Happy halloween

Har tyvärr ingen läskig bild att bjuda på, men det får gå ändå. Idag har jag verkligen inte gjort någonting, men det kan vara skönt att ha en sån dag också! Har dock inplanerade saker fram till söndag nu, så inga mer slappdagar! Imorgon ska jag, som ni kan läsa träffa lite friendsss och fota, mer om det då. Ska bli jättekul! :)


Tisdag

Har varit och tränat idag, efter typ 2 veckors uppehåll, pga att jag var sjuk och min förkylning/hosta sitter alltid i så himla länge, men det känns skönt att börja igen.

Annars har jag haft en ganska lugn dag, Johanna sov över, vi snacka lite, har fotat och även träffat mina två kusinbarn, Neo och Oliver. Neo träffade jag för bara några veckor sedan men Oliver träffade jag senast förra julen, så det var på tiden nu och oj oj oj, han går och står och skrattar och är jääättesöt. Hoppas ni haft en bra dag! 

409127_414403801960888_1830058473_n_large

tisdag 30 oktober

Just nu sitter jag på tåget påväg till Lund där jag alldeles strax ska möta Linnéa så ska vi till subway och käka sen vid klockan 15 ska vi möta några andra från vår konfa. Ikväll ska Linnea dessutom sova hos mig. Kommer bli hur kul som helst! :D / Rebecka



living life!

Har spenderat denna dagen med mina underbara kompisar Erica och Johanna. Vi har bakat chokladmoussetårta, den blev ganska god :D sen har vi snackat och haft allmänt roligt.. Nu ska jag snart äta och sen ska jag dra till Erica igen, vi ska kolla nått tvprogram(nått måste man ju göra när man har så ont i halsen så man inte kan träNa.....) sen ska jag hem och sova hemma inatt eftersom jag ska.sova över på både tisdag och onsdag.. men jag har det så sjukt roligt just nu! tror detta lovet kommer bli riktigt bra :) vi hörs / Rebecka





you're perfect to me

 

Mer ny musik in this world. Idag är det från mina favoriter, One Directioooooon. Den har gått på repeat hos mig sen typ halv nio. Shit vad bra den är. Min nya favoritlåt! Älskar the lyrics och deras röster!!!!! Idag ska jag till Emporia och shoppa, vad ska ni hitta på? Glöm inte lyssna på låten, den är riktigt braaaaaa! 

måndag 29 oktober

Nu sitter jag här och har nyss vaknat upp hos Erica. Vi hade det roligt igår... snackade mest, kollade lite gossip Girl och solsidan så klart! Nu ska vi sätta oss och kolla på ginas hemsida om där e något som vi vill köpa på fredag när vi ska till emporia!


en frisyr som Erica gjorde på mig igår. (ljuset blev väldigt konstigt pga blixten...)
/Rebecka

Söndag



Skönt med söndag och veta att man slipper gå till skolan imorgon! Idag har jag varit med Johanna och vi har i stort sätt varit ute hela dagen, frusit har vi gjort, men vi fotade en hel del till en tävling och sista datumet att skicka in var idag, så vi var tvungna att fixa allt, men nu är det klart och vi har skickat in våra bilder! Nu ska vi snart titta på X-factor UK results och sen får vi se vad som händer. Hoppas ni haft en bra söndag :). 

fall photos

Innan i eftermiddags så stack jag ut och fotade med erica och tina i typ två timmar. det var kallt! Men det var värt det, vi fick några fina höstbiler! Här är resultatet:
 
 
 
Sen ikväll ska jag hem till Erica och sova där. kommer bli roligt! Vi hörs senare! Kram! / Rebecka

söndag 28 oktober

hejhej folket!
Idag har jag bestämmt mig för att jag ska städa min gardrob.. vet inte varför jag fick för mig det.. men det behövs verkligen så ja... får se vad som händer senare idag men vi hörs! / Rebecka
såhär gör jag alltid..

lagfest!!

Kom nyss hem från en sjukt rolig lagfest! Vi hade en rolig sångtävling och ledarna sjöng.. haha, sen gjorde vi lite annat också, det var supertrevlig!


btw, visste ni att man ska ställa om klockan idag/inatt/imorgon, ja ni fattar vad jag menar.. Jag fick nyss reda på.det haha.. en timmes mer sömn, tror i alla fall att man ska ställa bak den...eller?
/ Rebecka

hur snyggt?

åhh, jag vill shoppa!! kolla vad snygga saker från gina tricot! Jag måste köpa en sån kjol!! ska till emporia (nya köpcentert i malmö, hyllie om någon har missat det) på fredag så hopppas det finns något av det på bidlen! 
/ Rebecka

Fin höstdag

Idag är det fint väder, lite kallt (-4,6 när jag vaknade) men det är fint när solen lyser på de gula fina höstlöven! Jag tog en prommenad med Rebecka runt halv elva tiden, skönt att bara gå runt och snacka och så :) Idag ska jag och Johanna på bio, så vi ska åka in till Lund om typ en timme. Myyyys! Har lite planer inför hela lovet, så jag tror det kommer bli ett himla bra lov faktiskt, eller, jag hoppas det i alla fall! 

