Hey beautiful!

Nu ska jag gå och lägga mig. Fredag imorgon, fett nice. Sista skoldagen med lektioner. En dag närmre sommarlovet. Första JUNI.

Tumblr_m4ssw6syfh1qgl6z3o1_500_large



Frågestund



Andra kommentarer som inte är frågor hänvisas till ett annat inlägg, TACK.

ALLA frågor är välkomna, skulle vara jättekul om DU kunde ställa en fråga. Hur random som helst :)
Glöm bara inte, skriv om den är till Angelica, Rebecka eller båda.


TV- DAG

hej! Eftersom jag är sjuk idag så har jag bara suttit och kollat på tv hela dagen... GCB, Desperate Housewives och grey's anatomy, top model, project runaway, americas funniest homevideos(som inte är så kul faktiskt!), exteam home makeover vänner och the big bang therory.......... på vänner och the big bang therory så stör jag ihjäl mig på allt det där skrattet i bakrunden.. jaja det är kanske bara jag idag som stör mig på en sån sak. men fy vad man kan hinna många pogram på en dag men hälften av dom är fett dåliga!
Annars har jag bara kommenterat massa bloggar och ätit choklad idag. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt för jag vill inte se mer på tv.. men jag ska nog ändå se desperate housewives och sen ikväll kl 21.00 är det revange!!! :D
Okej inte för ni bryr er för detta var ett jättetråkigt inlägg.. haha
Ha det bra! / Rebecka


Jeffrey Campbell

En i min klass kom idag till skolan med ett par Jeffrey campbell skor (de var fejk, men det spelar ju ingen roll! Älskar modellen!!) och alla tjejer i klassen har idag gått och sagt 50 gånger hur snygga skorna var! Så sjukt snygga skor. Testade Kanjanas skor och shit pommes vad sköna dom var att gå i. Och lätta! 

Tänk dessa snygga svarta skorna en varm sommarkväll på Mallroca med en söt topp och ett par snygga jeans-shorts? (drömmer mig bort här..)
Tumblr_m2fjqg46c91qhgkejo1_500_large

Eller dessa en skön kväll. Så otroligt snyga!!
Jc_large

Gillar även de med lite färg. Riktigt snyggt till svarta, tajta byxor. Give me!
A97f04d6e0fe9623ed9e73f8a3eed90b_large

Vad tycker NI om dessa skorna? Äger ni ett par, eller är ni som jag, drömmer om att äga ett par?


När allt känns bra

Torsdagar brukar i vanliga fall vara de tråkigaste på hela skolveckan, men min dag har bara varit bra och rolig! 

Börja ju i morse med att vi var på aktiva-lista! Liksom, why dont be happy? Är jääätteglad för det :) Kom till skolan lite tidigare än vanligt och snackade lite med vänner. 
Har också fått reda på mina betyg i SO, svenska, engelska, slöjd och matte. Är faktiskt väldigt nöjd och det känns bra att allt jobb man lagt ner under terminen lönar sig! 



zebra


kolla in denna snygga klänningen. Den kommer från lili london / nelly.com och den kostar endast 299 kr.


Juliaresan!



Jag måste bara be er alla att kolla på denna video.  Ta dig tid i tio minuter att se på denna video. Och besök deras hemsida: http://juliaresan.se för att se vad  DU kan göra för att hjälpa till och rädda liv. Du kan välja att bara skänka 25 kr. Dom pengarna klarar man sig utan men dom kan vara med och rädda liv!
/ Rebecka

31 maj

Hejsan. Hur är det med er idag? Jag mår inte så jättebra idag heller, jag stannar hemma från skolan idag eftersom jag har ont i halsen och huvudet.. Jag ska bara ta det lungt idag. inga måsten och inga krav! Skönt!
Ha det bra!
/ Rebecka

GRATTIS ERICA!

Hej vill bara säga grattis till min underbara vän Erica som fyller 15 idag! Du är guldvärd. Hoppas du får en bra dag trots att du är sjuk! Massa kramar. Jag älskar dig! <3


/ Rebecka


Flower power


bild tagen av angelica, förbjudet att kopiera.



Mest aktiva!!



Gissa om vi är glada? Vilken bra torsdag det blev helt plötsligt!

Idag fyller vår fina vän Erica 15 år. Grattis till dig ♥

Jag brukar gå till skolan med både Rebecka och Erica, men båda är sjuka idag så jag får gå helt ensam.
Idag ska vi ha massa betygsnack i skolan, vlket jag faktiskt gillar! :) 
Hoppas ni får en awesome dag!
/Angelica


Dags att sova

Jag har varit riktigt seg ända sen jag kom hem från skolan. Var ju det redan imorse, men tog mig igenom skoldagen. Dvs ett mattetest, en engelsklektion, en fransklektion och en löptur på 3 km. Hur gjorde jag det? ..

Iaf, har inte orkat redigera alla bilderna, men det har jag tid till imorgon. Ska göra mig klar för att sova nu och försöka somna innan tolv. Kollade precis ut och insåg att det var ljust ute. Juste, det är snart sommar. Me gustaaa. Tänker svara på kommentarer imorgon, är way to tired nu.

Förresten, statistiken har bara gått uppåt idag och det har kommit in många kommentarer vilket är jättekul! Hoppas några av er stannar iaf :)

Neeej nu ska jag sova. GODNATT!

to live in fear is not to live at all.

Hejsan!
Idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. Jag har kollat på tv nästan ända sen jag kom hem. Jag har sett 3 avsnitt av grey's anatomy och två dh avsnitt från säsong 6!
jag har mått jättedåligt idag. Jag har haft huvudvärk, ont i halsen och jätteslö i kroppen, men jag hade ingen feber. Hoppas det blir bättre till imorgon. Jag tror det beror på att jag har bara kört på nu i flera veckor med skolan och varit jättestressad och nu när nästan allt e klart och jag verkligen tar det lungt för första gången på en månad så känner man verkligen hur man mår..
jaja, kolla vad som var i tidningen idag!

kolla vad det står! "återser vi Mary Alice".. hur menar dom? det blir spänannde att se! Jag är jättespännd inför det sista avsnittet. Man jag kan inte tro att det redan är slut...
/ Rebecka


Beautiful girl






Alla bilder är fotade med mitt 50 mm objektiv jag lånat av min kusin. 
Det var typ första gången jag

Purple

Jag har verkligen inte gjort något vettigt här hemma idag, men gick precis ut i trädgården och fotade lite. Hittade även lite bilder på ett minneskort som jag fotade för ganska längesedan. Lite bilder på Rebecka och lite blombilder som jag inte visste att jag hade tagit. Surpriseee. ;)



Väska.

Hej tänkte visa en väska som jag köpte på en marknad när jag var på semester för någon månad sen.

