allt!
Angelica: Vi har växt upp med varandra, vi har gjort jättemycket tillsammans. Vi har bråkat, skrattat, lekt, ja gjort det mesta. Vi är ganska olika, men det är nog det som gör att vi fungerar så bra tillsammans! 

Vem/Vilka är dina bästa kompisar?
Rebecka: Jag har ingen så jag kan peka ut som är bättre än dom andra. Jag har Angelica som jag växt upp tillsammans med. Erica, som är en ut av mina barndomsvänner. Hanna & Linnea som jag gick tillsammans med från dagis till 6:an. Johanna & Lovisa som jag gick i samma klass som i 6-års till 6:an. Tina, Malva, Alexandra & Diyana som jag lärde känna i 7:an. Josse som jag lärde känna genom fotbollen. Min underbara kusin Annie... Ja jag kan inte välja någon!
Angelica: Har inte bara en bästa vän, har många vänner och alla är bra på sitt sätt. Rebecka, Erica, Terese, Jenny, Lovisa, Julia, Johanna.... the list goes on!

Vilken är din favoritlåt?

Rebecka: Hmm, det förendras hela tiden. Men en låt som jag har älskat frånm första gången jag hörde den fram till nu och föralltid är "Just the way you are" med Bruno Mars. Den har betytt mycket för mig
Angelica: Har många, men lite tips:
Call me maybe - Carly Ray Jepsen
One Thing - One Direction
The A team - Ed Sheeran
Want U back - Cher Lloyd
Somebody that i used to know - gotye, kimbra
More than this - One Direction

Hur är en bra blogg enligt dig?
Rebecka: Jag tycker man ska uppdatera ofta och ha en snygg design som är tilltalande!
Angelica: En snygg design tycker jag är viktigt, kanske passande färger. Mycket bilder och inte för mycket "klockan ett gjorde jag det, sen gjorde jag det..." utan mer skriver kanske om en händelse per dag. Musiktips, kläder/smink... ja, varierat. En sak jag tycker är viktigt - SERIÖSA INLÄGG. Inte "inte dag var jag men min abv <3333333333333333333333333333" och inte någon fjorits stil. Big NO för mig.

Hur är din drömkille, utseénde, personlighet o.s.v.?
Rebecka: Hmm... Snygg? haha nä det är inte det viktigaste. Tycker man om personligheten så tycker man att han e snygg också. Han ska vara snäll och bry sig om mig och vad jag vill. Utseénde spelar inte så jättestor roll men ska vara lång. Brunt hår kanske och gröna ögon haha nä jag vet inte det spelar ingen roll...
Angelica: Typ sånna killar som only have you. En kille man kan vara sig själv med och en som inte ställer massa krav på hur man ska se ut osv. En som gillar dig för den du är. 




Vad fotar du med?
Rebecka: Min kamera Canon EOS 1100D.
Angelica: Min Nikon D3000.

Favoritserie på tv?
Rebecka: Ja, svårt att missa kanske men min favoritserie är Desperate Housewives! :D


Angelica: Får väl svara Gossip girl på denna, har inte sett så många avsnitt, men ska lätt se det i sommar!

Varför bloggar ni? Vad är roligast med att blogga?
Rebecka: För att sen kunna kolla tillbaka i arkiven och se vad jag gjorde när jag var i denna åldern! Att kunna dela med sig av sin vardag.
Angelica: Det kommer bli roligt om några år att läsa vad vi gjorde under sommaren mellan åttan/nian, hur vi upplevde saker, hur galen Rebecka var i DH, hur mycket jag gillade 1D... och sen är det kul att visa upp bilder man tar osv :)

Vad är ditt bästa smiktips?
Rebecka: Hmm, det jag är mest beroende av är läppglans men det är nog inget sminktips haha. Jag kan rekomendera att använda ögonskugga, det är så himla fint! och att lägga bronspuder på kinderna ser alltid fräscht ut!
Angelica: Don't need make-up, to cover up... haha, asså jag är den sämsta smink-människan.. next question please

Favorit ben & jerrys?
Rebecka: Jag äter faktiskt inte Ben & jerry glass för ja tål inte dom tror jag.. :/
Angelica: Cookie dough! Loveeeeeeee 

Favorit sångare/sångerska/band?
Rebecka: Bruno Mars, Rihanna, Jessie J mfl.
Angelica: One Direction, Ed Sheeran, Cher Lloyd, Olly Murs, Bruno Mars, Chris Brown, Adele.. finns många!

Varför började ni blogga?
Rebecka: som jag skrev innan, för att senare i livet kunna titta tillbaks o se vad jag gjorde! :D
Angelica: Ja, för att senare kolla tillbaka på sånt vi har gjort!

Har du en pojkvänn & isf hur är han?
Rebecka: Nej!
Angelica: Forever alone här.... nej, men no boyfriend. Klara mig bra utan nu iaf.

Vad är det sämsta du vet?
Rebecka: Orättvisa, fattigdom (& prov/läxor.. haha)
Angelica: Bilder på små barn som har det svårt, inte får mat osv. Och bilder på djur som dödas osv. Tycker det är hemskt att se. Annat dåligt är ju läxor, regn, blåst... men det är ingenting jämfört med barn som dör av hunger.

Vilken är din favoritsport & varför det?
Rebecka: Fotboll! för det har jag spelat i 4.5 år nu och jag tycker det är superroligt!
Angelica: Går inte på någon sport! Har gått på handboll och dans, men slutade för att jag inte hade intresset längre. Nu mera springer jag hemma, vilket, enligt mig, är riktigt skönt :)

Vad vill du jobba med när du blir stor?
Rebecka: Jag har faktiskt egentligen ingen aning. Jag vill ha ett jobb där man tjänar mycket typ advokat, mäklare eller något sånt. Sen vill jag jobba med att hjälpa dom fattiga i Afrika men det är kanske inget riktigt jobb..
Angelica: Asså, jag har ingen aning. Hade tyckt det var coolt att på något sätt göra skillnader i världen. Hjälpa dem som har det svårt osv. Samtidigt vill jag bli fotograf, men man tjänar inte så mycket på det. 

