Med erica, snart fotboll!

Jag skrev ett helt inlägg sen försvann allting.... Jag pallar inte! -.-
Men jag gör en snabbversion av det inlägget för jag har lide brottåm nu! Jag har vatt med erica i dag som sagt. Superkul att träffa henne igen! Sen ikväll e det fotbollsträning...wiiiiiihooo, hoppas jag inte får ont i knäet! Nu ska jag  käka hemma gjorda hamburgare. Jag va nyss o köpte bröd på netto om ni vill veta.. haha. Ja ha det gött kycklingkött.  Vi hörs ikväll efter träningen, btw, jag kommer inte kunna se DH kl 21.00 för vi har sånt snack o fika efter träningen.. jaja jag ska se det sen när jag kommer hem i alla fall.!
/ Rebecka
 

Bloggar jag läser

Tänkte länka lite av de bloggar som jag kollar in dagligen. Läser även några mindre bloggar, så som mina vänners osv, men dessa är de lite större, som ni kanske redan vet om, men ändå! :) Det är bara att trycka på bilderna för att komma till bloggarna!!!

1. FOKIS
Ja, Foki är sjukt söt och jag gillar hennes Fokiwa shop, har inte beställt något därifrån men där finns en hel del snygga plagg! Hon skriver mycket om sina dagar, lägger ut roliga videos och något man får se där är otroligt fina bilder. Hon har ju sin pojkvän som är fotograf vilket jag tror gör att han gillar att fota när de är ute på äventyr, men även Foki har sin egen kamera och hon tar jättefina bilder hon med! 


2. KENZA
Hennes blogg har jag läst ett bra tag, älskar hennes stil och hon är såååå vacker. Älskar att hon lägger ut så mycket outfit bilder och sen är det kul att se modellbilder, eftersom hon är modell!


3. LINAFOTO
En tjej som är grym på att fota. Lägger upp bilder från fotograferingar hon har, allt från bröllop till barnfotgrafering, men även bilder på vänner som hon tar, hon lägger upp vardags-inlägg och roliga videobloggar. Sisådär med uppdateringen ibland men på senaste tiden har det varit BRA uppdatering. En superbra fotoblogg!!



4. NELLIEBERNTSSON
Om ni nu läser denna bloggen så vet ni säket att hon är en hästtjej och då undrar man, varför läser JAG en hästblogg? Haha, jag frågar mig själv det där ibland men faktiskt så hoppar jag över de flesta häst relaterade inläggen och även videosen, jag läser mer hennes GRYMMA inlägg som hon gör. Hon är 12 år och driver en av Sveriges större bloggar, hon ligger på typ 15:e plats men hon kommer hamna på plats 1 snart, jag lovar. Hon skriver väldigt mycktet "deepshit" inlägg, hon har varit med i Ponnyakuten, har sponsorer och modellerar för Hööks och ja, hon har gått långt den tjejen. Hon driver bloggen på egen hand, har aldrig fått en stor big fet länk från en stor bloggare, hon har gått sin egen väg, jobbat hårt, tatt emot skit och allt och nu finns hon med på toppen. 


5. TINKERBELLA
Isabella, mer känd som Tinkerbella, lägger upp jäättefina bilder från hennes vardag, outfits och allt möjligt. Har läst bloggen i flera år och alltid tyckt hon varit duktigt. Se bara hennes header här? Hur fin är inte den? Söt tjej också!


6. TYRA
Har inte läst bloggen så länge men Tyra har ju även "Style By Tyra" och vad jag förstått det så har Tyra gått igenom mycket när hon var mindre. Nu är hon väl en inspiration för många och hon har många fina outfits. Kommer fortsätta följa bloggen såklart! 

tisdag 31 juli

Jag hatar att skriva tisdag i rubriken för då tänker jag alltid på desperate housewives! Men idag ska jag kolla på ett gammalt avsnitt från säsong 7 tror jag. Kl. 21.00 PRICK! för så ska det va! 
Innan det så ska jag va med Erica! wiiiihoo! saknar henne! Sen har kag träning idag... tror jag kan gå fast jag är ganska förskyld! Men ni får ha det bra så länge. Kramar Rebecka!
Jag & Erica

the day

Hej hopp!
Idag var jag som sagt i lund med Josse, det var supertrevligt, jag shoppade fast jag sa innan att ajg inte skulle, såklart, men det va så fina o billiga saker så jag blev tvungen, jag ska visa det imorgon! :D & vi käkade på subway idag! SUBWAY är det gooooodaste som finnns!
Sen åkte jag direkt från lund till mina kusier o mötte mamma o jonatan där! Vi lekte med dom, mina småkusiner då asså och sen gick vi till havet o badade fast det va iskallt o regnit men jag ville inviga min bikini som jag köpte idag.
Nu ska jag se gossip girl & pretty little liars! Ha det bäst! Kramar Rebecka

varmt och skönt på rhodos

 
Hejsan från VARMARE breddgrader! Har bara varit här i typ ett dygn, lite mer, och känner för att stanna tills sommaren är slut! Det är sjukt varm men härligt, detta är ju vad jag längtat efter hela sommaren! Har köpt så jag har sammanlagt 200 minuter fritt Internet som jag kan använda när jag vill! /angelica

måndag 30 juli

Hejsan.
Idag ska jag åka till Lund tillsammans med Josefine! Det ska bli superkul.
Det är skönt att va hemma o kunna träffa alla kompisar här, men oj vad jag saknar mina vänner från konfalägret! Nu är det sjukt tomt! Vi hörs senare! Kram rebecka
hahaha...sjukt rolig bild!
 

5 saker ni (kanske) inte visste om mig

1. Jag lever aldrig i nuet, eller vad man ska säga, tänker alltid på vad jag ska göra om några timmar eller nästa dag eller nästa vecka, kan aldrig koppla av och bara skita i det som händer sen.

2. Jag stör mig på när fickorna "sticker ut" när man har shorts. På mig händer det aldrig så jag stör mig på det när jag ser det på andra, haha. Såhär: 
Img_3358_large

3. Jag stör mig när personer som man faktiskt känner inte säger hej om man träffar/möter dom. Menar inte att man behöver komma fram och bara HEEEEEEEEEEEEEEJ och krama om varandra men man kan säga Hej och låta lite trevlig. 