/ Rebecka

9 dagar kvar

Igår fick jag hem One Direction's live tour DVD som jag och min vän Johanna ska titta på, på fredag. Vi har varit ett fan av killarna i ungefär ett år nu, så vi tycker det är ganska passande :).

Mattetestet i skolan gick väl sådär, men i did my best. Samma med löpningen på gympan. Känns ändå helt okej.
Har avklarat terminens sista onsdag, och vilket betyder att vi inte slutar tidigt någon mer gång denna termin.. ;)

I eftermiddag ska jag bara ta det lugnt och sådär. Bara 9 dagar kvar...




Skön dag.

Hemma från skolan. Alla arbeten är inlämnade och det känns så sjukt skönt nu. Jag har bara matteprovet kvar men betygen sätts idag så det kommre typ inte påverka men jag ska ju ändå göra så bra jag kan så klart men det är så härligt. Idag ska jag kolla på alla Grey's Anatomy avsnitt som jag har missat så jag kan hänga med ikväll. Sen ska jag också försöka hinna med och spela lite sims. Jag älskar sims och det är så roligt men jag har inte haft tid att spela på flera veckor! Och jag måste även städa lite i mitt rum men det är inte så mycket. Ha det bra! / Rebecka


Åhnäe

Hejsan hoppsan! Här sitter jag o Erica under ett litet bord... Ja jätteroligt har vi.. Åhnäe. Vi har haft musik redovisning idag och det gick skiiitdåligt.. Vi spelade helt otakt och jag spelade refrängen på versen.. O alla spelade typ olika fort i det blev jättefel ÅHNÄÄÄÄE. Fråga Angelica vad hon tycker om mitt och Ericas ord åhnäe.. /Rebecka....

 


Onsdag 30/5

Gick upp tidigt idag för att hinna med att duscha håret och allt. Jag är trööött och ångrar nu att jag inte somnade innan halv tolv igår. Ska nog lägga mig extra tidigt idag... need to.

Ska snart gå till skolan (och höra av Rebecka om hur spännanade desperate housewives är..). Dagen börar med en engelsklektion och jag kom nyss på att vi ska få tillbaka våra engelskprov. Yeessss :) 
Efter det är det dags för matte, där vi ska ha ett litet mini-test. Har inte direkt pluggat till det men känner att jag kan det hyfsat bra. På gympan ska vi ha ett springtest och det gillar jag inteee även om jag brukar vara ute och springa osv. Aja, det ska väl gå bra. Sutar dessutom runt två idag. Big like!



blandade kännslor!

Jag är riktigt glad. Ni som såg desperate housewvies förstår varför. Ska inte skriva här vad som hända och spoila för alla som inte har sett det men fy vad man blir lycklig. Men samtidgt är man ju jätte känslosam eftersom det är bara ETT AVSNITT KVAR.. var ska jag göra på mina tisdagskvällar när det är slut? Ja, jag vet inte. Jag kommer sakna det något så fruktansvärt mycket. Det är bara ett avsnitt kvar sen är det time to KISS THEM GOODBYE! nä vad det är hemskt, hur kan man göra såhär emot oss? Vad tycker ni om desperate housewives? Vad tyckte ni om dagens avsnitt?
/ Rebecka


Desperate Housewives.

It's time to take a walk down westeria lane...


/ Rebecka


hemma igen.

Hejsan. Jag har inte hunnit skriva tidigare för jag har varit i skolan(modeshowen) i typ 11 timmar idag.. så jag kom nyss hem. Men det var riktigt roligt jag bad Angelica att ta lite bilder så ska försöka få tag på dom. Vi hade två skolföreställningar på dagen och sen på kvällen hade vi en föreställning för allmänheten. Det jag glömde skriva igår var att det är en välgörenhetsgala för gatubarnen i ukraina och vi samlade in 3700 kr! det känns jätteroligt att få vara en del att detta och få hälpa till!

Om bara drygt en timme så är det desperate housewives.. ihh spännande.. vad kommer hända? har ni sett reklamen? gaby kommer in i rättegången och säger " jag har någonting att berätta" pommes vad kommer hända? det är såååååå spännande

Ha det bra
/ Rebecka


Vad är det som gör mig glad idag?

... jo, det är 10 dagar kvar till sommarlovet. 
Asså, TIO dagar. Det har varit 10 månader. 10 veckor. Nu är det 10 dagar. Vill liksom ha sommar NU NU NU. Bara sola, äta glass, va med vänner, ta det lugnt, bada och bara göra sånt som är roligt. Fokusera på det roliga. Jag ska ha en AWESOME sommar. 

Samtidigt känner jag att tiden går så snabbt. Denna terminen är snart slut. Efter massor med veckor med "jag vill ha lov nu" och "jag orkar inte gå till skolan" så är det snart över. Åttan är över och jag ska börja nian. Asså NIAN? Jag började ju precis sjuan och var minst på skolan. Kommer ihåg hur folk trodde jag gick i trean för jag var så kort (?) och jag kommer ihåg hur jobbig alla nya sjuor var när jag började åttan. Om ett år går jag ut NIAN och vad ska jag göra efter nian? Vad ska jag välja för gymnasium? Var ska jag gå? Vad vill jag bli? Jag tror faktiskt inte jag är den enda i min ålder som tänker på det här. Har lite ångest nu. Vill ha sommarlov NU, men sen kan vi väl stanna tiden? Pausa lite? 
Vi har dansat länge nu, dags att PAUSA.



Chillipilli dag

Idag började jag somsagt kvart i tio och sedan slutade vi kvart över ett, när modeshowen vi tittat på var slut! 
Vi hade endast två letktioner - NO och svenska. På NO:n gjorde vi ingenting då vår lärare hade betygsnack oh på svenskan var det endast några frågor vi skulle svara på. Chilllipilli dag :) 
Hoppas ni haft en bra dag :) 



29/5

Godmorgon! 
Idag börjar vi kvart i tio, men jag sitter här och är redo för skolan. Idag har vi typ bara två lektioner, sedan ska vi gå och kolla på modeshowen som bla. Rebecka är med i. Ska nog även dit och kolla ikväll med två kompisar :).

Idag är det regnit och dåligt väder. Tur att min mamma försov sig idag så hon kan skjutsa mig till skolan. Lär ju komma väldigt tidigt men hellre det än att bli genom blöt ;)



TISDAG!!!

IDAG ÄR DET TISDAG! YEY, JIPPI, WOHO! Nu undrar ni säkert varför jag är så glad men det är för att tisdag= DESPERATE HOUSEWIVES. Idag är det näst sista avsnittet ohh no det får inte vara slut! Naj det får inte ta slut! :( Det är för sorgligt. o allt e kaos hur ska det ordna sig på dessa två avsnitten!? :o Jaja vi får se, det är spännande spännande... Ha det gött/ Rebecka



quote

Älskar quotes och älskar att skriva egna små korta texter. Även om det kanske finns innan, som någon annan i något annat land skrivit, så är det alltid kul att skriva egna och skriva på bilder. 
Nu ska jag ta och läsa lite och sedan sova. Godnatt!
/Angelica

Modeshow!