Jag vet inte om någon utav er läser Kenza's blogg? I alla fall, hon fick ju massa kommentarer om det här med balsammetoden och jag började direkt googla på det och insåg att det nog var något som skulle passa mitt hår. Mitt hår blir fett på typ 1-2 dagar, och eftersom jag duchar väldigt mycket eftersom jag tränar 4-5 gånger/vecka så produceras det mer fett osv osv. Man ska ju egentligen inte duscha håret ofta, men jag gör det. Sen är mina toppar lite slitna och mitt hår är allmänt tråkigt, platt och sådär, så nu ska jag testa balsammetoden! Började idag, tvättade med ett sista-shampoo och ska nu framöver bara köra med balsam, både i hårbotten och i topparna. Jag hoppas innerligt att det kommer funka! Vill ni läsa mer om det, gå in på lockigt.se :)


lördag 27 oktober

hejsan!
inatt sov jag jättemycket 10,5 timmar, riktigt skönt! sen har jag varit ute och gått en runda med angelica! Jätteskönt faktiskt! Ikväll ska jag på lagfest och innan det ska jag träffa josse så vi ska fixa oss tillsammans!
 
Nu har jag även sett klart säsong 1 av The Hills, det är faktiskt också en bra serie, skillnaden på serier jag brukar se och denna är att detta är en realatyshow.. Men den är bra! Bara det att ett avsnitt är bara 20 minuter menmen!

fredag 26 oktober

hejsan..
Sista dagen på praon idag, har haft en rolig vecka faktiskt! Men nu väntar ett helt underbart loov! Har så mycket inplanerat så det kommer bli roligt! Har inte gjort så mycket annat idag, är sjukt trött så har bara kollat på the hills typ och spelat sims.. haha.. Nu ska jag sätta mig och kolla på x-factor! Vem hejar ni på? Min favorit åkte ut förra veckan så jag vet inte riktigt haha.. kanske awa.. 
Frida förra gången, helt underbart bra!
/ Rebecka

Finally friday


Det är freeeedag. Åh så skönt. Har i princip bara 2 riktiga lektioner idag, så det blir en väääldigt lugn dag, vilket det brukar vara annars också. Sen är det lov! :D

torsdag 25 oktober

hejsan..
vi har ju snart lov! tänker inte på det så mycket eftersom vi har prao denna veckan.. det är sjukt skönt för då slipper vi skolan på två veckor. Praon var kul idag med.. vi var i restaurangen idag igen.. vi gjorde morotskaka idag. Den blev faktiskt god :) Nu sitter jag och ska spela sims och lite senare ska jag laga mat till min familj. Hoppas ni alla har en underbar dag! / Rebecka

morotskaka!

Snart lov

Känner hur jag blir mer och mer off här ifrån men jag har ju i stort sätt pluggat varenda vakna minut sen i måndags eftermiddag! Det var himla skönt att kunna koppla bort SO provet idag när vissa skulle göra det och då fick jag tid att träna lite extra på franskan, så nu är även franskprovet (det skriftliga) klart och nu är det endast det muntliga kvar, men man ska kunna ungefär samma saker, så är faktiskt inte nervös. Gjorde även en engelsk uppgift i skolan idag, en muntlig där vi skulle berätta om vår praovecka, så det känns skönt att ha den gjord också! 

Nu ska jag bara ta det lugnt och göra nooothing. I need that. 


GOSSIP GIRL BÖRJAR IGEN!!!!

JAA, vet ni vad? det är helt sant!!! Nu börjar det äntligen, den 4 november klockan 19.00 kör det igång! Blev bara tvungen att ringa Angelica och berätta det! hihi.. 
Det bästa är att det är på söndagar, innan trodde jag att det skulle va på torsdagar samtidigt som revenge men det blev söndagar!! Yey, åhh vad jag blir glad nu! Hejdå! / Rebecka

onsdag 24 oktober

Hejsan..
hemma från praon nu! Idag fick vi vara i restaurangköket, det var faktiskt jättekul, vi fick göra äppelmos, citrussocker och lägga upp en av förrätterna på fat osv..
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. Men en sak som gjorde mig glad var att när jag gick in på spotify såg jag att We Got The World (Icona Pop) finns på spotify nu! yeah!
/ Rebecka

Tisdag




Hade ju veckans första prov idag, kändes helt okej och det är verkligen skönt att ha det gjort. Pluggade inte så mycket på det igår eftersom jag la ner tid på SO uppgifter som ska vara klara tills Torsdag. Ska göra mitt SO prov imorgon tillsammans med typ 5-6 andra (muntligt) sen kan jag ägna onsdagen åt franskan. Är inte så nervös för provet, vill bara ha det gjort typ. 

Jag längtar sååååå till fredag eftermiddag när man bara kan släppa allt som har med skolan och göra och bara ta det lugnt. Vi har inga prov veckan efter lovet heller så det är himla skönt. Har inga större planer för lovet, men ska försöka hitta på något roligt så jag inte bara sover bort hela dagarna. Nej nu ska jag snart lägga mig. I'm tireed!

tisdagen 23 oktober

hejsan!prao idag igen. idag var jag i bageriet, vi fick göra halloweentårtor, det var superkul!Just nu är jag sjukt trött så jag sitter bara o kollar på the hills en tv-serie som jag började kolla på typ förra veckan.. faktiskt sjukt bra ;D / Rebecka

Prov every day



Idag var jag i skolan, för jag kände att jag ville göra mitt NO prov, så jag hade det gjort, men vår lärare var sjuk. Är dränkt i prov denna veckan, kommer ha prov tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Not okay. Så det blir lite dålig uppdatering. Jag ser fram emot höstlovet ska ni veta. Byee

quotes

 
/ rebecka

måndag 22 oktober

Hejsan. Idag har jag praoat. Jag praoar i ett kök/bageri typ. det är faktiskt ganska kul! Och så kan man få sommarjobb där sen! ^^ Slutade typ klockan ett idag och sen gick jag ut o fotade lite med Angelica. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. Ikväll ska jag träna. Äntligen börjar träningen igen!! Fast jag e fortfarande förskyld så får ta det lite lungt!
/ Rebecka

vaniljbullar!