4. "Don't judge me before you know me" är ett av mina favorit quotes. Tycker det är så himla bra och gillar inte själv när folk bara dömer dig efter vad de hört tidigare om dig. Tycker det är het fel att döma någon innan du skaffat en personlig åsikt om personen. Jag är en sån, hör jag något dumt om någon som jag senare träffar, visst det finns i bakhuvudet, men jag ger personen en chans. Om jag inte träffat personen förr kan jag ju inte säga hur den personen är.

5. Jag hatar att åka båt. När jag var mindre tycker jag det var hur kul som helst. Åkte en gång till Gotland och då gungade båten som i in ...... och jag typ "wihooooooo" men nu för tiden, no no no. Får tacka Titanic ;).

The typical day at konfa 12.

De hade ett schema där(på konfalägret asså) som dom kallade "the typical day at konfa 12". Det såg ut ungefär såhär
7.30 - väckning, men jag somnade oftast om och gick upp tio över åtta istället, för man hann faktiskt ändå!
8.15 - morgonbön
8.30 - frulllllllllllllllllllllle! det var ganska god frukost men inte lika gott som den andra maten! 
9.15 - lektioner, dom var sjukt dryga för det va i typ 2 och en halv timme!!!! men men, det funkade väl..
11.45 - lunchbön.
12.00 - lunch!
12.30 - 15.00 - fritid, då hittade vi på allt möjligt, de första två veckorna var vädret lite sådär halvbra eller faktiskt pissdåligt, det regnade typ hela tiden. Men vi cyklade ofta till gotteboet! Det var ca 4 km dit men det var asjobbig väg dit för den var sjukt backig! Men det va det värt när man fick sitt godis! Vi spelade mycket fotboll, volleyboll o lite rugby. Den sista veckan badade vi sjukt mycket, o jag hoppade frånj 3:an iiiihhh! skitglad för det, haha..
15.00 - fika bullar o sånt ni vet ;)
15.30 - workshops!
17.30 - middag! 
18.00 - 19.00 - TTT (TidTillTanke)
19.00 - kvällshappening, ofta hade vi OS, vi hade ett eget os där, vi hittade på egna land och så gjorde vi olika "lekar" som grenar istället för olika sporter, det var ganska kul faktiskt! Mitt lag kom tvåa! :D
21.00 - kvällsfika
21.30 - kvällsbön, dom var fett mysiga, vi sjöng o tände ljus och man kunde få förbön och sånt, det var sjukt mysigt! 
22.45 - då skulle vi va på våra rum och..
..23.00 - kom dom in o sjöng en lite truddellutt för oss! Fast oftast kom dom senare än det!
Men såhär såg de flesta dagarna ut, jag ska berätta om våra utflykter mm i ett annant inlägg. Annars kan ni läsa på efskonfa12.wordpress.com tror jag. Ha det gött!/ Rebecka
 
 

Konfabilder

Hej, nu sitter jag här o laddar in bilder, vilket tar lite tid eftersom det är ca 1500 bilder sammanlagt. Men här ska jag visa min bild sålänge, det funkade inte att ladda upp gruppbilden, fattar inte varför men jag ska testa det sen.. Jag lovar att lägga upp fler bilder. Och jag ska ta o skriva om det också! kram Rebecka
 

Hemma!

Shit pommes fritt jag e hemma nu efter 3 veckors konfaläger. FY vad det är tomy. tänk att bo med 30-40 pers tillsammans så länge sen kommer man hem till mitt lilla hus... jag känner mig så ensam.. Jag ska strax iväg o träffa tina eftersom hon åker till Malta imorgon. Som ni säkert vet så åker Angelica idag, samma dag som jag kom hem. 
Jag lovar att visa massor med bilder o skriva massor om lägret senare ikväll kanske. Men nu har jag lite smått brottom till Tina. Jag kan bara säga en sak. Fy vad jag saknar alla underbara människor & jag vill tillbaka.. bara några dagar till, snälla!

/ Rebecka

Wings are made to fly


Just nu är jag på väg mot RHODOOOOOOOS! Ni får nöja er med att lyssna på denna låten, WINGS, med Little Mix. Kanske jag också lyssnar på den i mina lurar under min resa? :) 

Jag har inte lyssnat så mycket på Little Miz tidigare men hörde en akustisk version av denna låten för typ en vecka sedan och för några dagar sedan såg jag att deras musik video kommit ut, så jag var tvungen att kolla. Tjejerna sjunger ju braaaaaa och är så söta och dansar som gudar. Enjoy! 

Snart dags!

Nu har jag suttit och gjort tidsinställda inlägg, ett varje dag. Inte världens roligaste inlägg men aja. Har fortfarande inte packat allt, men det ska göra det snart. Huset ser ut som kaossssssss men så är det väl när man ska iväg. Ska försöka göra ett inlägg innan vi åker iväg imorgon, sedan får jag se hur det blir med uppdateringen, det finns WiFi på hotellet men jag har ingen aning om det är bra eller dåligt. Aja, nu ska jag packa det sista och sen försöka få några timmars sömn. Det är officielt söndag nu och this is the day vi ska åka. :)


Måste packa....



Ja, jag är heeeelt normal... haha nej seriöst jag är sååååååååååååååååhäääääääääääääääär trött och varm. Det är liksom ingen direkt sol ute men det är ändå 23-25 grader och det är inte så kul. Jag och mamma körde iväg vid 11 idag för att mamma skulle till någon nagel-fix sak och då skulle jag hänga med för att också fixa till mina naglar, men han som gjorde det var inte så bra, för han började på mamma och typ skadade henne... eh, ja, orkar inte förklara så ingående (inte så intressant heller för den delen) men jaja, jag hoppa över det. Dessutom kan de som jobbar där inte svenska så jag fick använda mina engelskkunskaper... aja, han förstod mig! 

Nej nu får jag resa på mig och börja PACKA. Har inte lagt ner något men orkar liksom inte... vart ska jag börja? Är iaf hur glad som helst eftersom vi faktiskt ska åka då jag förväntade mig en sommar med sol och bad every day men så blev det ju inte. Klockan är bara 4 så ska väl ha packat tills jag lägger mig, i hope. Ska fixa mer tidsinställda också... 