Som jag skrev innan så ska vi ha en modeshow imorgon i skolan. Det låter kanske löjligt men det är faktist roligt. Vi gör detta för att samla in pengar till gatubarnen i Ukraina. Det är såhär att vi ska gå catwalk och visa upp kläder som vi sytt i slöjden, och några ska även sjunga. Detta ska ske på en stor scen här där jag bor. Jag ska försöka ta några bilder, eller be mina kompisar ta. Om typ ett dyng är det desperate housewives, bra eller hur? eller faktiskt så är det ju slut om ett dygn! men jag längtar till kl 21.00 imorgon! haha..
/ Rebecka


Tränat

Allt som jag skrev att jag skulle göra har jag faktiskt gjort.. awesome, right? 

Behövde bara göra tre mattetal (trodde det var fler..) och sen läste jag några sidor i en bok. Ska vara på sidan 356 imorgon och jag är typ på 348 så om jag läser lite innan jag somnar så hinner jag.

Sedan drog jag ut och sprang en runda - rättare sakt 5 km. Var varmt ute och det blåste knappt, så himla skönt att springa och det känns ju såååå nice efteråt! Direkt efter löpningen så körde jag lite ben-övning som jag hittat på youtube. 



Så himla braaa - ett tips för alla som vill träna speciellt lår. Asså i slutet av övningen vill man seriöst dö då det gör riktigt ont i låren, men det är B R A träning. Och låten.. love it :)

Kvällen..

min kväll ser ut såhär att om någon minut ska jag ner och möta Josefine (http://josefinii.blogg.se) för att cykla en runda. Annars har jag bara skrivit på mitt arbete hela dagen jag måste ju bli färdig idag eftersom jag är iväg på våran modeshow imorgon, berättar mer om det sen. Nu har jag lite brottåm så måste dra ses!
/ Rebecka

Flags

Kom hem för typ 40 minuter sedan och har hunnit äta lite och svarat på lite kommentarer. Idag ska jag plugga lite matte, läsa en bok och ut och springa. Sen.. vet jag inte. 


Tröjan köpte jag på marknaden i helgen och naglar målade jag i lördags när Johanna var här. 

Var några stycken i klassen som tyckte jag hade fett coola naglar, hihi. 
(Det är the brittish flag på alla fingrar förutom tummen där det är the irish flag!)


Assåå shiiiiit det är bara 4 lektions-dagar kvar i skolan denna termin, sedan är det ju 4 till nästa vecka men då har vi fotbollstunering, klassens dag, städ-dag och sedan avslutning på fredagen. På onsdagen är vi ju lediga. 
Shit pommes vad jag längtar!


Ibland är livet underbart..

..men bara för en stund. Ja nu sitte jag här och käkar glass och njuter i solen. Men om en stund måste jag skriva på mitt politik arbete.. Det är det sista nu så det är bara att kämpa på med det.
Idag hade jag även gympa så jag snckade med min idrottslärare om mitt knä och han säger att jag måste göra några övningar eller nått sånt som jag ska göra på nästa gympalektion (torsdag) sen ska jag cykla i 30min varje dag fram till torsdag också.. kul!
Ha det bra!


Måndag med sol

Godmorgon! Näst sista måndagen för denna terminen, känns bra! Solen is here och det ser ut till att bli en ganska varm dag = shorts. 



Hoppas DU får en bra dag och njut av solen. Inte långt kvar till sommarlovet nuu! :)


28 maj

Godmorgon! Hur är det med er? Jag sitter här och äter frukost nu.. och ska kolla igenom matten.
Ha en fin dag!


/ Rebecka


Vad är en äkta vän?



Ja, jag tror inte det finns något speciellt svar på det, för det kan vara olika för person till person. För mig är det i alla fall inte den som har 500 likes på varje bild på facebook eller den som hela tiden skaffar nya vänner för att lämna de ”gamla”. Bara en sån sak. Att skaffa nya vänner och lämna de gamla. Det är bara... fel. Det är förmodligen de ”gamla” vännerna som funnit där för dig när du behövt dom som mest, det är dom du har massa minnen med och det är dom som du en gång berättade din största hemlighet för. Sånt borde man ta vara på. Att skaffa nya vänner är nödvändigt, men man behöver inte lämna de gamla. Det finns ingen grän för hur många vänner du kan ha.

För mig är en äkta vän en person som man kan snacka med ALLT om. Man ska kunna ha seriösa samtal och man ska kunna känna sig bekväm att snacka om kanske lite mer privata saker, för man ska kunna lita på personen, men samtidigt ska man kunna skratta och ha kul tillsammans. Göra crazy saker och bara leva livet typ. Man behöver inte ha samma intressen eller ha samma klädsmak. Två helt olika personer kan vara bästavänner, för att dom är OLIKA.

Det är helt enkelt vad JAG tycker. Alla har väl sina egna tankar och funderingar, men för mig är det så. Man ska kunna snacka om allt, man ska kunna skratta och man ska vara ärlig. Det låter kanske mer som ett förhållande, men jag tror det är lite samma sak. 

Bara för att man har 1000 vänner på facebook så betyder inte det att man är världens bästa vän och ska jag vara ärlig tycker jag det kan vara svårt att lita på människor som typ har vänner över hela Sverige. Om jag säger något till den personen så kanske att fem personer i Stockholm vet det nästa dag? Jag menar inte att ALLA gör såhär, men ni förstår nog hur jag tänker.

Riktiga vänner växer inte på träd. Man kan inte bara gå ut en varm sommardag, träffa på en ny vän och sedan lita till 100% på honom/henne. Jag älskar att skaffa nya vänner, men jag brukar vara blyg till en början, men om man lär känna mig så är jag väldigt pratglad osv. Att lita på folk, det har jag ganska svårt för. Det är inte för jag tror illa om någon, men jag är ganska noga med vad jag berättar för vem.

Man behöver inte heller 100000 vänner för att vara glad och lycklig. Det kan räcka att man har 5 vänner som står en så nära och som man trivs med. Sen tycker inte jag själv att man bara ska fästa sig vid en person, för vad händer om man blir ovänner? Då har man ingen där vid sin sida.
Jag har själv många underbara vänner. Inte 1000 stycken, men tillräckligt många. Jag har vänner i skolan som jag trivs att umgås med och jag har även andra vänner utanför skolan som jag inte träffar lika ofta, men dom har ändå en stor betydelse. Jag har aldrig varit mobbad eller ensam och jag har inget att klaga på. Jag har så fina, underbara vänner som förtjänar att veta hur bra dom är. ♥


Lite deepshit såhär en söndags kväll.. långt och kanske ointressant, men känns bra att skriva sånthär tycker jag. Lite "ska jag publicera det?" känsla men vad ska hända? Jag står för mina åsikter.