Idag har jag bakat vaniljbullar! Sååå gott! / Rebecka

pokerkväll!

igår var jag på pokerkväll hos malva. Vi kallade det pokerkväll men vi spelade inte jättemycket, dom andra tröttnade men det var trevligt i alla fall. Jag tycker att poker var väldigt roligt i alla fall! :D / Rebecka

Söndag

Förlåt för lite dålig uppdatering men jag är sjuk och hur roligt är det att läsa om? Igår natt sov jag inte mycket och min plan för dagen var att plugga, vilket jag gjorde lite, men hann även med att måla mina naglar, städa rummet, duscha, och lite annat. Trodde helt enkelt att jag var på bättringsväg men på kvällen började jag frysa så jag somnade med en stickad tröja och jeans under ett täcke, en filt och en värmefilt. Sen sov jag i en timme typ. Åt lite och sen vilade jag resten av kvällen. Åhhh orkar inte vara sjuk :(.  

Idag ska jag se till att plugga, har tre prov i veckan som kommer och jag brukar inte börja såhär dagen innan (har ett prov imorgon..) men jag har inte haft någon ork alls. Förkylningen är mycket bättre och mamma köpte hostmedicin igår, så jag får hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Hoppas ni får en bättre söndag än mig! 


lördag 20 oktober

vilken bra uppdatering vi har..igår kväll var jag och Annie i Ängelholm, det var trevligt, sen sovde hon över här inatt.. hon åkte hem vid typ två. Sen gick jag en runda med Alexandra. Ikväll ska jag till malva och spela poker(som dom gör i desperate housewives) med hela tjejgänget! vi hörs sen. kramar / Rebecka
stör mig på att bilderna blir på fel håll nör man lägger in från mobilen!!! 

Fredagskväll



Det är fredag igen och jag mår liiite bättre nu! Har dock varit hemma idag också och det var nog bra. Vaknade runt halv fyra imorse och fick världens hostattack, sen somnade jag igen vid 5 och vakna igen vid kvart i sju. Drack lite vatten och sen sov jag till typ åtta, gick upp, tog nässpray och sen sov jag till halv tio. Har faktiskt pluggat lite idag, inte såå mycket men lite i alla fall! Gjort lite annat också och i helgen ska jag vila så jag kan dra mig till skolan på måndag. Ikväll är det ju X-factor.. vem hejjar ni på? Jag tycker alla är bra på sitt sätt, men vinnaren ska liksom ha allt. Utstrålning, utseendet (alla är fina på sitt sätt!!), rösten, kunna uppträda, och ja, hela paketet. Någon som verkligen har det är Awa, men Manda, Isak, Oscar, Frida och fler är också bra! 

fredag 19 oktober

hejsan people!
idag var vi i Kristianstad med skolan. vi var på Lars Wallin utställning.. jag ska visa bilder på klänningarna sen. Efter vi hade varit där så gick vi till McDonalds för att köpa mcflurry twix!!! världens godaste. det va en bit att gå dit men det var fett värt det!

Nu städar jag lite o fixar eftersom min kusin kommer o ska sova här imorgon. Sen ikväll ska vi en sväng till Ängelholm också, kommer bli kul! vi hörs sen
/ Rebecka





lite bilder från idag!

torsdag 18 oktober

hej folket, just nu är jag på toppenhumör till skillnad från imorse.. Då var jag extremt trött, ont i huvud och hals.. och hade ett prov framför mig, och det känndes som jag hade glömt bort allt! Men provet gick bra. svarade på alla frågor! Det var enklare än jag trodde faktiskt.. men nått fel har man ju alltid ändå! Nu sitter jag här hemma och har INGA läxor och nästa vecka har vi prao och sen lov + att imorgon ska vi inte va i skolan utan nu ska vi på lars wallin utställningen i kristianstad! :D Kommer bli jättekul och nu ska jag sätta mig och kolla på desperate housewives och bara njuta, fast jag fortfarande har lite ont i halsen men det försvinner väll snart hoppas jag! / Rebecka

Hatar att vara sjuk

Idag fick jag stanna hemma. Sa ju i tisdags att jag hade liiiiiite ont i halsen, och igår hade jag ont i halsen och var jäääätteförkyld. Gick ändå iväg till praon och det var funny för jag fick fota tre olika saker, så det verkar/verkade som om det tycker/tyckte jag var någorlunda bra ju. Men idag orkade jag inte ta mig dit. Är himla förkyld, hostar, har lite smått ont halsen (älskar strepsils, typ de ända halstabletterna som verkligen hjälper! Har tagit typ 6-7 stycken och det är snart borta), känner mig helt slö och jag har ont i örat. När jag var liten hade jag jättemycket öron-problem, och har haft öroninflamation flera gånger och det gör såååååå ont. Kommer ihåg att jag tyckte det var bra att jag kunde vara med typ Johanna även om jag hade öroniflamation för det smittade inte ;). Men jag var sjuk för kanske 6-7 veckor sedan och det är så himla störigt att när jag blir sjuk så varar det i en vecka liksom. Skulle behöva plugga eftersom jag har tre prov i nästa vecka men jag orkar ju inteee. Stress, förkyld, hostig, sur, irriterad, öron-ont... jo men vad roligt mitt liv låter. Hoppas på att jag blir frisk snarast så att jag kan göra något skoj under lovet, som är snart! Opassande att bli sjuk när vi har prao men what to do? Jag hoppas ni mår bättre än mig! 