Var ska du gå på gymnasiet?
Rebecka: Ingen aning. Jag vill i alla fall gå fotbollsgymnasium! :D
Angelica: Vet inte. Det skrämmer mig att om ett år vet jag det. Måste börja tänka på det mer till hösten...
Men, min dröm är att åka som utbytesstudent efter nian!
Har du några husdjur?
Rebecka: Ja en sköldpadda som heter Sack.
Angelica: Två katter, Tussi och Zorro, och en kanin som heter Zotiz!

Har du några syskon?
Rebecka: Ja jag har en lillbror som är supersnäll.
Angelica: Två storebröder!

Vilket land vill du helst resa till?
Rebecka: Jag vill gärna åka till USA!
Angelica: Storbritaninen och USA!  

Är du allergisk mot något?
Rebecka: Ja, men det håller på att växa bort men jag är allergisk mot ägg, jordgubbar och jodnötter fast jag kan äta lite i alla fall. Har även pollenallergi! -.-
Angelica: Det är inte riktigt allergi, men nyklippt gräs gör så det kliar i näsan typ..

Tränar du något, isf vad?
Rebecka: Jag tränar fotboll! det är superkul! går även powerwalk och joggar!
Angelica: Är ute och joggar här hemma, gör även mag och ben övningar och kör powerwalks ibland! 

Vilken spelar plats har du i ditt lag?
Rebecka: Jag brukar oftast spela vänster yttermittfält.
Angelica: Spela inget, men har spelat handboll och då var jag oftast 9-meters spelare!
Drömjobb?
Rebecka: Hmm, jag vet inte, jag vill ha ett jobb där man tjänar mycket! hihi..
Angelica: Tänk ändå vad coolt att vara en KÄND fotograf som får fota massa modellbilder till tidningsomslag, fota kändisar till album-omslag och tjänar mycket pengar...

Var köper du dina kläder?
Rebecka: Jag köper mina kläder mest på Gina Tricot, H&M, Vero Moda & Cubus. Självklart handlar jag lite då & då på Lindex, Kappahl, Vila, BikBok osv..
Angelica: H&M, Gina, Vero Moda, JC, Cubus, Kappahl, Lindex, BikBok... ja, typ samma. :)

Favoritklädesplagg som du äger?
Rebecka: Svårt att välja bara en.. Har många kläder som jag tycker om!
Angelica:  Herregud vad svårt!.. Nu för sommaren så är det väl shorts och typ somriga linnen :)

Använder du hjälm, om inte får du cykla utan hjälm för dina föräldrar?
Rebecka: Nej. Jag är 15 så jag  behöver inte men jag använde inte hjälm innan heller..
Angelica: Jag cyklar aldrig för att jag måste ha hjälm, men om exakt en månad så är jag 15 och då slippe jag. One month to go...

Vet vet, svaren kom upp väldigt sent. Men bättre sent än aldrig, right?
/ Rebecka & Angelica


GALAXY

jag har fasnat för den här galaxy trenden, sååååå snyggt!

tröjan kommer från chicy.se
bilden på shortsen har jag tagit från loveitsomuch.com
skorna kommer från jeffery campbell

/Rebecka

dagen

hejsan hoppsan! Idag har jag spenderat dagen med angelica vi gick till coop och skulle köpa frukt till en fruktsallad men så blev det icke, utan vi köpte istället körsbääääär! så gott! Sen gick vi o satte oss i stadsparken och käkade. När vi kom hem var vi ute och spelade volleyboll med våra grannar Matilda & Elsa också. supertrevligt!
Nu kom jag nyss in och jag tänkte göra lite magövningar men sen märkte jag att jag inte ens kunde göra en situps haha, jag har så himla mycket träningsvärk :( Jag ska testa igen sen. det ska gå. annars får det väl bli imorgon!
/ rebecka

Om en månad

 
Man kan ju nääästan tro att jag glömmer bort bloggen, men nej då. Ska svara på lite kommentarer senare.
 
Igår kväll var jag ute och gick en prommenad med pappa, helt sådär spontant. Det var en fiiiiin solnedgång, typiskt nog hade jag inte en min mobil med mig..
 
Sen i lördags har jag kollat på 15 delar av Gossip girl och jag börjar fråga mig själv vad jag gör med mitt liv, men wahh måste kolla för jag vill liksom veta vad som händer..
 
Inte världens finaste väder idag, men ändå lite värme. Det blir shorts och tunn tröja idag! Ska gå in till  Rebecka nu så vi kan gå mot coop och handla lite frukt, för att kunna göra fruktsallad. Nej, nu måste jag gå. Kram Angelica!
 
 
btw, om en måndad fyller jag 15 (FEMTON, VART TOG TIDEN VÄGEN?) år och då kan jag finally cykla vart jag vill utan hjälm!!! ;)

beauty time

nu tänkte jag bara sätta mig ner och fixa med lite roliga saker.. girls time! / rebecka

onsdag 13 juni

hejsan.. jag har helt tappat bort vilken dag det är idag.. men det är ju onsdag och ingenting speciellt alls händer idag faktiskt. Ska väl försöka ta mig ut o gå en runda kanske eftersom jag inte får jogga! Och idag har jag träningsvärk överallt typ. för igår  körde jag rejält med fysträning, drygt en timme. nu ska jag se till o käka lite frukost ha det bra.
VAR ÄR SOMMAREN? det ska ju vara varmt nu?
 / rebecka

oj, vad mitt hår ser orange ut på denna bilden...