Och, idag konfirmerar Rebecka sig, eller har gjort, iaf, grattis till dig Rebecka. Saknar dig massor, vi ses om lite mer än en vecka! ♥

Lördag



Känns nästan piiiiinsamt att säga att jag knappt fotat någon solnedgång denna sommaren. Det är såååååååååååå himla fint. Förra året var jag ute nästan varje kväll och fotade solnedgången, bilderna blir ju ganska lika men någon gång gick jag ut med Beckie & Erica och fotade coola bilder när de hoppade osv.
Anyway, igår cyklade (jag cyklar everywhere nowadays, är man 15 så är man!) jag och Johanna iväg med våra kameror och fotade solnedgången. Fett fint och mysigt! Har fler bilder att visa så tror jag gör lite tidsinställda nu till veckan så ni får se lite bilder. Hope its okay. 

Idag ska jag packa och fixa inför imorgon då vi åker iväg. Vårt plan går inte förrän halv tolv men kommer nog gå upp tidigt imorgon. Haha, jag är alltid så excited (vad säger man på svenska?) när jag ska iväg, haha. :)

Helsingborgsfestivalen





Igår åkte jag och Johanna in till Helsingborg för att gå runt lite på Helsingborgsfestivalen. Vädret var underbart och det kunde inte bli bättre. Vi såg när Moa Lignell och Darin soundchekade och lite senare träffade vi på vår vän Julia och hennes syster. Vi snackade lite med dom och lite senare träffade vi på en som heter Sara, och hennes syster. Vi satte oss ner och snackade lite, lyssnade på musik och skrattade åt folk som gjorde roliga saker. Nu måste jag iväg! 

Lovely day



Idag åkte jag, Johanna och min pappa till stranden. Var egentligen inte alls sugen på att åka någonstans och ville helst av allt bara ligga hemma och sola, men nu när min pappa har semester så känner jag väl att jag faktiskt vill hitta på något med honom också, och eftersom vädret var tipp topp idag så passade en strand-dag perfekt. Kommer i vilket fall som helst få en rejäl dos av föräldrarna nästa vecka då jag åker till Rhodos med bara mamma och pappa, som på sitt sätt kan bli riktigt skönt att få umgås med bara dom i en vecka och ha det mysigt. 
Aja, fick en dos av sol, värme, bad och glass idag - sånt behövs. Åt årets första kulglass, HALLON såklart. Åh finns inget godare, seriöst.

Nu ska jag göra lite tidsinställda inlägg inför nästa vecka, bäst att börja nu så jag inte sitter här på lördagkväll och bara NOOOOOOOOOOOOOOO typ. Kanske att jag sätter mig och kollar på ett avsnitt av gossip girl också. Maybe maybe. 


har sommaren kommit på riktigt!?

Har snart suttit ute i solen i en timme och min plan är väl att sitta här större delar av dagen, det är runt 27-28 grader så ska njuta av denna dag då jag inte tror att det blir många fler dagar som denna. Längtar riktigt mycket till Rhodos nu, men skönt att kunna sola lite nu innan vi åker. Det blåser knappt så jag svettas ihjäl men jag ska inte klaga!!

Man mår bra av att träna

Dagen slutade med en härlig löprunda på 4,1 km. Tidigare sprang jag runt 5-6 km men efter jag varit sjuk en vecka så tappar man ALLT. Har även slarvat lite när det gäller godis ätande och lite sånt, MEN man har bara sommarlov once a year och jag känner att jag inte kan gå här hemma och bara "nej, jag får inte ta en glass" eller "nej, inte baka något gott för då äter jag och blir tjock". Det är skillnad på att trycka ner massor varje dag och äta lite godis några dagar i veckan, men eftersom jag höll upp med godis i några månader så kan jag inte äta mycket förrän min mage säger stopp - vilket är BRA. När skolan startar tror jag att jag kommer köra inte-äta-godis men samtidigt vill jag inte vara rädd för det. Men eftersom jag tränar är det egentligen inte farligt alls, men saken är det att jag lyckats bli lite smalare och då vill jag ju gärna fortsätta så och jag vet att det är lätt att träningen tar över tillsist och att man slutar äta osv, men jag är inte där, verkligen inte. Äter frukost och middag varje dag och tror att mina föräldrar eller vänner skulle säga till om de märkt att jag slutar äta as i did before, så är inte orolig över det. 

Sen, alla tränar inte för att bli smalare eller gå ner i vikt, många tränar för att MAN MÅR BRA AV DET. Idag var jag ute och sprang med min bror. Där sprang vi som två trötta grisar som hellre suttit vid datorn och käkat godis, men det var sååååååå fint med solnedgång och jag bara njöt av stunden då det var varmt (klockan halv tio på kvällen), en mysig solnedgång och man kan liksom rensa tankarna. Älskar att träna!

min tanke var att lägga in en bild här men blogg.se vill inte sammarbeta så det blir ingen bild. ;)

Tisdag

Idag har det varit en bra dag! Massor med sol och värme, sånt som jag älskar :). 
Johanna sov över hos mig då vår tanke var att åka till Burlöv center runt tio tiden, men planerna ändrades. Min bror skulle idag hoppas fallskärm (!!) för första gången ever. Han har gått en kurs och gjort teoriprov osv, så ska han göra 10 hopp och sedan få fallskärms certifikat. Självklart att jag ville vara med och se när han hoppade! 

Sedan åkte jag och Johanna till Burlöv Center för att Johanna behövde en bikini och även jag hittade något bra - ett par vanliga svarta short för 30 KRONOR. Fatta vad bra? Betalade med en tia, tre femmor och fem en kronor - kändes lite dumt men ja, så blev jag av med de mynten. De hade kostat 99 kr, så ojoj vilket bra köp! När vi senare kom hem la jag mig ute i solen och läste lite, så jag har varit uppe sen halv åtta och fått saker gjorda idag, inte bara suttit inne och latat mig. 


Där uppe var min bror idag, haha! 