Me



Två bilder jag snackade om igår, men de kom aldrig upp för jag orkade inte. Hoppas ni alla får en bra dag! :)

en bra sak till med denna dagen!

Asså såg ni matchen?! hur kan man hämta upp ett sånt underläge? asså pommes.. vilken andra halvlek Sverige gjorde asså! Dom låg under med 3-0 i paus och sen blev det 4-0 sen kämpade Sweden in i det sista o det blev 4-4 så sjuuuukt bra jobbat! Man trodde ju att det skulle bli en sån asdålig match.. nästan lite pinsamt sådär5-0, 6-0 men dom hämtade upp det så braaa asså! ja det var allt jag ville säga.

/ Rebecka


tisdag 16 oktober

hejsan!
min dag har mest bestått av att plugga, har även kollat lite på desperate housewives, världens bästa serie!! Jag som brukade älska tisdagar, fast det var då när jag hade sovmorgon, slutade tidigt, hade träning på tisdagar och det var desperate housewives.. nu är det enda bra att det är sovmorgon imorgon och det är ju inte ens idag... 
 
Nu sitter jag och kollar på fotbollen. Kollar ni? Vem tror ni vinner? ganska dum fråga egentligen.. Tyskland vinner nog.. men man vet aldrig! Men om man satsar på sverige nu så vinner man hundra kronor (alltså om man satstar 1kr) 
Vill egentligen bara sova nu, är så fruktansvärt trött men först ska jag se matchen.. imrogon är det ju sovmorgon i alla fall! / Rebecka

My day



Jag veeeeeeeeeeeeet att mina instagram bilder är fede tråkiga men jag har inte så mycket att visa. Jo, lite bilder kommer nog senare ikväll. I alla fall, idag har jag varit och fotat i en kyrka och i en aula där någon hade en föreläsning/framträde whatever man vill kalla det. Han är tydligen en svensk aritst från Skåne som jag aldrig hört/sett tidigare, men idag fick jag chansen att fota honom! Det var mörkt och lite spotlight på scenen där han stod - vilket betyder dåligt ljus att fota i. Och sen då i en kyrka. Fetttt dåligt ljus där med as some of you maybe know. 

Ang bilder här uppe - 7 av bilderna i dagens tidning (Skånska dagbladet) är tagna av mig! Haha någon som jobbar på redaktionen sa till och med att han tyckte det var fina bilder! :) Nu ska jag iväg och testa på spinning. Är jäääätte träningssugen nu och då är det super att jag kan få träna inne och slippa ut och springa. Dock är jag lite förkyld och känner att jag har liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite (VÄLDIGT LITE) ont i halsen men äsch det skiter vi i idag! 

Photography



Idag har jag agerat fotograf på Skånska dagbladet! Det var kul att få följa med ut och fota och se hur det går till från ett vanligt foto till en färdig artikel! Har faktiskt redan lärt mig några nya saker med kameran (de använder samma som mig där!) så det var kul att få lära sig lite mer :) 

be you, do what you do

sååååhär bra låt! Asså allt med denna låten är bra, texten, rösten, melodin osv..! Detta är den enda låten jag lyssnar på just nu.. om och om igen! love <3
/ Rebecka

sweater

här är en bättre bild på tröjan jag köpte i tisdags.Den är lite såhär oversize ni vet och den är sååååååhär skön samtidigt som den är snygg! Finns på gina för 199:-
/ Rebecka

måndag 15 oktober



sitter o myser framför desperate housewives med världens godaste te!

kollar ett av dom sorgligaste avsnitten nu. men också ett av de bästa och mest spännande avsnitten. Detta var det avsnittet som kom precis efter juluppehållet.. minns hur spännd man satt där o kollade på detta avsnittet.. såg det flera gånger den veckans. Jaja.. nu ska jag fortsätta kolla. / Rebecka

Monday morning



Idag blir det ingen skola för mig, har prao hela denna veckan! Men veckan efter har jag tre prov så får tyvärr plugga massa ändå, men slipper cykla till skolan iaf ;). 

Frozen



Idag har jag träffat mitt söta kusinbarn. Varit på badet, busat med honom, byggt kojja och haft skoj. Han var lite gnällig ett tag men efter han fått lite mat och cocca så blev livet roligare igen, haha ;) 

Detta är tredje söndagen (i rad!!!) som jag inte haft min annars vanliga söndags-ångest. Fast känner att jag borde hunnit med att fixa på mitt rum i helgen men det tar vi någon annan dag, haha! 

dagen!