Äntligen!

Nu har jag äntligen renskrivit färdigt mitt etik & moral arbete & ränkat färdigt mina 69 uppgifter i matte.. jag har hunnit rätt så mycket idag faktiskt. Jag ska kolla mästarnas mästare nu och sen ska jag skriva på politiken, det är bara den jag har kvar nu! :D (det tråkigaste)... Ha en underbarr kväll.


/ rebecka


Typical svensk



Diggar dessa alltså, typ som teenagerposts, eller before I die bilder!

lägger sånthär i "qoutes" kategorin, även om det inte riktigt är quotes. Aja, doesn't really matter.

Under eftermiddagen

Hann ta en bild innan min kamera bestämde sig för att batteriet skulle vara slut. Damn it typ. 

I eftermiddag har jag hunnit med att träna lite (mag och ben övningar) köra roller, (säger man det? Inlines kanske?), spelat lite fotboll med min bror och nu har jag även ätit grillat kött till middag. Det var gotti gotti! 


Ingen match..

nä som rubriken säger så blir det ingen match för mig idag, jag som så gärna ville spela. Jag har ju inte tränat sen i tisdags eftersom jag fick en smäll på knäet så jag fick ont i knäet o låret o ja det är inte kul för jag vill ju träna & spela match! men jag önskar mitt lag ett stort lycka till!
/ Rebecka


bild från när jag spelade i mitt gammla lag, ca 1 år sedan


You can't be perfect. Be you, because that's enough





Brukar inte gilla bilder på mig själv, och särskillt inte när det är on my face only. Men får man lov och säga att man gillar en bild, även om den är på sig själv? Blev ändå ganska nöjd med dessa. Och skulle bli glaaaaaad om ni hade lämnat en liten kommentar om vad ni tycker!
/Angelica


Wide awake.

Tycker ni ska lyssna in den underbara låt.


i whis i knew then, what i know now, wouldn't dive in, wouldn't bow down, gravity hurts, you made it so sweet.

Details




Mors dag

Det är söndag IGEN... shit vad tiden går snabbt! 

Det är ju Mors Dag idag och man får väl visa lite extra uppskattning till sin mamma? Vad skulle man egentligen vara utan sin mamma? Mamma, jag älskar dig!

Ikväll kommer min mormor och morfar hit, vi ska grilla tillsammans och samtidigt fira mors dag. Vad ska ni hitta på idag?



I'm no beauty queen I'm just beautiful me.

Hejsan!
Min dag idag består av att skriva färdigt mina två arbeten och ränka det sista kapitlet i matten.. kommer jag hinna? Jag är lite orolig över det. fast matten måste inte vara färdig för jag är klar så långt man ska vara fast hade evlat göra det sista kapitlet också eftersom det är repitionskapitell. Och i nästa vecka kommer ett prov i matte fast vi får inte veta vilken dag! :/ i och för sig behöver inte politik arbetet vara klart idag heller men jag vill helst bli så gott som klar i alla fall!
/ Rebecka

Mors dag!

♥Till min underbara mamma♥
Du är världens bästa mamma. Du är så snäll och bryr dig alltid om andra!
 Tack för att du är så underbart bra!
Du är så fin!
Jag älskar dig så mycket!
/
Rebecka

jag, mamma & jonatan.


WIHOOO SVERIGE!

Detta är riktigt coolt asså, pommes. Sverige har aldrig vunnit innan som jag kan komma ihåg i alla fall. jag vet ju att dom har men det var ju länge sen! Loreen är riktigt grym! Sverige har ju fått poäng av alla utom Italien! Och hon har fått 18 tolvor! Nästan poängrekord! Hon vann med över 100 poäng. Man blir stolt som svensk! Ha det bra! / Rebecka!

top 5!


såhär skulle det gå om det var min familj som fick bestämma. Självklart skulle Loreen vinna stort! Vad tror ni?  NU HÅLLER VI ALLA TUMMAR VI HAR! KOM IGEN LOREEN!
/Rebecka


NY DESIGN

NU har jag lagt in den nya designen! Om ni inte kan se den, tryck F5 tills ni ser den :).



Kvällen

Hejsan!
jag är äntligen färdig med mitt etik & moral arbete! YEY, nu måste jag bara renskriva det! och så ska jag skriva färdigt mitt politik arbete, fast det ska ju inte vara inne förren på onsdag så förhoppningsvis hinner jag det. Sen måste jag kolla igenom matten! Men det är inte så mycket kvar jämnfört med hur det var innan!
Nu ska jag se eurovision, GO LOREEEEEEEEN!



shorts

Tänkte visa ett par shorts som jag köpte för någon månad sedan på nelly.com. Jag verkligen älskar dom!



man kan även matcha med ett snyggt skärp!
/ Rebecka


Gina style



Testade den nya funktionen Remby där man kan göra collage osv. Satte ihop lite snygga sommarkläder från Gina. Åh, sånthär får mig att längta ännu mer!


Snart kommer Johanna och hennes föräldrar hit och äter med mig, mamma och pappa. Senare ska vi titta på Eurovision... gooo loreen!

Dålig uppdatering!

Förlåt förlåt för så dålig uppdatering! Jag har varit iväg på konfa hela dagen och fick äntligen träffa sakande Hanna och Linnea. Vi träffas så sällan egntligen fast jag är glad att vi har så bra kontakt i alla fall. ( vi gick i samma klass fram till 6:an sen delades vår klass på två olika skolor till och med så vi går på helt olika skolor vilket är jättesynd egentligen) Jag kom hem för ca 2 timmar sen men jag har suttit och skrivit på mitt politik arbete! det är riktigt tråkigt, jag är också riktigt dålig på allt som har med politik att göra, men min mamma hjälper mig!
Ikväll är det ju Eurovision! HEJA LOREEN, hennes låt är riktigt grym, det är inte alls som en melodifestival låt det kommer gå riktigt bra för henne!


/ Rebecka

Nagellack och tröja


en lagom ful mobilbild!

Jag och Johanna åkte ner till stan för att gå en runda på marknaden, där vi hittade bla. nagellack som vi ska använda ikväll! Vad det blir av det får ni veta någon annan dag... kanske imorgon :).
Köpte även en snygg tröja! Jag vet att ni alla nu tänker "hur kan man hitta en snygg tröja på en marknad?" och jag undrar lite detsamma. Men detta är ett undantag typ!