2 years of 1D

pic.twitter.com/5IENgXhh

När man är ett galet One Direction fan as me så måste man ju göra ett inlägg, tillägnat åt dom. Såklart.
Nej, försöker att inte spamma bloggen med 1D och jag lyckas ju väldigt bra, right? Men IDAG blir det ett inlägg.

För två år sedan bildades bandet. Fem killar som absolut inte kände varandra för TVÅ år sedan är idag allra bästa vänner och är mer som bröder, helt sjukt egentligen.
De har släppt ett album som toppat listor i många länder (bla. i Sverige!!!), de har slått rekord i USA, haft en tour i england, en i USA och en i Australien. Vunnit en BRIT AWARD och 3 priser at Teen choice awards och mycket annat. Helt crazy!

"Asså hur kan man egentligen vara så besatt av fem killar?" jo det undrar ni säkert och om man inte själv har någon sån idol som man gillar så mycket så går det liksom inte att fatta vad en artist/whatever kan betyda för en. Nu ska jag sluta babbla och göra något annat. Har inte gjort något vettigt idag men jaja, dagen är inte slut. ;)

snygga linnen!

Dom här linnena kan väl ingen ha missat? Från gina dom kostar 129:- och det ät dom med låg rygg ni vet? Jag vill så gärna ha en men kan inte hitta dom någon stans! 
Nu blir det inga fler inlägg förren jag kommer hem antagligen inte tisdinställda i alla fall. så ha det bra nu! kramar / Rebecka

Måndag

Godmorgon! Måndag igen, wohoo... eller inte. Snart är det nedräkning till skolan. Uschhhhhhhhh :(. 
Igår var jag, mamma och pappa iväg och shoppade lite. Jag fick med mig en blus, ett par skor och en bikini hem. Det är ju ganska mycket REA över allt så det är alltid bra. Köpte tre bikini delar (två överdelar och ett par trosor) och sammanlagt blev det typ 130 kronor. Billigt alltså!

Har inga större planer för dagen, det är soligt ute men blåsigt, men ska nog ut och sola för att få lite färg. Lär ju gå snabbare när det blåse? Am I right? 
Btw, Beckieeee jag ändrade vår text-stil i inläggen för den andra var riktigt jobbig. Hope you don't mind :).



Saknad!

Jag saknar dig min ballis! Kom hem! Det e en månad sen du åkte nu!!! Fast först måste jag också komma hem! ;) Saknar alla andra vänner också där hemma så klart! puss! <3 / Rebecka

Nails


^ en bild på mina UK nails :)

Idag ska jag, mamma och pappa iväg och shoppa lite, ska försöka hitta en bikini och kanske något linne eller något. Om en vecka befinner jag mig på ett flygplan och är redo att åka iväg mot värmen. Oohhhhhhhhh vad skönt det ska bli. Beckie kommer hem på söndag så hon kommer uppdatera då och jag ska försöka göra lite tidsinställda. Hoppas ni får en fin söndag! 

Dagen

Har inte städat mitt rum idag, men jag har sprungit, städat kaninens bur, målat mina naglar och cyklat 2,8 mil så det är väl ändå bra? Bättre än vad jag gjorde igår - ingenting. ;) Vi ska bort till Johanna och hennes familj ikväll och äta pizza, muuuuuuuuums :). Ska måla klart min sista nagel och sminka mig... ehh nog bäst att sminka mig först. Aja, ha det bra :)

582189_231728960281281_1265254249_n_large

ps, beckieeeeeeeeeeeee desperate housewives bild, du måste vara proud of me!

bloggtips!

Ni läser säkert redan dom här bloggarna men dom är jättebra tycker jag! 
http://kenzas.se
 
http://tyras.se
/ Rebecka
( fattar inte varför dom inte blev länkar men jaja ni ser adresserna i alla fall)
 

Lördag

Godmorgon! Idag vaknade jag runt halv tio, gick upp och lite över tio var jag ute och sprang. Joooobbigt men skönt :) 
Idag ska jag försöka vara duktig och göra lite stuff at home. Ska städa mitt rum, städa kaninens bur och lite sånt nödvändigt. Började ju dagen men en löprunda så bättre kan det inte bli!

Tumblr_m6uu2hpfiv1r7ksqyo1_500_large

9 dagar kvar

Hejsan hejsan... eh.. tänkte säga godmorgon men ja..

Sov fööööööör länge idag, gick upp vid halv tolv. Hatar att sova bort dagen (känns som man gör det) men på senaste tiden (eller kanske hela sommarlovet..?) har jag varit sjuuukt trött på morgonen. Sure, jag har lagt mig vid halv tre tiden många nätter, men igår la ja mig INNAN ett och sov tills halv tolv. Vadå trött? Min katt är inte mycket bättre. Hon sover lika mycket som jag (om inte mer), hon brukar lägga sig i min säng när jag lägger mig (ibland innan) och sen går hon upp när jag går upp, hehe. Aja, nog om det. Fredag idag... hhaha, alltid något man uppskattar under skoldagar men på sommarlovet är det shit the same. Lika tråkigt väder, fast lite sol finns det idag. Men det blir mulet all the time. :( Åker iväg om 9 dagar och då ska jag inte sova bort hela dagen, då blir det sol & bad. Åhhhhhhhh lääängtar!


if this is over if this is the end

 
Sjukt bra låt av svenska Agnes / Rebecka

Before I die, part 4

/ Rebecka

Where's the summer??

Var så sjuuuuuuuuuukt trött igår så orkade inte skriva något. Asså, jag undrar vart sommaren är? Seriöst. Det regnar dag in och dag ut varje dag. Hela denna vecka har det varit bad bad bad weather. Antingen så regnar det, eller så blåser det som in i..... eller så är det grått och mulet och oskar och har sig. Liksom, jag vill ha sommar. Finns så mycket jag vill göra. Träffa vänner, sola, bada, njuta av sol och värme men det går ju verkligen inte... åh hatar det. Känns skönt att vi åker iväg om 10 dagar. DÅ ska jag njuta varenda sekund och glömma bort verkligheten för en vecka. Tycker alla förtjänar det efter denna hemska sommar. 