Hejsan, nu är jag nyss hemkommen efter en att ha kollat på en handbollsmatch där Linnéa spelade, jättekul att se, och Alexandra var med mig o kollade eftersom jag ville inte kolla själv känns lixom lite lonley... De gick inte så jättebra för dom men men.. Nu ska jag snart sätta mig o se på inspelade solsidan. 
en bild på mig o min kusin annie från innan idag när vi var hos farmor o farfar (lånade från hennes blogg btw)
besök den: http://erhardt.devote.se 
/ Rebecka
 

gårdagens sminkning


här kommer lite bättre bilder på gårdagens sminkning. Jag tyckte hon gjorde det jättefint. Hon fyllde i ögonbrynen vilket jag inte brukar göra, det syns faktiskt lite skillnad, men det var ju helt okej! 
/ rebecka

söndag 14 oktober

Hejsan people!
Idag skulle jag ju egentligen till Kristianstad o spela fotboll men näääääää... mer förskyld than ever! Så jag ska gå till farmor o farfar idag istället för mina kusiner är där! Ska plugga lite och sen ikväll ska jag kolla på handboll för Linnéa kommer hit o spelar idag! :D 
 
Tänkte bara tipsa om en sjukt bra film som jag såg igår, jag har sett den en gång innan.
Den handlar om en kille som ska göra ett skolarbete och så går han in på en hemsida om försvunna barn och hittar sig själv där. Sen handlar hela filmen typ om att han ska få reda på hans riktiga identitet och sånt, vill inte säga för mycket, men den är sjukt bra!

/ Rebecka

Autumn pictures



Några bilder Johanna fotade på mig i torsdags. Blev först inget bra alls, men sen hittade vi en plats där det blev någorlunda! Någon ni gillar? 

I am me and that's all I can be

 
här är bilden som togs idag och det var denna jag köpte! älskar sminkningen och kontrasterna på bilden!
/ Rebecka

Funny day



Som Rebecka skrev så har vi varit på en liten modell sak idag. Det var jäääääätte kul och vi hade en superbra fotograf och det var kul att bli sminkad av make-up artister osv. Det tog ganska lång tid innan vi kom igång, typ 2   timmar och man blev hungrig, haha. Men det var kul att göra och en rolig upplevelse! 

När jag kom hem spela jag två FIFA matcher med min bror och sedan kom Johanna hit, så vi gick ut och fotade lite eftersom jag hade smink osv. Så nu har jag bilder att visa sen i onsdags, lite bilder jag tog i fredags morse och bilder vi tog precis. Så det blir mycket bilder i några inlägg framöver :) 

photoooo

hej!
nu ska jag berätta vad vi har gjort idag. Imorse, vid klockan 11 skulle jag Erica och angelica till stensson(hotell) för att bli fotograferade. Det var sån här modell sak här i stan denna helgen och vi blev erbjudna att bli fotograferade gratis (fotona kostade sen). Så jag, erica, tina & alexandra skulle dit egentligen men imorse sa tina & alexandra att dom inte kunde.. så då ringde vi snabbt lillbengis och hon va på! Det har varit en otroligt rolig dag! Vi hade en jättebra fotograf och makeup-artisterna var superbra! Det var jättekul! Sen efteråt så fick man köpa en bild och min snälla mamma sa att hon kunde köpa en och då blev jag överglad! (jag ska visa den sen.) Ja detta var väll min dag, nu ska jag plugga och sen ska jag se någon rolig tv-serie. mys! vi hörs / rebecka
bättre bild kommer än denna dåliga webcam bild!
här är vi allihopa!
 

at stensson




fredagsmys



fredagsmys med bästa Erica!
/ rebecka

last fall

 
lite bilder på mig från förra hösten.. vill fota fina hösbilder igen, ni vet såhär när det är massa löv o sånt i bakgrunden, det är så fint tycker! / Rebecka

fredag 12 oktober

äääääntligen fredag! Sååhäär härligt. Skolan idag är ganska chill, vi har bara 4 lektioner på fredagar. en av dom är dessutom Idrott! :D Efter skolan cyklade jag och Erica till coop och köpte lite nyttigheter till ikväll, för då ska vi ha lite fredagsmys.. haha, vi ska kolla på x-factor! vet inte riktigt vad jag ska göra nu... känner mig sjukt sugen på att kolla på desperate housewives..
ps. jag e sjukt trött på min förskyldning som aldrig vill försvinna... det är sjukt drygt och det känns bara värre för varje dag.. har lixom ont i halsen också.. tänk om jag inte kan spela fotboll i kristianstad på söndag :(... jaja vi får väll se. 
/ Rebecka
 
 

Godmorgon




Idag var det -2,9 ute, men bilden här ovanför är från igår. 

Sitter och dricker en smoothie och ska kolla igenom franskläxan lite också. Äntligen fredag och våra fredagar är ganska lugna :) Efter skolan ska jag till min faster och träffa mitt kusinbarn som jag verkligen inte träffat på sjuuukt länge, så det ska bli kul! 

Höst



Var ute på en kooort fotorunda med Johanna idag innan det var dags för mig att plugga lite osv. Hann ta en del bilder på henne och hon tog en del bilder på mig, så kanske lägger upp lite bilder senare, eller imorgon! :) 

funny

haha, denna var så sjukt rolig tyckte jag... ja, haha.
/ Rebecka

we got the world

nytt från icona pop, hade världspremiär igår, sjukt bra låt!! älskar dom!
/ rebecka

torsdag 11 oktober

hej folket!Imorse när jag vaknade och skulle rulla upp persienen så blev jag helt chockad för det var övermycket frost och det var bara 0.5 grader... var tvungen att använda min vinterjacka idag - inte ok! nu sitter jag o pluggar lite fysik och lyssnar på musik. ska nog se på någon rolig tvserie snart! ikväll är det revenge i alla fall. yey, det slutade ju såååååhäääär spännande sist, ska inte säga något för dom som inte sett det men asså det är sjukt spännande! men vi hörs lite senare! / Rebecka

Någon som frivilligt ställer upp på bild?