Euphoria

Klockan är lite över två och vad har jag gjort de timmarna jag varit uppe? INGENTING. Jo, jag är typ klar med designen, men annars har jag inte gjort något vettigt.

Asså, åhhh det började regna innan. VADÅ REGN NU NÄR DET VARIT SOL I TYP TVÅ VECKOR?. Jag hade faktiskt tänkt att gå ut och sola nu i eftermiddag men... så blir det inte. 




Ikväll är det ju dags för Eurovision, ska ni kolla? Och vad tycker ni om Sveriges bidrag?
Själv gillar jag låten skarpt och jag tror att Loreen kan komma bland toppen, man kan ju hoppas i alla fall :)
/Angelica

En ny design snart

Jag håller på med en ny design till vår blogg!
Gillar den redan bättre än denna, och den är inte klar än.. hehe!

lördag 26 maj.

Hejsan! Idag ska jag på Hanna & Linneas konfirmation, som börjar kl 11. Så nu håller jag på att fixa mig lite. klockan tio kommer det två kompisar och så ska vi börja gå ner mot stan (eller min pappa ska skjutsa oss).

Jag måste också säga att vi hade verkligen en trevlig och rolig kväll igår! Tack för det! Här kommer några bilder.

födelsedagsgrisarna!
födelsedagsgrisarna!

jag, alexandra & malva




jag och erica <3

haha såhär stod det på välkomstdrinken! fast så äklig var den faktist inte!
/ Rebecka


Trött

Hade en trevlig kväll på Erica och Malvas fest! Är tröötttt nu och borde sova men vill egentligen fixa färdigt med vår nya design...
Verkar som om det ska bli regn imorgon, vilket jag INTE vill. Vill passa på att sola hela dagen när vi inte behöver gå till skolan...
/Angelica



Kvällens outfit

Såhär såg jag ut på mig på ericas och malvas fest idag!


Jupmsuit - nelly.com / armband - fuerteventura / korsring - stylebytyra / skor - Tinas (jag har likadana fast i brun)


Mot Erica & Malva!

Hellu, nu gör jag mig redo för fest. det börjar egentligen halv sju men jag ska vara där 18 så det är liiite brottom! så ha en superhärlig kväll! / Rebecka

bättre outfit bild kommer sen!


Hej härliga fredag

Älskar denna fredagskänslan! Sommarlovet närmar sig och jag längtar i sönder!!

Sitter här och äter lite fruktsallad. Ska dock snart hoppa in i duschen för ikväll ska jag på fest till Erica & Malva! 
I helgen har jag inte så mycket inplanerat, kanske att jag ska till marknaden som finns i vår stad nu i helgen...



FREDAG!!!!

Hejsan, äntligen fredag har varit en riktigt jobbig vecka med massa plugg! Tyvärr så kommer helgen också ingå en hel del plugg eftersom jag har fortfarande ett arbete som ska vara inlänat på måndag och ett som ska vara inlämnat på onsdag! Plus ett matteprov nästa vecka så det är ju inte skitkul lixom. Men ikväll ska jag på fest för Erica och Malva! Det är ju roligt! Imorgon ska jag på Hanna och Linnéas konfirmation så det blir väl söndag som blir pluggadagen om jag inte ska spela match vilket jag nog inte kan pga att jag har ont i hela benet typ!
Men nu behöver jag bara ta det lungt lite, har kämpat som en galning för alla prov jag måste bara sitta ner o göra ingenting i iallafall en halvtimme, så härligt! Ska sätta mig ute i solen och njuta! / Rebecka


Såhär en torsdags kväll

Har varit ute på en löprunda, det blev samma som i tisdags - 5 km! Känns så himla skönt såhär efteråt och nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska gå och lägga mig! Borde nästa gå och lägga mig NU då jag varit supertrött varje morgon denna veckan men jag lär ändå inte somna när det är ljust ute, plus att det är varmt. Har nog inte somnat före tolv någon dag och går upp mellan halv sju - sju. 

På senaste tiden har jag varit inne mycket på WEHEARTIT och gjorde det även idag. Tänkte hitta någon fin bild och kolla vad jag hittade! Snygggggg bild, right?

538760_317061131706843_198621680217456_747833_798924470_n_large



Torsdag

Hejsan, läget med er? Jag mår helt okej, jag pluggar som vanligt kan man väl säga, jag har två prov o två arbeten som ska göras nu inom en vecka så det är fullt upp.. Sen så kan jag inte heller träna idag för när jag var på LTUn så fick jag e smäll på knäet och har typ ett blåmärke där och har ont i låret kanske är det nån sträckning eller något? Det är ju ingen hit direkt.. Jag vill ju träna! Men det är väl bara till att gilla läget. Om typ en timme är det Revenge. Följer ni det? Det är riktigt bra, bäst efter desperate housewives typ! Nu ska jag plugga matte och religion. Ha en fin kväll! / Rebecka.




I WANT!


Asså har ni sett vad snyggt? Jag typ dör, jag vill ha allt men det går ju inte! Riktigt fint är det alltihop!
Allting på bilden kommer från Gina Tricot.
/
Rebecka

Längtar

Gick ut en runda med kameran i handen och fotade lite. Så himla skönt väder och jag bara längar even more till sommarlovet! Känns som om längtan snart tar över men får försöka hålla mig. Det är typ bara 6 vanliga skoldagar kvar av denna termin. Shit, vad snabbt det går. Det var precis sportlov och allt de där? Eller?

DH avsnitt 21.

Vet ni vad jag helt glömde bort igår? Att skriva om tisdagens desperate housewives. Såg ni det? Det var ju riktigt spännande... LÄS INTE OM DU INTE HAR SETT DET OCH TÄNKER SE DET.
Bree måste ju välja antigen så åker hon in i fängelse på typ livstid eller så kommer hon ju behöva berätta att ramon var gabys styvpappa... Varje gång susan pratar om Mike så blir man helt tårödg, detta är för sorgligt asså.. Susan har ju också kommit på att hon ska flytta med Julie asså nej, hon ska ju bo kvar där som hon har gjort (nästan) hela tiden, allting e KAOS och det är bara 2 AVSNITT KVAR!!! pommes fritt alltså, jag vill att det ska vara 1000000 avsnitt till minst.. Kommer allting verkligen kunna ordna sig på två avsnitt? Och för er som inte följer detta så fattar ni nog ingenting, men jag var bara tvungen att skriva, men jag rekomenderar er att börja kolla på det, asså inte nu för det är ju inte lönt när det är två avsnitt kvar,  men jag tycker nog ni ska börja kolla från säsong 1, ni kommer inte ångra er. FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA TV POGRAM! BIG LOVE! <3
/ Rebecka


Bara 15 dagar kvar...