Lite quote, ni vet att jag gillar det ;)

Be-friendly-with-what-is-book-chapter-inspirational-last-favim.com-459139_largeQuote-life-door-girl-alone-favim.com-468197_large



shorts igen?

Jag har kommit in i någon form av shorts period.. haha jag älskar att sitta o titta på snygga shorts speciellt på nelly.com där jag hittade dessa för 449:-. Så sjukt snygga o lite sportiga! i love them! / Rebecka

Måndag och tisdag!

Heyy! 
Igår vid tre tiden kom Johanna, Terese och Jenny till mig. Vi hade bestämt oss för att träffas och ha en liten filmkväll, men vi börjde med att bara snacka lite, läsa ur en FRIDA tidning och spela något knasig memory som fanns där haha! Sedan åt vi runt 7 tiden och efter det bäddade vi ute i vår uterum där vi skulle sova. Vi satte på en film, TRUST heter den, den var väl bra, men hade ett knas slut. Jenny mådde inte så bra så hon gick tyvärr hem! :/
Sedan kollade vi på The last song. Åh, det måste vara en av mina favoritfilmer. Så himla bra :). Vid ett tiden kollade vi på 1D's live tour DVD och satt typ bara en meter framför datorn, haha :). 

394714_411438968891939_1520820188_n_largeTumblr_m78tit57zy1r2iwsjo1_500_largeCouple-kiss-love-miley-cyrus-the-last-song-favim.com-458443_large

Idag vaknade vi runt 10 tiden, vid 11 åt vid frukost och vid ett tiden åkte Terese hem. Jag och Johanna cyklade till coop och handlade massa bak-saker och när vi kom hem bakade vi kärleksmums som blev riktigt goda. Imorgon ska vi åka till Malmö, in till min mammas jobb, och bjuda på lite kakor. :) 


LIZZY DRESS

söt klänning jag hittade på gina tricots hemsida. kostar endast 199:-
/ rebecka

slut på inlägg eller nått...

Dessa inläggen som kommer upp nu är ju tidsinställda o jag satt o skrev ca 10 inlägg innan detta... alla samma dag och nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer... haha och jag har 13 inlägg kvar! Så håll ut imorgon kommer nog något bättre... Detta inlägget var fett onödigt egentligen men ni vet att jag lever.. eller det vet ni inte för det är tidsinställt.. jaja nu ska jag sluta babbla / rebecka

Måndag



Johanna skulle kommit till mig vid 11 idag men det sket sig för tio i ringde hon och sa att hon precis vaknat, haha! Iaf, vi ska cykla ner till coop lite senare och vid 15 tiden idag kommer även Terese och Jenny hit, vi ska sova över, titta på film och sådär :) Vill egentligen tälta, men i detta skitvädret så går ju inte det. Ja, jag klagar, igen.


Story of my life

Jag är typ sämst på att uppdatera, men det händer inget spännande i mitt liv. Inte mycket skillnad på att vara 14 och 15.

Det regnar och blåser och har sig, varje dag. Typ såhär känner man sig:


Och om solen kommer fram, då blir man typ såhär:



Sen försvinner den igen...

imageimage

Ja, that's it. Nu ska jag hitta på något kul... eh.. nej. Det finns inget kul. 

jumpsuits

Jag kikade runt lite på Nelly.com, hittade dom här snygga jumpsuitsen. Dom kostar mellan 100(den vita var på rea) och 399 kr! Riktigt snygga var dom!
/ Rebecka

konfaläger

Hejsan, det var länge sen, jag mobilbloggar så jag orkar inte skriva så mycket. Men ni kan läsa om konfalägert på vår blogg. Efskonfa12.WordPress.com är adressen /Rebecka

lördag

 
Idag vaknade jag runt halv tolv tiden och åt lite frukost, sedan städade jag mitt rum, bytte lakan, bäddade och sedan sprang jag en runda. Efter jogging turen så duschade jag och sen gick jag in till mina grannar för att snacka lite med de om deras katt jag ska passa nu i veckan som kommer! 
 
Det både regnar och åskar så vårt WiFi är avstängt och så är även datorn! Tur att det funkar att blogga från mobilen, och lägga in bilder! I kväll kommer lite gäster för att fira mig, trevligt trevligt :) 

true teenager posts

/ Rebecka

Födelsedag

Har knappt några bilder på mig och Beckie tillsammans märkte jag nu.. fyyy vad dåligt! Men iaf, Rebecka ringde innan idag så vi snackade en liten stund. Inte alls samma sak som att gå ut och gå en runda men i alla fall, vi hann inte snacka så länge, men bättre än något. Hon har ju varit iväg en vecka nu och en vecka går ju snabbt! Har haft en trevlig dag och ska nu bara ta det lite lugnt och sådär Imorgon ska vi ha lite gäster och fira mig, trevligt trevligt :).


Ja, den bästa bilden jag kunde hitta... ehhh typ ett år gammal... aja, ha det bra!

Grattis lillbengis! <3

Grattis Angelica Lillbenings Bengtsson idag är det din dag! Ha det bäst! önskar allt gott till dig. puss & kram!
världens bästa lillbengis o jag för ett år sen! <3
/ Rebecka

15 år!

Yessssssssssss har väntat på denna dagen i ageesss och nu är den här. Jag, mina bröder och mormor&morfar ska snart äta lite extra god frukost tillsammans! Föddes inte förrän på eftermiddagen, men ändå. 15 år, yeyyyyyyyyy :)) 

7403139456_d11345f830_z_large

Sista dagen som 14-årig

Det är min sista dag som 14-åring idag ju, så vad gör man en sån dag? Haha, inte mycket. Tittat på gossip girl, varit ute och sprungit, läst lite ur en bok och ätit lite pannkakor. Kom även på att pannkakor inte är så farlig att äta om man inte har massa sylt och socker i, så jag åt liksom bara själva pannkakan. Mjölk, salt, mjöl och ägg. Så farligt kan det inte vara. Och lite fett, men ja, jag sprang ju innan ;). Ska nog vara hemma resten av dagen och bara ta  det lugnt. Börja på säsong 5 av gossip girl hade ju varit bra, så jag blir klar innan jag åker till Rhodos! 