Inget Desperate Housewives.

KOLLA INTE I DETTA INLÄGG OM DU INTE SETT SÄSONG 8 ÄN.
Vid denna tiden brukar det vara desperate housewives och har alltid varit men nu är det inte så längre och det
kommer aldrig att bli så igen...
HÄR KOMMER NÅGRA KLIPP FRÅN SÄSONG 8; sorgliga, bra, fina. Det finnsju sorgligare moments men jag klarar knappt av och se dom...

 
 
Fram till ungefär halva säsong åtta hade gått så tyckte jag detta var den bästa säsongen men sen, ja sen hände det saker som jag tycker är miiiiindre bra! Och nu är det slut. Men jag får väl sätta på ett gammalt avsnitt och kolla på det. fast först lite fotboll. har nyss varit på träning ockå.
/ Rebecka

Resa

Vet ni? I söndags så beställde vi en resa!

Blev sjuukt glad då vi inte ritkig vetat vad vi skulle hitta på i sommar, jag och mamma har sagt ända sen förra året att vi ville åka iväg till Mallorca i år igen (vi var där last year), men i år blir det RHODOS! Bara jag, mamma och pappa. Såååå mysigt och skönt. Ska verkligen ta vara på den veckan och NJUTA. 
Vi ska bo på ett hotell som heter KASSANDRA, här är lite bilder från Solresor.se :) 

shoppingsugen!

hejsan har ni sett på gina hur mycket fint dom har fått in? Ni vet, jag la ju upp ett collage innan men nu har jag hittat ytterligare saker jag vill ha!
det gammla collaget
det nya collaget
/ rebecka

tisdag 12 juni

Hejsan nnu har jag precis vaknat til här at tinas house! Vi hade supertrevligt men vi spelade inte sims, ingen av oss spelade haha. Men vi satt o snackade och kollade igenom massa teenage post med mera. Sen kollade vi på hunger games. Fast jag var jättetrött så jag hann inte läsa texten på filmen och jag blev jättelost och jag fattade ingenting så jag tyckte inte den var jättebra så jag måste se om den för alla dom andra säger att den är superbra så jag måste se den igen. Synd att inte Sverige vann igår heller.. -.- Ha det bra / rebecka.
haha vi tyckte dom här var jätteroliga igår.. fast det tycker jag fortfarande

tisdag 12 juni

Hejsan nnu har jag precis vaknat til här at tinas house! Vi hade supertrevligt men vi spelade inte sims, ingen av oss spelade haha. Men vi satt o snackade och kollade igenom massa teenage post med mera. Sen kollade vi på hunger games. Fast jag var jättetrött så jag hann inte läsa texten på filmen och jag blev jättelost och jag fattade ingenting så jag tyckte inte den var jättebra så jag måste se om den för alla dom andra säger att den är superbra så jag måste se den igen. Synd att inte Sverige vann igår heller.. -.- Ha det bra / rebecka.

New shoes

 
Dagen igår bestod av lite träning, tittande på Gossip girl och dagen höjdpunkt - jag fick hem ett par skor som jag beställde för ett tag sen. 
Det är ett par fake Jeffrey Campbell i korall färg. (Ska försöka på bättre bilder idag). Dom är fetttt sköna att gå i och i love the colour. Dom är från have2have.com!

hahahah..

Hahaha förlåt men jag var bara tvungen att skriva att förra inlägget tog en hel halvlek för alexandra att skriva jag dör, det står att det var klart 20.49 och det är jättefail för det blev klart 21.35 hahahaahahahahhahaha hur efterbleven är hon!??! hahahahhaah. okej hejdå, ha det gött kycklingkött. ps. i love you ballis ändå! / rebecka.
ps igen: KOM IGEN NU SWWWWWWWWEDEN OCH VINN SKITEN!

GOOOOOOOOOOOO SWEEEEEEEEEEDEN!





Hejsan nu sitter vi här och hejar gärnet på sweden. bye bye /bläckis

Tjena sitter här och skriver på bläckis blogg, hon är helt inne i matchen och märker inget:)
det enda man hör från henne är "NEEEEEJ, E DOM HELT DUMMA I HUVEEEEET" hihi hon är så gullig.
oh nä nu kom malevi! /Lexie  
varför hatar alla mig??? ))): //malevi

         
 
nä nu ska vi tjocka oss med godis och chips och en massa läsk!!!  och nu sprang tiniwinis och picci in med sverigeflaggan på magen! / lexie och malevi



Hos tiniwinis

Hejsan hoppsan i galoppsan, har precis ätit piccis och tiniwinis kebab pizzaaa!!!! nu öppnar bläckis spindelfönstret oh my goat!! vi är skitmätta och nu ska vi gå hem till ballis för att hämta ett sims-spel!
äppelmos puss och gos / ballis & malevi & tiniwinis & picci & bläckis
ha det gött kycklingkött erica tror att kebab kommer från häströööööv


Don't wake me up

Chris Brown's nya musikvideo. Jag gillar låten och musikvideon är hur mysig som helst. Och fin. Vad tycker ni?


jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Hejsan. Idag har jag hängt med Erica lite. Snart ska vi dra iväg till Tina. Vi åker lite innan för vi ska göra ett litet stopp.. Det är synd för jag har knappt hunnit träffa mina föräldrar idag för dom har ju jobbat och sen ska jag iväg.. Men ikväll spelar Sverige, heja heja heja! Mitt lag spelar även match idag så lycka till! Ha det bra kram rebecka
 

Måndag

Har varit ute på en löprunda, alltid lika skönt. Blev kortare än vanligt, men det är träning i vilket fall som helst!


