Onsdag

Nu sitter jag på mitt eget rum framför datorn. Har seriöst inte haft tid till att skriva något idag, inte förrän nu. Var himla trött imorse och hade gärna stannat hemma för att typ sova, men skoldagen gick ganska snabbt. Vi slutade dagen med en idrottslektion och det var den första idrottslektion på länge som man faktiskt blev svettig på. Vi körde armhävningar, situps, idioten, step ups, hoppa hopprep och lite andra övningar med vikter osv. 
När jag kom hem tog jag tag i min engelsk uppgift som ska vara klar tills imorgon och jag blev klar till precis halv 5 när jag skulle äta. Klockan 6 var det dags för träning på friskis&svettis, jag och Johanna hade anmält oss till cirkelfys. Det blev helt enkelt två träningspass idag! När jag kom hem duschade jag och sedan flyttade jag tillbaks mina saker to my room. Sen städade jag lite på min brors rum, så han kommer inte ens märka att jag varit där ;). Haha, nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska sova. Sovmorgon imorgon, säg wehoooooooooooooo! 

Tumblr_mba28eh2nb1rcv5n2o1_500_largeTumblr_mb9yyhbpzf1qmiz5mo1_r1_400_large

Glöm inte det. Att var sig själv, att stå upp för sig själv, att våga vara sig själv, det är bra! Låt ingen trycka ner er. You're awesome. 

Kommentarer
Copyright
-Alla bilder är tagna av oss om inget annat anges. Det är förbjudet att kopiera.
-Designen är gjord av oss. Vi svara på design frågor, bara skicka en kommentar.

Övrigt
-Lägg ej er tid på att skriva taskiga kommentarer.
-Bloglovin eller länkbyte? Fråga oss så svarar vi!
-OM NI SVARAR PÅ EN KOMMENTAR, SKRIV TILL VEM NI SVARAR SÅ ATT VI LÄTTARE KAN SVARA PÅ RÄTT KOMMENTARER.
(Sv till Rebecka/Sv till Angelica)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0