Clouds-dream-succeed-favim.com-467003_large

Live it

några sjukt snygga shorts som kommer från den amerikanska hemsidan runwaydreamz.com
/ Rebecka

yesterday

Godmorgon!
Igår åkte jag och Johanna först till Lund och gjorde ett snabb besök på Siba för att försöka fixa min mobil, men tjejen där sa att jag skulle prova återställa mobilen, så nu funkar mitt WiFi igen! Sedan åkte vi mot Helsingborg där vi träffade lite vänner. Satt på Espresso house ett bra  tag och snackade om allting. Vår vän Bella har varit i USA, så hon hade mycket att berätta och sen snackade vi liten om London nästa år då vi alla ska dit och gå på 1D's konsert! 
På vägen hem satt vi fast i Landskrona i 21 minuter, men vi kom hem tillsist! Nu ska jag äta lite frukost och titta på sista avsnittet av gossip girl i säsong 4! 


Before i die, part 3

/ Rebecka

Onsdag

Idag ska jag åka till helsingborg för att träffa lite vänner, men först ska jag in till Lund och fråga vad som är fel med min mobi. Wifi vill inte fungera och ni förstår hur allvarligt det är, haha. Frågade google (alltid ens bästa vän) och et verkade tydligen som det var ett mass-produktions fel så kanske jag får en helt ny mobil? Aja, vi får se!


Jessica Szohr

Asså Jessica Szohr (som spelar Vanessa Abrams i gossip girl) har riktigt fint hår. Det kan ingen förneka!
Mina favoriter är dom i mitten speciellt nr 2. Men asså ooooh vad fint hår hon har!
/ Rebecka
bilderna är tagna från stylebistro.com

Not long left

Godmorgon! Jag vaknade runt tio tiden och gick upp direkt och gick till netto för att handla lite. Morgonpigg eller vadå? Haha, nej men det var faktiskt skönt att få komma ut en liten stund och inte sitta framför datorn i två tmmar innan jag göra något vettigt. Inte så fint väder idag precis, men finns inte så mycket man kan göra. Ska åka till ICA med Johanna sen och sen hittar vi nog på något annat roligt! Vad gör ni denna dagen?



Åhhhhhhhhh vad jag längtar mig bort till sol och värme.... bara  19 dagar kvar tills jag åker iväg! och bara 3 (T R E ) dagar tills jag är 15... shit har ju väntat på det ända sen jag började sjuan, för att jag vill kunna cykla till skolan utan hjälm ;)

Måndag igen



Måndag igen, men det spelar inte så stor roll nu när det är lov ju! ;) Ska träffa Johanna snart och se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra dag :)

funny teenager posts

Så sjukt roliga! eller e det bara jag som har sjuk humor?
/ Rebecka
 

Forever young



Igår skaffade jag mig en liten ny blogg. Inte för jag ska överge denna men jag är sån som älskar sånna before i die-, teenagerposts-, girly things- bilder osv. Typ quotes och massssa sånt. Så istället för bokstavligen talat spamma denna bloggen med sånt så gjorde jag en blogg som jag uppdaterar lite när jag vill. Så kika gärna in där också, klicka på bilden eller HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :)

SUNday


^ en mycket fin bild på mig...

Har haft en väääldigt skön dag här hemma. Gick ut runt ett tiden och la mig ner för att sola, ringde Johanna och frågade om hon hade lust att komma, mycket roligare att sola när man har någon kompis bredvid sig. Älskar att sola, men det är ganska uttråkande för att vara ärlig. Vi byggde vår egna lilla dusch (minns du Erica??) så vi kunde svalka oss när det behövdes. Gick in vid halv sex tiden och duschade och lite sånt. Min rygg har fått ganska mycket färg så nästa gång det blir solväder (lär väl få vänta några veckor nu....) så får jag sola magen! 


Tv-serie tips!

1. Desperate Housewives
 
Desperate Housewives handlar om ett gäng hemmafruar som bor i en liten förort som heter fairview. Gatan som dom bor på heter Westeria Lane. Här på gatan får man följa hemmafruarna och deras familjer genom kärlek, drama och humor. Serien börjar med att grannen o vännen Mary-Alice tar självmord. Det är huvudmysteriet i den första säsong, att lista ut varför hon gjorde det. Säsong två har tex som mysterium att det flyttar in en ny familj o det är något skumt med dom. Sen finns det sånna i alla andra säsonger också. Denna serien är sevärd(flera gånger om) just för att den passar in i så många kategorier. Denna finns i åtta säsonger. Den senaste och sista visades nu på våren 2012. Vad mer ska jag skriva. Jag kan skriva allt om denna serien, jag är nog lite av en expert eller så kallar man det nörd..... Men hur som helst så kan jag säga en sak till: SE DEN!
 
2. Pretty little liars
Prettt little liars är den senaste serien jag fick upp ögonen för. Den hadlar om ett gäng tjejer där den ena tjejen Alison plötsligt försvinner spårlöst! Senare hittar man hennes kropp.. Men samma dag som man hittar kroppen börjar de 4 kvarstående tjejerna få skumma medelande där avsändaren är en A. och denna A känner till massa hemligheter som bara Alison visste. Vem är A? och vem mördade Alison? är hon verkligen död? Detta är frågor som kommer upp i mitt huvud.. jag vet ju inte svaren än! Den är så himla spännade.. Man vill bara se mer mer mer!!!!
 
3. Gossip girl
Gossip girl handlar om ett gäng ungdomar som lever i New York. Man får följa med o se hur de löser alla problem så som familjeproblem och kärleksproblem. Dessa ungdomar hjälper varandra och ser till att få sin hämd när det behövs och dom är inte rädda för att misslyckas! Det finns 5 säsonger av denna serien. Till hösten kommer den sjätte och sista säsongen visas. Den är otroligt bra!
 
4. Revenge
Revenge är en serie som handlar om huvudpersonen Emily Thorne. När hon var ett barn så blev hennes pappa anklagad för ett brott han inte hade begått. Han hamnade i fängelse och dog där. Nu är Emily tillbaka i stan och har bytt identitet och hon kämpar för att ge tillbaks på alla som förstörde hennes och hennes pappas liv. Till sin hjälp har hon vännen Nolan som är extremt duktig på datorer och kan hacka sin in hos olika personers datorer. Följ med Emily genom hennes Revenge. Andra säsongen kommer snart! 
 