Tumblr_m4yh29jdsm1rr3vrwo1_500_large
Det är något mellan mig och weheartit bilder.... i like that page. ;)

Nu ska jag ta en dusch, äta lite och kolla på ännu ett avsnitt av Gossip girl... 
Har helt seriöst blivit obsessed...

Måndag

Har varit ute på en löprunda, alltid lika skönt. Blev kortare än vanligt, men det är träning i vilket fall som helst!


Tumblr_m4yh29jdsm1rr3vrwo1_500_large
Det är något mellan mig och weheartit bilder.... i like that page. ;)

Nu ska jag ta en dusch, äta lite och kolla på ännu ett avsnitt av Gossip girl... 
Har helt seriöst blivit obsessed...

nu är det sommarlov

Hejsan, japp nu är det sommarlov för innan känndes det bara som en vanlig helg. Men idag ska jag till Tina och vi ska spela sims där hela gänget, hela natten.. hahah. Sen måste jag ju bara se EM matcherna idag, speciellt sveriges. Men nu ska jag ta o hitta på något annat, får se vad det blir. Så härligt att vara ledig! Ha en fin dag (inte för att vädret är så speciellt fint men..) / Rebecka

Godmorgon

Godmorgon! 
Har nästan precis vaknat, såååååå skönt att slippa gå upp klockan 7. Nu ska jag äta frukost och titta på Gossip girl! 

Tumblr_lw5zyvsxr31qlm9j7o1_500_large

Sommarlov på riktigt

Har inte haft ork eller lust att uppdatera idag. Anyway, detta är första söndagen på länge som jag kan sitta uppe hur länge jag vill och bara göra ingenting. Såååååååå himla skönt och jag älskar älskar älskar sommarlov! 

Jag har inte suttit uppe länge på hur många veckor som helst, har lagt mig innan ett på helgerna (för det mesta) men igår gick jag och la mig vid halv tre och kände att jag redan börjat fira att sommarlovet är här... ;) 
Undrar hur det ska sluta... kommer väl sluta med att jag sover på dagarna och är vaken på nätterna, men ääääsch, YOLO ;) 

Beach-people-summer-vintage-favim.com-408725_large

Gossip girl VS Desperate Housewives

DESPERATE HOUSEWIVES är bäst, inget snack. Hur man än ställer de mot varandra. Visst gossip girl är bra men dh är bättre, utan tvekan. Men nu har jag börjat kolla på gossip girl så nu e jag fast! Haha, men jag har nyss sett två avsnitt, men det är inte som dh att man kan se hur många som helst så nu ska jag se dh. Ha det gött vi hörs!
Vad tycker ni, vilket är bäst?
/ Rebecka

Fotbollsinlägg

Hejsan. Det funkade inte att komma in på bloggen innan så det är därför jag har haft lite dålig uppdatering idag. Men det enda jag har gjort idag var att spela match. Det gick ganska bra för oss. 2-2. Men jag fick ont i knäet, så jag kunde inte spela alls i andra halvlek. Men det var kul när jag väl spelade, jag fick spela anfall idag, lite ovant med roligt! Sen när jag kom hem så kollade jag EM spanien - italien. Det var ju lite synd att spanien inte vann för jag hejade på dom. Imorgon spelar Sverige! Ha en trevlig kväll / Rebecka

söndag 10 juni

Hejsan svejsan. Jag vaknade väldigt sent idag och då for jag upp som en spiiiiiiik! Hahahaha, nä. Men det blev lite brottom för jag ska snart på match. Erica e här. Vi ska spela sims imorgon för att på kvällen  ska vi till Tina och ha sims"lan", haha och vi måste bli färdiga med våra gubbar som vi började på här om dagen. Hejdå. / Rebecka.

Övernattning.

Hejsan jag sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva men det är inte sä lätt.. Jag e med Erica i alla fall, vi ska sova över. Nu ska vi se film ha det bra hejdå! Detta blev tråkigt inlägg så jag vet egentligen inte varför jag skrev! / Rebecka.
HAHAHAHAHA, döööör.

The day




Har tillbringat min med Rebecka. Först var vi ute och gick en runda och sedan kollade vi på två episodes av Gossip girl. Vi är på andra säsongen nu, wiiiiie! 
Efter två avsnitt gick vi ut och där träffade vi på vår granne Matilda, så vi körde lite volleyboll, eller vad man ska säga att vi gjorde. 

Snart ska vi ta lite - GRILLAT! Är suuukt hungrig så det passar bra med sån god mat. Kram Angelica!

Tjejkväll.

Hejsan nu ska jag alldeles strax sticka iväg på en tjejkväll hos en kompis med mitt lilla kompisgäng. Det kommer bli trevligt.
Idag har jag tillbringat dagen tillsammans med lillbengis! Ha det bra. Kram Rebecka

Before I die

 
 

Lördag

Godmorgon, eller vad man säger kvart i tolv en lördagsmorgon...

De senaste dagarna har jag inte sovit alls mycket och imorse vaknade jag redan vid åtta, men somnade om och sov till halv elva. Riktigt skönt alltså! 
Innan jag göra något vettigt för dagen ska jag titta på de sista Gossip girl avsnittet i säsong 1 och ja, sen får jag väl se vad dagen har att bjuda på. Behöver inte stressa och hinna med massa saker. Sommaren väntar. 


Lördag 9 juni

Hejsan. Igår kväll var jag som sagt hos tina och vi fixa oss där sen stack vi vid nio och dansade loss! ;) Vi hade suoertrevligt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. ikväll ska jag i alla fall på tjejkväll hos en kompis. Ha det härligt! Kram Rebecka.