Jag slutade för cirka en timme sedan och sen dess har jag hunnit gå hem från skolan och ätit lite! Har inga större planer för dagen då jag inte har några läxor eller kommande prov. Engelskprovet idag gick väl helt okej, känns skönt att ha det gjort! Jag och Lovisa gick iväg till bildsalen när vi hade mentorstid så nu är jag i princip klar med min bilduppgift som jag varit lite stressad över! 
Betygen sätts om en vecka och om inte vår cp NO lärare får för sig att ha ett prov på något vi inte ens börjat med så ska nog alla prov vara slut nu. Vet att jag har en liten matte-test i nästa vecka, men det är inget jag oroar mig för! 


Borde sätta mig ute i solen och få lite färg men jag är röd på armarna och det kliar skiiiitmycket sen igår. Not fun!



Geografi eller engelska?

Som Rebecka skrev så var vi ute på en liten powerwalk, känns alltid skönt att få snacka av sig lite :)

Jag har börjat lite smått på en ny design till vår blogg då jag tycker det är kul, plus att jag har lätt för att tröttna på designer, men nu får jag lägga det åt sidan och plugga lite engelska. Någon snäll människa som kan mycket om Canada? Det är mycket viktigt på ett engelsk prov vettni....

Åh, stör mig på det. Varför ska jag kunna fakta om Canada för att klara av att skriva ett prov? Det hela handlar helt enkelt om att man ska kunna skriva engelska och kunna uttrycka sig. Kunna all grammatik och skriva rätt på is och are. Jag hade lika bra kunnat skriva om något frivilligt, som man liksom redan kan om. Fakta om Canada= geografi. 

bilden har ingenting med inlägget att göra, inte överhuvud taget, men får väl komma med ursäkten att jag vill ha sommarlov och äta jordgubbar....



powerwalk.

Jag och Angelica var nyss ute och powerwalkade. Jag verkligen älskar att powerwalka, det är ett jätteroligt sätt atta träna eftersom om man går tillsammans så kan man snacka samtidigt vilken man typ knappast kan om man joggar, klart att jag älskar och jogga också men detta är ju ett mer slappt sätt att träna om man typ har vanlig träning samma dag eller är förskyld eller bara slö. Det är ju ändå bättre än ingen träning alls. Jag rekomderar verkligen att ta en liten powerwalk någon gång i veckan!
/ Rebecka


r.i.p to the girl you used to see, her days are over


Min favoritlåt för dagen! / Rebecka

Följ oss på bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3745439/angelicarebecka?claim=dg2mvq26xu7">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Försöker fica med bloggen så att den är kopplad till bloglovin. Ni får gärna följa oss :)
bloglovin

Onsdag

Vädret är på topp även idag, så himla skönt! Jag och Rebecka har plugga tillsammans i eftermiddag ute i solen. Vi körde lite volleyboll, för att pausa lite men annars har vi pluggat en del! 
Jag har blivit röd prickig på mina armar och jag hoppas innerligt att det inte är något farlig och jag hoppas att det inte är solexem eller något (vilket det förmodligen är...)
Funderar på vad jag ska göra... borde typ.. plugga mer men orkar verkligen inte...




Dagens!





jeansshorts & t-shirt - new yorker / halsband - fuerteventura / armband & klocka - guldfynd / ringar - bikbok /
solglasögon-gina tricot


/ Rebecka                                                                                                                                            


soooool

Hejsan.. nu är jag hemma från skolan och jag och angelica ska lägga oss och sola lite och plugga... Ni tror säkert att jag pluggar typ hela tiden men det gör jag inte eller asså typ nu gör jag det men det är bara för vi har sååhääääääär många prov o arbeten.. Nu ska jag njuta av solen ha det bra / Rebecka


Reasons to be fit

submitted by emailphoto submitted by xciarabellax15 submitted by bizarrevolution (Heck, you don&#8217;t even need a gym to become fit! I love using the poor man&#8217;s gym.)submitted by albertmactansubmitted by email

På sistone har jag prioterat träning före både läxor och dator. Ovanligt för att vara mig (det där med dator då..)
Har inte heller ätiti något godis alls på typ 4-5 veckor, vilket jag faktiskt är ganska stolt över. Asså jag är väl inte sån "shit jag är överdrivet tjock" men jag gör det för mitt eget bästa och att träna är något jag faktiskt mår bra av och för mig är det viktigt. 

I alla fall, har varit lite sisådär den senaste veckan men idag sprang jag ungefär 5,1 k, vilket kändes riktigt bra! När man väl gjort det en gång så vill man liksom fortsätta och känslan efter man tränat. Obeskrivlig. Och dagen spring runda var nog årets svettigaste.... typ sådär 22-23 grader. Summerfeelings.

Nu ska jag läsa lite engelska och franska innan jag går och lägger mig. Franskläxa tills imorgon och engeskprov på torsdag... men det ska nog gå bra :) 

/Angelica


Ett svar

Anonym om photos:
Vilket datum slutar ni skolan? Gillar er blogg :)
IP:
Svar: 
Vi slutar den 8:de juni! (bara två veckor och 3 dagar kvar!!) Och tack! :)

Asså shiiit, fattar ni? Det är snart sommarlov! Åhhhhhhhhhhhhhh vad jag längtar!

Teenager posts



Skulle kunna sitta och bläddra igenom hela teenagerposts.tumblr.com om jag hade haft all tid i världen på mig. Nästan läskigt hur mycket man känner igen sig i alla texter... haha!

Tisdag




Gjorde en jordgubs-smoothie när jag kom hem och sedan satte jag mig ute i solen och pluggade franska, då min lilla katt kom och la sig ner i gräset. Stackars katt som typ får värmeslag, men jag vill inte klaga på vädret! Åh vad jag älskar sommar och sol! 
/Angelica


LTU.

Hejsan, idag är det dags för LTU igen! För er som inte vet vad det är så står det för Lokal Talang Utveckling. Det är när man tränar fotboll tillsammans med andra tjejer från andra ställen i skåne. Först går man ju på Zonläger när man e 13 och 14 och så kan man ju gå vidare därifrån till Landskronalägret. Jág var på ladskronalägret förra sommaren då. Sen kommer LTU-träningarna året efter lixom, så de har vait under hösten och våren nu.. det är ju då uttagning till skånelaget kan man säga, det finns ju redan ett skånelag men om man är typ jättebra på dom här LTU så kan man bli intagen och sånt..