5. GCB
GCB är en serie som utspelar sig i en förort i Texas. Amanda Vaughn kommer tillbaks till stan efter sin mans död. Detta till allas förvåning och ingen av hennes gammla klasskompisar är speciellt glad över att se henne. Hon var den elaka cheerleader under skoltiden. Men nu försöker hon passa in och det går bara bättre o bättre. Än så länge har det bara varit en säsong men fler kommer!
 
6. Grey's Anatomy
Grey's Anatomy är en sjukhus-serie där man får följa alla läkarnas liv när det gäller kärlek i familj man får även vara med när dom operarar o tar hand om passienter. Jag har faktiskt bara sett dom två senaste säsongerna av denna serien. Men det finns åtta säsonger av denna serien. Den nionde kommer till hösten, jag tror det är den sista.
 
/ Rebecka
 

Yellow



Söndag igen! SMHI har påstått att det skulle med 24 grader och sol idag, men det är mycket moln idag juuu? Men det står att det ska vara endast sol från 11.00-20.00 så får väl hoppas på det. :) 

nyheter från Jeffrey Campbell

snygga, va? detta är några av nyheterna från Jeffery Campbell. Vilken är er favorit? Min är nog den Lila, den har så hima fin färg o cool klack. Jag älskar även den vita med palljetter. åhh nä, jag vill ha alla!!!! 
/ rebecka

Lördag

Vaknade runt halv tio idag, skönt att jag inte vaknar vid åtta som jag gjort några dagar nu. Baaad weather idag, inte roligt. Men det ska nog bli sol imorgon, hoppas det iaf. Har inte så mycket att skriva, hoppas ni alla mår bra :)

12766039351952_large-300x200_large

Time for gossip girl

Sitter och äter lite vindruvor och hoppas på att jag vaknar upp imorgon utan denna dumma förkylning. Är riktigt trött på detta nu. Ska titta på ett avsnitt av gossip girl och sedan går jag nog och lägger mig. :) 


Nu drar jag!

Ses om tre veckor! följ mig på instagram så länge @rebeckaakerman
 
/ Rebecka

6 juli



Mår liiiiiiite bättre idag, men är fortfarande hostig och förkyld. Men ska snart träffa Rebecka en stund. Vi ska gå en liten runda innan hon åker iväg. :) Btw, om en vecka fyller jag år! Shiiiit det är crazyy vad tiden går snabbt. 

instagram

Nu när jag ska iväg så kommer jag ju inte uppdatera så mycket så ni kan följa mig bätte på instagram @rebeckaakerman Förhoppningsvis lägger jag upp fler bilder där! kram / Rebecla

fredag 6 juli

Asså pommes fritt. idag åker jag!! Jag ska iväg i tre veckor...hemifrån i tre veckor.. Hur ska det gå.. Tänk om inte jag o Annie kommer i samma rum! Tänk så blir det inte kul där. Men alla som har varit där innan säger att det är kul så jag hoppas det. Jaja nu ska jag inte tänka så mycket. Vi åker om bara några timmar.... Jag ska försöka blogga lite men annars har jag gjort ca 20 tidsinställda inlägg haha, som kommer upp nått varje dag här!  / Rebecka
bild sen förträffen!

Before I die, check.

Ni vet dessa Before I die bilderna? Ja, det är ju sååå himla lätt att fastna på typ weheartit och kolla på sånna i evigheter, och liksom drömma sig bort och komma på hur mycket man vill göra, right? För att vara lite diffrent här så tänker jag lägga in lite sånna bilder, fast med saker som jag HAR gjort. Det är ju inte värsta grejerna, som att "move to new york" osv, men ändå, saker man gjort! 



vissa av bilderna har en liten vit kant, så därför det kanske ser lite knas ut. Aja! 
 

pretty little liars!

Ahhh, jag såg nyss ett avsnitt av pretty little liars. det slutade så himla spännande.. Jag vill bara se ett till, men jag vågar inte!! haha, jag fattar inte varför jag e så rädd egentligen.. detta avsnittet var inte ens Jenna med o det e hon som e helt läskig och A. Igår hade jag ju tinas arm att klämma sönder när jag var rädd men nu.. helt lonley!! Jag får fortsätta se imorgon på dagen då är det inte alls lika läskigt, haha.. Egentligen är inte denna serien läskig. Den är bara asbra o spännande.. men jag är lättskrämd.. haha!
jaja nu ska jag se gossip girl istället en annan bra serie!!! kramar / Rebecka

Tråkig torsdag

Har haft lite dålig uppdatering här men har inte så mycket att berätta. Suttit hemma idag och hostat, intressant va? Vaknade imorse vid 6-tiden och hostade mycket, väckte mamma och frågade om vi hade någon hostmedicin hemma och sen kom hon men medicin i ett sånt litet plats glas ni vet? Ja, jag visste ju inte direkt vad det var för sort och jag var såååå trött, så jag bara drack det och fuiahau fy blääääää vad det smaka skit! Typ hoppa upp från sängen och sprang ut i köket och drack vatten. 

Träffade Rebecka för typ 5 minuter sedan, hon var tvugen att låna en hjälm som hon ska ha med på sitt läger. Kommer inte träffa henna på typ exakt en månad! Känns såååå konstigt då jag och rebecka bor så nära varandra att vi kan träffas när som, gå ut en promenad på kvällen osv. Rebecka är borta i tre veckor och samma dag som hon kommer hem så åker jag till Rhodos, lite typiskt men vi får helt enkelt träffas när jag kommer hem och då lär vi ha mycket att snacka om, vilket kommer innebära långa promenader ;)


packning pågår!!