Svar

har du(rebecca)/ni redan slutat skolan? vad sköönt, har ni några roliga planer för sommarlovet? :) 

Svar:
Ja, vi fick sommarlov IDAG! Jag (Angelica) har inte så mycket planerat, men jag vet att Rebecka ska iväg på ett konfirmationsläger i tre veckor under sommaren :)


Friday




Loggade in på blogg.se nu precis och fick en liten chock när jag såg detta nya! Det är ju en liten test och blogg.se vill ju att man skicka feedback, vilket jag kommer göra för att då kan man ju säga till om det man inte gillar! 

I alla fall, har inte gjort så mycket i eftermiddag. Har kollat på lite Gossip girl och har bara ett avsnitt kvar av säsong ett! :) 

Mot Tina!

Hejsan. Nu sticker jag strax iväg till Tina för att förbreda inför Jägers! Så kul ska det blil! Ha det bra! Kram Rebecka

SOMMARLOOOOOOOOOOOV!

Asså kan ni fatta... DET ÄR SOMMARLOV NU! Jag kan inte fatta det för det känns typ som höstlov eller något med tanke på vädret: 14 grader och spöregn! Varför måste det alltid regna på skolavslutningen? Men det är sommarlov i alla fall i ... ja jättelänge! Jag fick mina betyg och jag blev så öööverglad! Jag har 300 poäng och 9 A och jag fick A på politikarbetet eller i alla fall i samhällskunskap som ämne! . Yeeey, jag blir så glad när allt slit belönar sig! Men nu ska jag inte tänka mer på det för det är sommarlov! Ikväll ska jag Tina & Erica till jägers! wiiiho! Ha det gött.. Kram Rebecka!

(det går inte att ladda upp bidler, fattar inte varför men det får bli ett bildlöst inlägg!)


What time is it?

SUMMERTIMEEEEEEEEEE

Åhhh är såååååååå glada och ifhioa jag vet inte. Känns bara så bra... fast har nog inte riktigt insett att det är sommarlov (LIKSOM VÄDRET? HALLÅÅ?) Men vafan (ursäkta) det är sommmarlov nu!! 





Det började regna typ precis när vi slutade, men innan dess hann vi lyssna på lite rektor-snack, höra när folk sjöng, få våra betyg och lite annat. :)


This is the day

Wahhhhhh det är sommarlov snart. This is the day alla på vår skola längtat till sååååå många veckor. Kära fredag, du är så så så så välkommen och omtyckt idag!



FREDAG 8 Juni

Hejsan. Idag är den 8 juni(!?) och detta betyder skolavsluting! JAAAAAAAAAA! Så härligt med sommarlov men det känns som det är typ oktober med vädret så jag blev helt osäker igår om det verkligen var skolavslutningen  idag! Men det är det. Jag vaknade kl 7 idag.. och vi börjar inte förren tio så nu sitter jag här och e helt klar så jag ska kolla gossip girl nu, jag har bara ett avsnitt kvar i säsong 1! Ha en bra dag och hoppas ni också får en bra skolavslitning..om ni slutar idag! Kram Rebecka


& ikväll är det jägers!!!!!


skolavslutningsklänning

Hej, tänkte visa klänningen jag tänkte ha på mig imorgon på skolavslutningen!

Klänningen kommer från vero moda.
/ rebecka

Dålig uppdatering!

Hejsan hoppsan! what's up? Nä men förlåt för vår dåliga uppdatering. Jag vet att angelica förbreder student och har student fest idag för sin bror men jag har väl inte direkt någon anledning... Har bara inte orkat. Men imorgon är det SKOLAVSLUTNING - SOMMARLOV! läääängtar. Får betygen också är så nervös! Idag har jag varit med erica och vi har spelat sims och gjort alla i vårt "kompisgäng" ... haha. Ni får se bilder en annan dag!  Imorgon är det också jägers! Yey.. :D Ha det bra. Kram Rebecka.


Förra jägers!

Grey's anatomy

Hejsan. Nu ska jag slå mig ner vid tvn o kolla grey's. så bra. det är ju suuperspännande nu! Detta är säsongens sista avsnitt men det kommer nog minst en säsong till. kunde det inte varit så med dh med! :(
Ha det bra! / Rebecka

Fix



Idag har ju hunnit med att... städa mitt rum, springa, hjälpa till med saker här hemma, satt upp partytält och hängt upp ballonger osv. Snart ska jag, mamma och Johanna fixa fat som vi ska ha imorgon.. hihi så kul att fixa med sånt. Det enda dåliga är att jag inte sett ett enda Gossip girl avsnitt!??????????? Och Rebecka har tydligen inte många kvar... bajs också. Har iaf hela sommaren på mig! 
/Angelica

härlig onsdag!

Hejsan. För någon timme sen kom jag hem efter TVÅ timmars cykeltur. Johanna drog med oss på världens rund. Jag lovar det var över 1 mil! Men vi hade super trevligt. Längtar riktigt mycket till sommarlovet. Bara en dag kvar! ahhh, fy vad härligt! Nu sitter jag och laddar ner massa kläder, hår mm till sims! det tar sin lilla tid! Btw, jag är nästan klar med säsong 1 av gossip girl! har bara 3 avsnitt kvar! Kram Rebecka!


Cykeltur.