Och en annan sak som händer idag!! Gissa vad? DESPERATE HOUSEWIVES! det är bara tre avsnitt kvar. Min kompis säger att det är dubbelavsnitt nästa tisdag så i så fall är det ju bara idag och nästa gång kvar! Åh! :( men det kanske inte är så för hon vet inte säkert och inte jag heller för hela kanal5s hemsida är konstig det är typ bara kanal5play nu och ingen valig sida så man kan inte se.. jaja vi får väl helt enkelt vänta och se..
/ Rebecka


School time

Godmorgon :)

Tisdag idag och vi börjar kvart i tio! Även idag skiner solen vilket är bra. Idag i skolan är det inte något speciellt, förutom att på vår sista lektion (musik) ska jag och några tjejer i min klass spela upp vår egengjorda låt (och spela instrument till) så vi får väl hoppas att det går bra! 


/Angelica

nedräkning!

Vet ni vad jag fick reda på idag? Att vi går bara i skolan i tre veckor till även om två av dom kommer vara riiiiiiktigt jobbiga så är det lixom slut på detta sen då är det SOMMARLOV!
och en annan bra sak är att imorgon är det desperate housewives... det tredje sista avsnittet! :( åh no jag kommer typ dö när det e slut, det kommer bli så sorgligt dom har ju redan förstört serien lite halvt fast det är ändå bra. Jag kommer dock vara tvungen att se det senare imorgon än nio när det egentiligen går eftersom jag ska på LTU! det är ju förstås roligt, bara det att jag ska åka typ en timme för att komma dit..
Och vet ni? Om 46 dagar börjar mitt konfaläger!
ha det gött / Rebecka

photos

Hellu, jag och lillbengis har nyss varit ute och fotat här kommer några bilder!



we all have moments of desperation but if we can face them head on that's when we find out how strong we really are.
/
Rebecka

50 mm objektiv

Jag har fått låna ett 50 mm objektiv av min kusin och har prövat det lite nu i helgen när det varit fint väder! Åh, älskar det objektivet.

Dock kan det vara lite svårt i början med att få till rätt fokus osv. Det är ju ett fast objektiv och det gäller att inte vara för nära objektet, men inte heller långt ifrån. Men får man till det rätt kan bilderna bli riktigt snygga!

Vad gillar jag med objektivet då?
Att det är ett fast objektiv som ger bra skärpa i bilderna! Får man fokusen rätt så blir det fokus på en punkt och bakgrunden blir suddig - as it should be! 

Har ju endast lånat detta objektivet och kommer nog sakna det när jag måste lämna det ifrån mig, men samtidigt är det kul att få prova för att veta vad man kanske själv vill köpa. Objektivet är riktigt bra till porträttfotografering, så om man, precis som jag, gillar att fota porträtt är ett 50 mm objektiv bra att ha! Det tar lite tid att lära sig, men träning ger färdighet! :) 


pancakes

/ Rebecka


Where have you been?

Brode inte sitta här... ska ta med mig lite böcker ut för att kunna njuta av solen som vågat ta sig fram och samtidigt sola lite. Älskade sommar, where have you been? Stay forever!
/Angelica



sommar?

FY VAD HÄRLIGT VÄDER.. detta är ju rena sommaren, termometern visar nästan 27 grader!
Idag har jag och ballis stått i kiosken så vi slapp typ alla lektioner utom idrotten fast den var ju skitkul för vi spelade fotboll! Nu ska jag ut o sola o plugga.

/ Rebecka

 

 


I'm not living life, I'm not living right, I'm not living if you're not by my side

Så sjuuuuukt bra låt.


right by my side.

En helt vanlig söndag

Söndagen börjar lida mot sitt slut, men trots allt har jag hunnit med att göra lite saker idag..
  • Jag har solat! Har till och med fått lite färg på axlarna, skulderbladen och ryggen!

  • Har varit med Johanna all day!

  • Varit ute och gått en runda.

  • Ätit jordgubbar! 

  • Sprungit

  • Ätit gott grillat kött!

  • Läst 15 sidor ur en bok. (ska ha läst ca. 40 sidor till tills tisdag.. i'm on my way..)

Vad mycket man kan hinna med en helt vanlig söndag! Åhhhh jag längtar sååååå tills sommarlovet. Kunna göra sånnahär saker, varje dag...  :) 


bilderna är från min instagram- angelicabengtsson heter jag där :)

/Angelica



klänningar

Jag sitter o kollar lite konfaklänningar nu har hittat en hel del snygga.. Jag och annie ska ju beställa snart.


Här är några av dom jag hittade.. vad tycker ni?
-klänningarna är från nelly och bubbleroom!
/ Rebecka

I'm back.

Hej, det var ett tag sedan jag bloggade nu men som jag skrev så har jag ju varit på läger, det har faktist varit roligt. Jag har försökt blogga därifrån men dels så blir det så tråkiga inlägg eftersom man inte kan ha bilder och pallar inte skriva så mycket på mobil och dels för där var typ inte något internet så när jag skulle ladda upp inlägget så funkade det inte så jag struntade i det. Jag har haft det supertrevligt o träffat massa nya människor det är ju kul.
Nu sitter jag här o pluggar lite till mitt kemi prov på tisdag japp så är det..
btw, äääääääälska vädret!
/ Rebecka



Dåliga webcam bilder...

yesterday


Byxor - vero moda. Topp- veromoda. Converse- Nilsen shoes (eller något sådant!)


Godmorgon

Min katt väckte mig runt halv nio för att hon ville ut, men sån tur va så lyckades jag somna om!
Söndag idag... usch, jag hatar verkligen söndagar. Tänker bara på att det är skola om mindre än ett dygn liksom! Idag är det jättefint väder ute, runt 22 grader och sol! Liiite blåsigt, men inte så farligt. Jag ska nog ge mig ut och sprnga lite senare och försöka vara ute i det sköna vädret! 

Jag började dagen med frukost ute... såå skönt! Har fortfarande inte redigerat bilder sen i fredags, så nu har jag de bilderna, plus massa bilder jag och Johanna fotade igår... en hel del bilder som jag någon gång kanske visar här :) 

Min söta katt som nästan precis fyllt 11 år!

19th of May

Idag fyller min vän Johanna år! Hela 17 år... grattis grattis ♥

Idag vaknade jag runt halv tio-tio och sedan gick jag upp och åt lite frukost! Pappa hade köpt frukost bullar så jag åt en bulle och drack lite Oboy (vilket jag inte gjort på typ 4 veckor, gjorde det alltid innan). Har inte heller ätit något godis på typ 4 veckor, men dock har jag ätit lite kakor/tårta då jag varit iväg på fester osv, men inte annars. 

Lite senare idag ska vi iväg till Johanna och fira henne, men innan dess ska jag hinna duscha, städa lite på mitt rum och kanske nått mer... hmm kanske ska ut och springa först? ...