Hejsan hoppsan! Vi har tre läxor tills imorgon och tre tills fredag så har fått vara lite osocial idag. Har gjort klart min SO uppgift, två matte uppgifter och skrivit klart min krönika = läxa tills imorgon. Till fredag har jag NO, franska och ska skriva bildanalys, fast kommer göra det på lektionen. Himla intressant va? Kom just på att jag har sovmorgon imorgon, väääldigt skönt! Har suttit och lyssnat på lite musik nu när jag gjort lite SO uppgiter, lite Olly Murs, Little Mix, Christina Aguilera och Rihanna. Har hunnit med att träna idag också, så idag har jag fått saker gjort! 

Är sååååååååååååååå sugen på att fota nya, fina höstbilder. Jag vill fråga lite människor som man annars inte träffar om dom är sugna på att bli fotade. Det blir en rolig sak att göra, plus att jag får träna mer på att fota porträtt och de får nya bilder på sig själva som de kan ha som facebook profilbild osv osv. Det blir WIN WIN. Problemet är nog att folk kommer tycka jag är creeepy om jag frågar dom meeen det skulle vara sjuukt kul att få fota lite höstbilder. Kommer ihåg att jag fotade Rebecka förra hösten och de bilderna blev riktigt fina och höstens färger gör det even better! Nej men är det någon som läser detta och vill bli fotad (hej erica och rebecka jag lovar att vi ska fota en dag!!) så kommentera eller typ kontakta mig på facebook. Jag är 100 % seriös. Vill gääärna fota nya ansikten! :D

Hitta lite bilder från somras som Johanna tagit på mig. Typ när jag inte klarar av att vara seriös. Och skulle nog visa Johanna att jag inte kan räcka tunga. I miss the summer! 

dagens outfit.

 
skinnjacka - vero moda / tröja - h&m / vinröda byxor - h&m / halsduk - gina tricot / boots - skopunkten / armband - från fuerteventura / ring & klocka - ur&penn / nagellack - h&m

onsdag 10 oktober

Hejsan. jag har inget speciellt o berätta idag.. mer än att jag har fått mina skolfoton wiho! :D jag har nyss spelat lite Fifa med min bror, det är faktiskt kul. nu ska jag plugga fysik - inte så kul. vi hörs!





bilderna blev på fel håll och jag orkar inte ändra så det får duga.
/ Rebecka

shopping - new stuff!

Halsduk 99:- gina tricot
vinröda jeans 99:- H&M
tröja 199:- gina tricot (bättre bild kommer)
läppglans 29:- / st H&M
nagellack 39:- H&M
/Rebecka
 
 
 
 

tisdag 9 oktober

Hej. 
Idag har vi varit i Malmö med skolan. Vi skulle titta på en tutankhamon utställning, det var tråååååkigt. Men efter det käkade vi på subwaaay! <3  Sen efter det när alla andra skulle åka hem så stannade jag, malva och erica kvar i malmö och stack till entré för att shoppa, det var supertrevligt men vi, eller jag i alla fall för sjukt trött.. Men fick hem en del nya saker i alla fall, jag ska visa det sen. 
 
Ikväll är dethollywood fruar! :D får nöja mig med det istället för desperate housewives.. jaja, sånt e livet :( 
Ingen träning idag, vi har som sagt uppehåll fram till den 22.. ändå bra för jag e jätteförskyld. 
 
två bilder på mig och tina idag (tog dom från hennes blogg..) har inga fler bilder, eftersom man kan inte fota med min mobil lägre och jag kan inte ta emot bilder från andra heller, för mitt minne e fullt och även om jag raderar typ 50 bilder så kan jag ändå inte fota..... så dryyygt!! får fixa det nån dag...
/ Rebecka

Why does it feel so good but hurts so bad



Ännu en ny låt in this world. Denna gången från fina Olly Murs! (Åh vad jag saknar honom, hade sååå kul när vi såg honom i Malmöö!)  Ska se honom live i Köpenhamn nästa år - det ser jag fram emot! 
Men okej, låten... hm... Loveee it. Och lite rapp där med Flo Rida, Perfect match. Var lite så emot det först när jag hörde the news, men nej, det blev ju super! 

waterfall braid

vattenfalls fläta som Tina gjorde på mig! <3
/ Rebecka
 

måndag 8 oktober

Hejsan kära människor, sorry för min dåliga uppdatering, tyvärr blir det så ibland, därför är jag lite rädd för att detta kommer bli ett långt inlägg men ska försöka korta ner det så mycket jag kan.
 
I fredags åkte jag ju på läger till helsingborg, vi tog tåget dit och allt gick som planerat. Kom dit och träffade alla från konfan osv. Sov inte mycket den natten, eftersom man var tvungen att gå upp 6.30 på lördagen om man skulle duscha(det var den enda gången man kunde duscha), på dagen gjorde vi inte så mycket lyssnade på ngn som snackade och gjorde några lekar.
 
GRATTIS TILL BALLIS SOM FYLLDE ÅR I LÖRDAGS btw.. (och filip)
 
På kvällen var det dags för någon konsert med MonoBrothers de var faktsikt bra! :D Sen hade vi lite efterfest i vårt rum och stod där o dansade helt lonley med konfagänget.. sen satte vi oss i korridorerna o snackade i några timmar, klockan fem somnade jag typ.. inte mycket sömn den natten heller.
samma bild igen haha, men jag har typ inga andra..
 