Hejsan. eftersom min gympalärare säger att jag ska cykla 30 min om dagen så har jag och några kompisar bestämt oss för att ta en lite cykeltur. Johanna har en runda som är "perfa", så vi får väl se var vi hamnar. Ha det bra. Kram Rebecka.

keep going

Det är ju röd dag idag, vilket alltid betytt ta-det-lugnt-dag men neeeeeej not today. Jag har precis städat klart mitt rum och ska nog snart ge mig ut och springa en runda innan jag måste plugga lite NO pga. vår not-so-good lärare... :( 

Imorgon tar min bror studenten och det är mycket som ska fixas innan dess! Imorgon ska jag bara vara i skolan tills klockan 12, annars hade jag slutat 3 och min bror går ut klockan 4... inte sååååå passande liksom. Måste hinna duscha och fixa det sista. Ni kanske får en bättre nationaldag än mig, men nu har även solen tittat fram och dagen blir inte bättre än vad jag gör den till. Måste kolla minst ett Gossip girl avsnitt också...



6 juni!

Hejsan! Idag är vi lediga wiho! Jag skulle egentligen på träning idag men nej mitt ben vill inte. Nu har jag ont i låret, kanske har jag sprunong konsting eftersom jag hade halv ont i knäet. Jaja. Nu på morgonen har jag sett ett gossip girl avsnitt.
Igår kväll så var jag bara så... besviken typ. Jag har drömt om dh inatt och det var det sista jag tänkte på när jag somnade och det första när jag vaknade och när jag vaknade mitt i natten. Jag till och med såg slutet en gång till igår men inte blev det bättre. Jag tycker ju serien är så sjukt bra men slutet var inte så lyckat!
/ Rebecka


The conversation



Detta var min och Rebeckas konversation efter att DH var över. Poor girl asså! Vet redan nu vad hon ska babbla om nästa gång vi ses! Hon berättade iaf slutet för mig och jag tyckte själv det lät lite knas.. ;)

Har hunnit med att se 3 avsnitt av Gossip girl idag och funderar på att se avsnitt 13 innan jag lägger mig, vilket inte blir innan 11 idag. Ledig dag imorgon, me guustaa!

Förra året besökte kungen vår stad den 6 juni... shit, vad snabbt ett år gått?
Imorgon ska jag hinna med att städa, springa och hjälpa till här hemma inför studenten. Vad ska ni göra?


desperate housewives - the end

LÄS INTE OM DU INTE HAR SETT DAGENS AVSNITT ÄN KANSKE JAG KOMMER FÖRSTÖRA DÅ! DETTA MÅSTE NI ABSOLUT INTE LÄSA HELLER, JAG MÅSTE BARA FÅ SKRIVA VA MIG!
Nu börjar allt lägga sig, jag gråter inte längre. Men förlåt det var ett skitdåligt slut. Visst, got it, dom skulle leva happily ever after! Men kan dom inte göra på gatan? :o Och vad var det med den tjejen som flyttade in i susans hus med en "hemlighet". Visst det ska fortfarande vara spännande på gatan som Tina sa men dom ska ju bo kvar!!!!  Man blir ju bara så arg! Förlåt att detta inlägget blev lite.... flummigt, konstigt, argt osv.
/ Rebecka

KISS THEM GOODBYE

Nu är det dags för att för sista gången.. Oj vad jag kommer sakna det. Måste det redan vara SISTA AVSNITTET? Det är för sorgligt, och kommer ni ihåg vad det stod i tidningen.. "vi återser mary alice". Vad menar dom med det? Jag är super spänd. Hoppas bara att denna serien slutar bra. Jag tror det, jag tror på Marc Cherry!


But now we have to kiss them goodbye.
/ Rebecka


Snart snart!

Hejsan!
Jag har avrit så upptagen med att tänka på att det bara är ett avsnitt kvar av dh så jag har helt glömt bort att vi bara har EN SKOLDAG kvar till SOMMARLOV! åhh, fattar ni så härligt? Fast jag e helt spänd o nervös på mina betyg... man brukar ju få reda på de flesta ändå innan, nu vet jag typ inga för ja var sjuk torsdag, fredag när man fick reda på typ alla.. så det är spännande. Kram Rebecka!

Tisdagen avklarad

Hemma från en ganska onödig skoldag, men känns skönt att vara ledig imorgon! :)
Nu ska jag kolla på Gossip girl (my new obsession), hehe :)



beautiful disaster

Hejsan, allt bra idag? Jag mår ganska bra men jag är oerhört trött.. Och det finns inte en kroppsdel som jag inte har träningsvärk i! haha... Skolan idag var skittråkigt och fett onödig. Vi kollade på två riktigt dåliga filmer. Och ikväll är det dh för sista gången..... jag vet inte vad jag ska säga mer det är så sorgligt! Så så så sorgligt. kommer allting lösa sig?
Nu ska jag ta o fixa mig lite fika eller något och sätta mig framför gossip girl eller dh, eller kanske sims, har inte bestämt än! Ha en fin dag! Kram rebcka!


Want u back

Tisdag idag... en dag närmre sommarlovet! 

Idag ska jag spendera en dag på badet med min klass men jag ska inte bada. Det ska vara juni men vädret är som om det vora januari? Tänker i alla fall inte att riskera att bli sjuk nu när min bror tar studenten på torsdag och vi får sommarlov på fredag. Har i alla fall gjort lite fruktsallad jag ska ha med mig.. ananas, kiwi och vindruvor! Muuuums! 

Hann se 4 avsnitt av gossip girl igår och asså shiiiiiiiiit det är sjukt bra... jag fastnar inte lätt för TV-serier eller program, men detta vill jag verkligen se fler avsnitt av. 




Lite Cher Lloyd musik... åh hon är så himla duktig!

It is tisdag!

Välomen tisdag! Jag älskar tisdagar. Det betyder att det är Desperate Housewives idag! wiiiihoooo. Men det är sista avsnittet ever... pommes. It's time to kiss them goodbye! :'(
/ Rebecka.