It's friday

Det är freeeedag, woho! Jag var hemma vid ett tiden och sen dess har jag inte gjort så jätte mycket. Jag passade iaf på att gå ut en runda i det fina vädret som vågade komma fram såhär i eftermiddag, dock så är det ganska blåsigt. Fotade lite blommor och mina två katter kom med på vissa bilder då dom verkade väldigt kelna, men de dom ville var att ha mat ;). Vi ska äta grillat kött ikväll... mumms. Nu ska jag redigera lite bilder, så kanske att jag lägger upp några här senare ikväll :) 
/Angelica

She's in the Class A Team, Stuck in her daydream




Har ni inte lyssnat på Ed Sheeran tidigare, så borde ni verkligen göra det. The A team är bara en av alla hans bra låtar. Även Drunk, Small bump och Lego house är bra bra bra låtar av honom! Eller lyssna helt enkelt på hela hans album på Spotify. Sök på Ed Sheeran.



Från min konfirmation


Den 5 maj konfirmerades jag och här har ni lite bilder sen dess! Helt sjukt att det redan gått 2 veckor...

Dags för tältning

Idag ska jag, plus en del andra från min klass, åka iväg och sova i ett tält. Haha, låter spännande ;) 
Om ca. 45 ska vi köra och jag har packat klart och allt! Vi ska stanna där tills imorgon, så jag är hemma vid ett eller något! :) 

en bild från när jag var på ett läger i Åhus!

konfaläger

Hejsan nu sitter jag i bilen på väg till lägret.. Det kommer bli fett spännande. Nu kommer jag antagligen inte blogga så mycket under helgen nu Så ha det bra / Rebecka

torsdag 17 maj

Hejsan! idag så är det torsdag o förutom att det är min namsdag så är det även dags för förträffen till konfan idag, jag o annie ska åka dit om några timmar så vi sitter här o taggar läger nu eller nått, jag måsste packa också idag japp.. det kommer säkert vara jätte trevligt, nu blir detta inlägget nästan lite tråkigt så hejdå.
/ Rebecka


New phone

Jag och Johanna gav oss ut en runda i det blåsiga vädret och körde lite intervaller, powerwalk och vanlig löpning! När jag kom hem låg min mobil, oöppnad, på skrivbordet och väntade på mig... hihi. Dock kan jag inte ringa och smsa med mobilen än, för att man tydligen behöver ett MicroSim, vilket jag inte har, men vi ska försöka fixa det imorgon! 
För er som vill veta - jag har köpt en HTC One X och än sålänge så verkar den bra! 






kusinbesök

Hejsan..
Nu har min kusin Annie kommit för några timmar sen, så vi har hittat på lite saker.. vi har varit o handlat lite goooodis på netto och så har vi sett en film: Hangover part 2, faktist jätterolig, den kan jag rekomendera om man vill se en riktig komedi. Nu så ska vi spela lite COD MW3 eller vad det heter.. jag är fett dålig på det men jaja det får vi väll se hur det går med det.
ha det bra hej svejs!
/ Rebecka


jag och annie för många år sen som ni kan se.


Skolan avklarad för denna veckan

Skoldagen var ganska långtråkig... spelade 5-6 volleybolls matcher och skolan bjöd på äcklig lunch.
Men, är faktiskt glad trots allt, min nya mobil har kommit och vi ska hämta den på Coop och senare ska jag ut och träna lite med Johanna! Vi är även lediga torsdag, fredag, plus helgen. Ska bli skönt :) 
Har även beställt ett skärmskydd plus ett skal till mobil som fanns i brevlådan när jag kom hem. Nu saknas bara mobilen!
/Angelica





some nights.laserlight.





bästa låtarna just nu!
/ Rebecka

Plugg plugg och ännu mera plugg...

Tjenixen som rubriken säger så har jag en eftermiddag full av pluggande framför mig lite mycket kemi, biologi, matte och samhällskunskap... allt detta ska jag plugga idag efrtersom min kusin kommer sen och sen åker vi ju iväg i helgen och så är proven i nästa vecka! Nog om det. Som sagt så hade vi ju volleyboll tunering idag och det gick faktist ganska bra jag tror bara vi förlorade en match..
Nu ska jag börja plugga..
/ Rebecka


bild sen fuerteventura.


07.40

Om en timme börjar skolan och jag är redan klar.... men vi brukar gå en halvtimme innan skolan börjar (det tar trots allt 20 minuter att gå)
Som Rebecka sa så har vi volleybolls turnering i skolan idag och ja, det regnar... not good. Kollade på vädret på SMHI och där står att det ska bli sol i eftermiddag.. hoppas! 



Onsdag 16 maj

tjenixen..
hemskt vad jag e morgonpigg idag, jag vaknade tjugo över sex och kunde absolut inte somna om! men jaja.. det finns inte mycket man kan göra. Idag ska vi ha volleybolltunering.. det blir fett kul! eller kanske inte för det ska regna hela dagen typ...men vi får se. senare idag så kommer min kusin hit! vi är ju lediga torsdag-fredag. jag och min kusin ska iväg på konfirmationsförträff då!
Ha det gött!
/ Rebecka


by Angelica

Hej! 
Mitt namn är Angelica och jag bor, som Rebecka, i Skåne. (Precis bredvid henne..). Här bor jag tillsammans med min mamma och pappa, mina två bröder, mina två katter och en liten kanin! Jag har tidigare gått på dans och handboll, men nu för tiden så tränar jag hemma! Annars så älskar jag att fota och jag kommer lägga upp lite bilder här såklart! Vi båda två går i åttan, men det är endast  24 dagar kvar av denna terminen och om det är något jag längtar till just nu, så är det sommarlov! 
En sak missade jag- jag är ett stor fan av One Direction och om 285 dagar befinner jag mig i London, tillsammans med två av mina vänner, för att se dom live!

/Angelica. 



DESPERATE HOUSEWIVES

Hejsan hoppsan!
Just nu sitter jag och kollare världens bästa: Desperate housewives ofc!
Har varit och tränat också skitkul!
Jag älskar tisdagar! det enda tråkiga är att det är bara 4 avsnitt kvar av dh om man
räknar med idag! :( men men jag ska se dom om och om igen hela mitt liv!
Efter desperate housewives kommer dessutom GCB, har en kul kväll framför mig.. nu tillbaks till desperate housewives vill ju inte missa något!
/ Rebecka.


by Rebecka.

Hej.
Mitt namn är Rebecka, jag driver denna bloggen tillsammans med min kompis och kära granne angelica "lillbengis". Vi har kännt varandra hela livet.. eller i alla fall hela hennes liv för jag föddes några månader innan henne, fast när man är så liten kan man väl inte säga att man känner någon?
Jag bor i Skåååååååååååne tillsammans med min mamma, pappa och lillebror. Jag är femton år. Mina intressen är att spela fotboll, jag spelar i ett damlag/u-lag, umgås med mina nära och kära och självklart kolla på desperate housewives och spela sims! :D jaa, det är väl typ det..

/ Rebecka.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0