På söndagen skulle vi ju åka hem... fyyy vad det tog tid!!!! Först fick vi vänta i helsingborg i över en halvtimme för tåget var jätteförsenat... sen var det så mycket försenat så vi missade tåget från Lund precis, så vi fick vänta i 45 minuter där osså.. Vem lägger tågtider med en kvarts mellanrum, så osmidigt.
 
Ja kom hem till slut i alla fall, då jag bara åt och pluggade lite sen somnade jag redan halv åtta.. noooormalt? Jaja, därför hann jag inte blogga igår och jag missade solsidan, williams lista och el classico.. 
fläta som cassandra gjorde på mig o linnéa! :D
 

idag har jag inte gjort så mycket, skolan och sen har jag varit med erica, men nu ska jag äta, vi hörs! 
/ Rebecka

Sunday

Här var det bra med uppdatering... eller inte. Rebecka är ju iväg och jag hade fullt upp med att fixa och allt på mitt rum igår, men jag är inte klar. Har saker kvar att lägga i lådor, sen ska jag sätta upp speglar, tavlor och sen funderar jag på att sätta upp quotes på en vägg. Vet inte, kanske att jag gör det. Nu har jag duschat och snart ska vi iväg till min mormor och morfar, då morfar fyller år. Vilket betyder kak-kalas, as usually at their place! Får bli extra mycket träning i veckan som kommer! 

Vi kör lite gossip girl bilder i brist på bilder. Det är typ bara 1 vecka och 3 dagar tills det är premiär av säsong 6 här i Sverige! 

Tumblr_mbitz8uphi1rtwx8wo1_500_large5962425_largeTumblr_lwu2ihukdv1qm7aljo1_500_largeTumblr_maiqeqt0r01qii7i0o1_500_large

på läger

hej ville bara säga att jag har det bra här på lägret, vi hörs imorgon när jag e hemma. nu sitter vi bara o chillar vi i konfagänget då asså. hejdå / Rebecka



In action



Vad gör ni denna lördagen? Jag håller på att fixa lite på mitt rum och jag hoppas det kommer bli bra till slut! 

Regnig fredag

Såååå skönt att det äntligen är fredag. Vi har väldigt chillibilli dagar i skolan på fredagar. NO, bild, lunch/rast, språkval, 1 h rast/håla, idrott. Fick cykla hem i ösregn och bytte om till lite sköna kläder, men jag och Johanna hade ju tänkt att träna idag, men jag var inte så pepp på att cykla 3 km i ösregn, men i did it. Det var intervall/flex träning idag - sjukt jobbigt, men det känns bra att göra det, som ett slut på vardagarna. När jag kom hem hade min bror kommit hem, så han har berättat massor om hur han har/har haft det och herregud, hade aldrig klarat det. Vi åt lite kvällsmat och nu ska jag snart placera mig i soffan inför första fredagsfinalen av X-factor. Vem hejar ni på? Jag gillar Awa (aka grymma tjejen!!), Oscar (fast han är lite så... vanlig.. så jag vet inte) och J.E.M diggar jag. Men det kanske ändras under kvällen. Ha det bra!/Angelica

 

fredag 5 oktober

Världens bästa fredag är äntligen här. Idag började vi sent, slutade tidigt, hade dubbel idrott och ingen so! Kan det bli bättre? plus att jag ska på läger i helgen (igen, haha) det är i helsingborg, vi ska ta tåget och åker om knappt en timme. 
 
Idag när jag precis hade kommit hem så fick jag ett sms av erica att vårt smink från e.l.f hade kommit, så jag tog ett paraply och sprang hem till henne för att hämta det, det tog kanppt tio minuter att springa dit hämta grejerna och hem igen.. 
Annars har jag bara packat o så idag.. Nu ska jag bara dubbelkolla så att jag inte har glömt något, vi hörs på söndag, hejdå!
allt detta för endast 140 kronor(med frakt :o) alla saker kostar typ 17 kr/st så billligt asså!
/ Rebecka

Snart fredag igen!



Hade sovmorgon idag, så jag tog mig tid till at fixa smoothie, och fota, fast bilderna blev sääämst. Men i alla fall. Idag var en händelserik dag. Någon på skolan svimma, ambulansen var där, två killar hade slagge. Hade matte, SO, svenska och franska idag, men det blev inget vettigt gjort på någon lektion. Vi fick sluta 13.40, så det var skönt! Internet funkade inte då, så jag la mig i sängen med mobilen, kollade runt lite på facebook, instagram osv, och bara tog det lugnt. Var inte sååå peppad att träna med jag cyklade iväg vid 6 tiden och sen var det bara att köra på! 

Imorgon är det fredaaag! Min bror som varit borta i två veckor kommer hem och ännu en gång, time flies. FOR REAL. 

chiquelle

nytt & snyggt från chiquelle.se
/ Rebecka

Torsdag 4 oktober

hejhej!
hemma från skolan nu och sitter o käkar toast och kollar på Hollywoodfruar eftersom jag har missat några avsnitt.. maria montazami är bara så rooolig haha.