Match!

Nu äntligen har jag fått spela match igen! Knäet var tejpat så det gjorde inte ont ALLS! Och matchen gick för övrigt bra. Vi vann med 4-0. Wihooooo! härligt.
Imorgon ska vi ha klassens dag i skolan och vi ska inte göra som alla andra klasser något kul utan vi ska se på film! dom verkar skitdåliga... ja!Men imorgon är det också.... DESPERATE HOUSEWIVES, sista avsnittet..
Nu ska jag fortsätta kvällen med lite gossip girl & dh!
Kram Rebecka

Vad vill ni lära er?

Nu när sommaren börjar närma sig så kommer jag nog ha lite tid till att ge er lite designtips, eller gimptips. Tex. redigeringstips i Gimp eller något designtips som kan hjälpa er att få en snygg design! 

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, vad vill ni lära er? Släng in en kommentar så ska jag försöka fixa ihop inägg med lite hjälp :)
/Angelica

Gossip girl time

Sprutan är avklarad för denna gången och nu ska jag kolla på ett eller två avsnitt av Gossip girl... Vad gör ni denna måndagen?



FOTBOLLSDAG!

Hejsan bloggen förlåt för att jag har så dålig updatering & förlåt att jag inte har svarat på alla komentarer men jag orkar inte, jag ska ta tag i det... sen! Men jag har ingenting att skriva om så det blir inga kul inlägg ändå.. Men idag e en kul dag! :D Vi hade fotbollstunering idag! Det går till så att först möter tjejerna varandra i 10-15 min och sen killarna och sen läggs resultaten ihop! Vår klass kom 2:a. Men vill bara vara tydlig här och säga att vi tjejer vann alla våra i alla fall! Jag fick lite ont i mitt knä men "dum" som jag e så fortsatte jag spela.. dessutom dubbla pass eftersom jag spelade även med killarna för dom var för få.. Men det är bara för jag vägrar låta en skada förstöra för mig, det är väl inte så jättebra men det gör inte ont när jag springer, bara efter. Min gympalärare har tejpat mitt knä så jag ska ha tejpen där nu till ikväll för då SKA jag spela match! Ha det gött! / Rebecka


Sista veckan

Goooooodmorgon! 
Är såå glad att det är sista måndagen för denna terminen nu, och nu börjar sista skolveckan, en vecka vi längtat efter i sådär en månad nu. Idag är det fotbollstunering i skolan, inte det roligaste enligt mig, men bättre än massa lektioner.

Idag ska jag även ta en spruta, den här mot livmoderhalscancer, andra sprutan. Tyckte inte förra gjorde så ont, så hoppas inte denna gör det heller! 



Få runda hörn på meny, inläggssida och header

#content {
overflow: hidden;
width: 753px;
position:relative;
left:26px;
padding: 0px 0px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:753px;
float: right;
margin: -35px 10px 0px 0px;
background-color: #FFFFFF;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
}html>body #content { width: 753px }
Vill du ha runda hörn på din meny, inläggssida eller header? Här är ett tips som är himla bra och enkelt!

1. Gå in på din stilmall.

2. Leta upp rätt avsnitt (meny, header, inläggssida) 
Runda hörn på header= #header avsnittet
Runda hörn på inläggsidan = #content avsnitet
Runda hörn på menyn = #side avsnittet.

3. Lägg in koden:
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;

Lägg det nu någonstan i avsnittet.


Såhär kan det tex se ut:

#content {
overflow: hidden;
width: 753px;
position:relative;
left:26px;
padding: 0px 0px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:753px;
float: right;
margin: -35px 10px 0px 0px;
background-color: #FFFFFF;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
}html>body #content { width: 753px }

4. Vill du ha större hörn, ändra 10px till något högre tal, vill du ha mindre hörn, ändra det till ett lägre tal.

Ett lätt sett att få runda hörn på! Får ni några problem så är det bara att skicka iväg en kommentar så hjälper jag dig så snabbt så möjligt!

Bra kväll



Det blev en såndär super bra kväll när allt känns så himla skönt! Sprang 6,6 km, körde min ben-övning video och sen duchade jag och nu äter jag ananas, som för övrigt måste vara den godaste frukten i denna värld!!

Kom också att tänka på att detta är sista söndagen på lääänge som jag måste tänka "OH NEEEEEEEJ DET ÄR SKOLA IMORGON, KILL ME"
asså oh my gooood sista veckan kvar bara!


Green and white





Bilderna jag snackade om för några dagar sedan. Vad tycker ni? Någon favorit?

-live your dream, don't dream your life.

Hos Erica.

Hej, nu e jag hos Ericiii. Ska snart hem. Ha det bra! / rebecka.


Blåsigt värre



Jag och mina fina webcam-bilder. Mitt hår ser helt wooooooooah ut för det blåser fett mycket där ute! 

Nu ska jag svara på masssssssssa kommentarer och sen vet jag inte. Vad gör ni denna söndagen?
/Angelica


söndag 3 juni

Hejsan.. Hur e det med er idag? Aldelles stax ska jag möta Angelica & Erica så ska vi fota lite.. Annars händer det väl inte så mycket idag.. jag ska nog se några fler avsnitt av gossip girl! :D jag har sett de fem första och det är bra, men inte bättre än DH! Ha en fin dag! / Rebecka.


..spontan övernattning!

Hejsan hoppsan! För typ två timmar sen ringe jag angelica o frågade om hon ville komma över o kolla en film.. Men den filmen vi såg var typ dålig så vi började kolla på gossip girl. alla säger ju att det är så bra så vi blev tvunga att bara kolla hur det var.. sen nu kom vi på att det skulle vara kul att sova över så angelica e bara hemma o packar. Det är så trevligt med sånna här spontana grejer! Vi ska bara fortsätta o se gossip girl nu tror jag eftersom vi bara hunnit se ett halv avsnitt haha...
/ Rebecka.