/ Rebecka

Onsdag

Nu sitter jag på mitt eget rum framför datorn. Har seriöst inte haft tid till att skriva något idag, inte förrän nu. Var himla trött imorse och hade gärna stannat hemma för att typ sova, men skoldagen gick ganska snabbt. Vi slutade dagen med en idrottslektion och det var den första idrottslektion på länge som man faktiskt blev svettig på. Vi körde armhävningar, situps, idioten, step ups, hoppa hopprep och lite andra övningar med vikter osv. 
När jag kom hem tog jag tag i min engelsk uppgift som ska vara klar tills imorgon och jag blev klar till precis halv 5 när jag skulle äta. Klockan 6 var det dags för träning på friskis&svettis, jag och Johanna hade anmält oss till cirkelfys. Det blev helt enkelt två träningspass idag! När jag kom hem duschade jag och sedan flyttade jag tillbaks mina saker to my room. Sen städade jag lite på min brors rum, så han kommer inte ens märka att jag varit där ;). Haha, nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska sova. Sovmorgon imorgon, säg wehoooooooooooooo! 

Tumblr_mba28eh2nb1rcv5n2o1_500_largeTumblr_mb9yyhbpzf1qmiz5mo1_r1_400_large

Glöm inte det. Att var sig själv, att stå upp för sig själv, att våga vara sig själv, det är bra! Låt ingen trycka ner er. You're awesome. 

onsdag 3 oktober

Hejsan kära vänner!
Idag gör jag absolut inget speciellt, pluggar bara lite, ikväll börjar grey's anatomy!!!!!!!!!!! :D det slutade ju så spännande så jag kan inte fatta hur man har klarat sig så länge nu, men nu är det dags om 3 timmar! :D
Vi hörs senare. Bjuder på ännu ett bra citat, hejdå / Rebecka

Revenge

Äntligen komma andra säsongen av revenge, på torsdag smäller det för det går ju inte på söndagar i sverige som dom sa i trailern..! Åh, vad det ska bli spännande att se! Och gissa vad? Imorgon börjar grey's anatomy.. yeeey! Och det är bara 16 dagar till gossip girl börjar.. :D
/ rebecka

Ny musik




Lite ny musik som kommit de senaste dagarna. Jag lyssnar inte bara på One Direction ;). Känns som det kommer ut nya låtar väldigt ofta nu för tiden, men det är ju bara bra. Man kan uppdatera sin spotifylista helt enkelt, och man får chans att lära sig ännu fler sångtexter. Om det bara var lika lätt att lära sig läxor (typ långa texter från SO och NO böcker) så hade skolan varit lättare ju!

 Är hemma efter ett jobbigt jympapass, nu ska jag äta frukt och titta på X-factor på TV4 play. Awesomee! 

tisdag 2 oktober

Varför känns det som att det är typ torsdag idag? Jaja, det är det ju inte i alla fall.. Men idag är det träing, yey! Och  imorgon är det sovmorgon, såååååhäääär skönt! Idag har jag inte gjort så mycket förutom skolan där vi idag var sjukt sura på en lärare... men jaja, när jag kom hem har jag bara pluggat lite engelska. Snart ska jag äta och ladda upp för träning, vi hörs! / Rebecka

Tisdag

Är tröööött idag. Fick lite ont i huvudet i skolan när vi hade musik, typ som jag alltid får. Men vi slutade i alla fall 14.10 idag och det var sköönt! Ska göra lite engelska och svenska då vi har uppgifter där. Engelskan ska vara klar på torsdag och svenskan nästa torsdag. På svenskan ska vi skriva en krönika och på engelska så ska vi sammanfatta en text, Nine eleven heter den, så ni fattar väl vad den handlar om. Ikväll blir det ett jympa pass, skööönt med lite träning! En tråkigt mobilbild på min outfit for the day får ni. Körde på high heels i skolan. Gillar verkligen mina skor, men det jobbiga är väl att man blir vääldigt utstirrad på vägen till maltsalen, och i matsalen, fast idag hade vi sen lunch, så det var goodie! 





måndag 1 oktober

Hejsan alla bloggläsare!
Idag har skolan varit som vanlig - tråkig! Jag har slutat på extra matten nu eftersom jag kommer ändå va tvungen att gå om den sen så då spelar det lixom ingen roll. Efter skolan var jag med Erica, vi gick till netto o köpte kakor.. gott! haha. Sen gjorde vi en FB sida om Angelica haha, in o gilla den, den heter Lillbengis. Nu på kvällen cyklade jag och malva en runda, vi har tänkt att börja gå på spinning pass på friskis och svettis! Vilket nog är lite bättre än att cykla ute på typ landet när det är beckmörkt, för det var såååå läskigt och det var en järnväg precis brevid och en kyrkogård och jag fick sånna "tänk om" tankar... usch! 
våra kakor.. hahah
 
en annan sak som händer idag är att min bror fyller 12 år! Så grattis till han!
jag ock jonatan för måååååååååååånga år sen... hahaha!! 
/ rebecka

Första oktober

Om tre månader är det 2013 för er som ville veta, visst blir man rädd och börjar fundera över vad man råkat hoppa över detta året? Våren eller sommaren? Sen inser man att man faktiskt har varit med om båda. Typ som för mig. I våras konfirmerade jag mig och i somras fyllde jag år. Been there, done that. Det betyder ju att jag inte hoppat över något. Men jag längtar till 2013! 

Idag har jag samlat på mig lite vuxenpoäng, haha. Fixat klart med min praoplats (men kommit på ett annan ställe som hade varit coolare att vara på...) och fått min första gymnasiebroschyr... lär väl få 10000 till. Nu ska jag plugga och sen blir det zumbaa! 


RSS 2.0