Dagen.

Hejsan.
Idag har jag vatt med josse hela eftermiddagen. Vi har kollar DH (såklart!) och varit på fobollsplanen här nere och kickat lite boll! Härlig dag.
/ Rebecka


gammal bild sen vi spelade borrby beachfotboll!


today's


byxor från cubus och tröja från JC.

Kommit hem från en shoppingdag! Fick med mig lite saker hem, visar kanske sen. Nu ska jag svara på kommentarer, haha! Hoppas ni mår bra :)

Shopping


Assså usch jag gillar inte mitt hår? Tråkigt och uschhhhhh :(

Jäääääättetråkigt väder idag och haar varit seg hela morgonen men min vän Johanna fick mig att duscha och hon hade rätt; det är vädret som gör mig deprimerad. Nej, nu ska vi åka iväg och shoppa lite. Ska iaf hitta en bikini och kanske något mer. Vad ska ni hitta på idag?
/Angelica



Sneak peek!

Bara 4 dagar kvar nu! Spännande spännade.... SERIES FINAL!
/ Rebecka.


lördag 2 juli

Hej hur mår ni idag? jag mår fakriskt bra idag! Vakande för en stund sen. Jag ska sätta mig och spela sims nu och senare idag ska jag träffa josse. Superkul!

På måndag har vi match och då kan jag nog vara med! YEY, äntligen. plus att vi har fotbollstunering hela dagen i skolan så det är en kul dag och jag har inte ont i mitt knä!

Ha en bra dag!


The Adventurous Adventures of One Direction



Önskar det gick en sånhär serie på TV eller något. Om ni inte är något fan av 1D så fattar ni kanske inte, men annars så bör ni göra det ;). Känner att jag börjar bli lite trött.. bäst att sova. Godnatt!

Kvällen


instagram bilder, vill ni följa mig? Sök på angelicabengtsson :)

Jag och min vän Johanna har ikväll kolla på One Direction's live tour DVD, som kom ut i måndags, men vi väntade med att titta på den för att vi idag skulle kunna fira att vi varit fan av killarna i ett år (lite mer, men eftersom det passade bra en fredag, och förste juni!)
Vi hade gjort egen glass och köpt frukt för att göra en god fruktsallad. Jordgubbar, ananas och banan! Hur gott som helst och det känns bra att inte proppa i sig massa godis. 

Vad ni än har gjort, så hoppas jag ni haft en trevlig kväll. Och att ni får en bra lördag! Jag hoppas på lite sol!
/Angelica

they say it to late to make it, but is it to late to try?

Hejsan!
Nu sitter jag och kollar på top model all stars. Jag följer det inte riktigt men min favorit Dominique åkte ut i veckans avsnitt! Jaja jag deppar inte.
Annars så mår jag faktiskt mycket bättre! fast jag har inte hittat på något annat än det jag gjorde igår i alla fall.. eller jag har spelat sims och mw3 med min bror också. Mina inlägg blir inte så kul nu..
ha det bra! / Rebecka

bilden är tagen för ca ett år sen av angelica bengtsson!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN - SNART KOMMER SVAREN!


Fredag!

Fredaaaaaaaaag! Om en vecka kan jag skriva SOMMARLOOOOOV!  

Ska om bara några minuter ta bussen till Willys för att köpa lite saker tills ikväll. Jag och min vän Johanna ska ha lite fredagsmys och titta på One Direction's live tour DVD. Vad ska ni hitta på ikväll?

Tumblr_m4tg8vnqpj1rrzx66o1_500_large
Förlåt för min extrem tråkiga WEheartIT bilder, men det är en räddning!

GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA OSS NÅGOT I FRÅGESTUNDEN!

Brandos


riktigt snygga skor dom kostar 449:- på brandos.se
/rebecka


Deaperate Housewives mataton!

Hejsan!
som jag skrev innan så kör jag lite DH maraton idag.. man tröttnar aldrig på den serien fast jag sett alla avsnitt minst 2 gånger och fler kommer det bli. Jag har bara ett avsnitt kvar i säsong 6 nu! Sen ger jag mig in på säsong 7! spännande. Avsnitt 23 i säsong 6(det sista) är ett utav mina favoritavsnitt genom tiderna! Så det blir superkul att se det!

/ Rebecka
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!


JUNI!?

Hallå!
Vilket väder vi har fått. Har ni också dåligt väder? Ja och det ska vara juni? jaja inte för jag bryr mig jag är ju ändå sjuk så jag sitter bara här inne o kollar tv och komenterar massa bloggar.. Annars så händer det väl inte så mycket idag. Jag har bestämt mig för att ha desperate housewives mataton, det enda pogramet man kan se hur många avsnitt som helst av utan att tröttna..
Ha en fin dag! / Rebecka


GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN!


Första JUNI

Godmorgon! 
Efterlängtade fredag är här, wiho! Idag ska jag klara av terminens sista dag med lektioner, vilket även innebär att jag har min allra sista hemkunskapslektion och min sista lektion med min fransklärare, som ska sluta, så vi får en ny till hösten. 
Kommer nog bli en ganska lugn dag i skolan. Betygen sattes ju igår.

Det är FÖRSTA JUNI. Asså shit, det var ju första MAJ precis? 
Juni är ju den månaden man får lov och när man kan sova länge och umgås med sina vänner hur mycket man vill. Sommarlovet välkomnar vi stort. 


En bild som är tagen för ca. ett år sedan, uppe i småland!



RSS 2.0