Japp det blir en liten snabb update här! Jag packar o grejer med passa tidsinställda inlägg som kommer upp nu när jag är iväg eftersom jag har ej tillgång till internet... nu har jag gjort ca 10 inlägg o e slut på insperation....... haha jaja vi får väl se hur det går. Skriver mer sen! puss o kram / Rebecka

torsdag 5 juli

imorgon åker jag. och jag har inte börjat packa än! :o tänk om jag inte hinner? jaja, i så fall får jag väl skippa träningen ikväll.. Inatt sov jag över med tina. Vi började se tv-serien Pretty little liars vi hann se hela 8 avsnitt. Den är asbra och jättespännande ju! Det är så himla många serier jag vill se!!!!! haha, jag kommer ju inte hinna se alla nu på sommarlovet! Ha det bra i alla fall / rebecka

Sooooooool

Jag har spenderat hela min dag utomhus, vilket jag absolut inte ångrar! Så himla skönt med sol och värme. Har fortfarande ont i halsen och förkylningen sitter kvar, tråkigt nog. Men kunde ju inte sitta inne hela dagen bara för det! Ska nog gå och ta en dusch snart och ta det lugn resten av kvällen, har ingen ork till att göra något, så får väl vila imorgon också och hoppas att jag är frisk på fredag. :) 


Man kan knappast tro att denna bilden är tagen i sverige ju, det känns somrig och havet ser fint ut! 

onsdag 4 juli

Hej. Nu är det bara två nätter kvar i min egen säng! Sen åker jag på konfaläger i tre veckor! Det ska faktiskt bli lite spännande.. jag hoppas verkligen att det är kul! 
Idag är det sooooooooooooooooooooooooool! wiho! Ikväll ska jag sova över med tiniwinis ha det gött / Rebecka

onsdag

 
godmorgon! jag vaknade runt 4 i morse men somnade sedan om. Jag får typ knarka halstabletter och vårt internet här hemma funkar inte, så nu bloggar jag ifrån mobilen och nu går det till och med att lägga in bilder från mobilen! perfekt!

Soccer is the best medicine in the world!

Så sant så sant. Jag var på så himla dåligt humör innan jag orkade ingenting o ville inte snacka med någon så fort nån sa något så tänkte jag bara: oh nä dom snackar med mig jag pallar inte svara... haha! Men nu så är det mycket bättre. Fast jag är rätt trött faktiskt. Jag ska sätta mig o ha gossip girl maraton med mig själv haha! Ha det bra! / rebecka

Fotbollsträning!

Snart är det dags föt träning! eller om typ två himmar. Jag kommer somna på planen eller nått.. haha nej. men jag e inte direkt på träningshumör. Jag sov typ 5 timmar i natt o jag  e förskyld o massa sånt, men man blir alltid pigg när man börjar köra med bollen! Ska bli skönt att träna faktiskt! Får se hur mycket jag kan vara med pga förskylning o problem med knäet, men jag hoppas & tror det ska gå bra! Nu ska jag snart äta god kyckling! Ha en fin kväll! / Rebecka

Tessie stud jacket

Sjukt snygg jacka, hade ju varit perfa nu på sommaren. Den är från gina tricot och kostar 499:-
/ Rebecka

Från igår



Mår inte ett dugg bättre idag och det är tråkigt väder ute. Ska lägga upp lite bilder från gårdagen senare, men kan säga att vi hade suuuuuper kul och ovanför ser ni två instagram bilder. :) Love love love love starbucks! /Angelica.

tisdag 3 juli

Hej igår så träffade jag mina fina vänner Erica, Johanna, Hanna & Linnéa. Vi gick i samma klass i 6-års till 6:an. Sen splittrades vår klass på två olika skolor så vi träffas inte så jätteofta. Men i alla fall. Dom kom typ mellan två o fem o sen när alla hade kommit till mig så tog vi tåget till Lund för att äta på subway! haha, men det var det värt, så sjukt gott! Sen kom vi hem o typ ja vad gjorde vi egentligen, vi bäddade.. på studsmattan. Vi hade betsämt oss för att sova på studsmattan under stjärnhimmlen haha. Vi satt o snackade sjukt länge. När klockan var typ tre så blev vi hungriga o gick in o käka macka... Sen var vi ute o gick en liten liten runda haha. Sen var det hur lätt som helst att somna nästan. Men problemet var att när man hade kommit i sovsäcken o tatt på sig täcket o alla tre filtarna o äntligen fått på vantarna, DÅ börjar det klia över allt o håret bara blåser över allt!!! Bara för att man hade lagt sig skönt!! Detta hände hela tiden jag undrar hur många gånger jag fick göra om hela proceduren! Sen när allt äntligen var någorlunda bra o alla var tysta.. gissa vad som händer! Då börjar en tupp o gala o den bara galer typ var 10 sekund i säkert över en halvtimme utan att överdriva!!!!! Först var det lite komiskt men sen var det bara irriterande. Och när tuppen väl hade slutat så kom tågskiten så man vaknar till igen! Haha, om man ska göra detta måste man ha väldigt bra tålamod.. haha, det va så svårt att somna o när allt var över då var det så ljust ute! Men tillslut somnade vi o sen vaknade vi runt tio. Då var det varmt som en bastu eftersom jag hade på mig underställ, tjocktröja, onepiece, vantar plus sovsäck, täcke o tre filtar... Jag var så himla varm då för det var typ 20 grader varmt då! Nu har dom precis gått hem. Oj jag glömde nästan berätta att jag o erica gjorde en födelsedagstårta till johanan igår!
Idag ska jag kolla gossip girl haha ofc! Sen ska jag skriva lite inlägg som jag kan lägga in sen undertiden som jag är på lägret! så jag ändå kan uppdatera lite! Sen ikväll är det träning kanske min sista för "vår"säsongen. Jag måste  packa också... skiiiiit!
oj vilket långt inlägg detta blev kanske lite smått ointressant också..! Hoppas ni pallar läsa.. haha, jag hade nog inte gjort det! 
/  Rebecka
tårtan som egentligen var en kladdkaka!
hanna & erica
här sov vi, fick ingen bra bild när det var ljust men det var asmysigt faktiskt! men stackars hanna som låg i mitten. Hon blev helt mosad på morgonen för alla kasade in mot mitten ju! haha

Inte tid för att vara sjuk

Mår typ pissssssss nu. Är förkyld och ont i halsen. Och trött. Ska gå och lägga mig och hoppas att jag mår liiite bättre imorgon (vilket jag inte kommer göra, jag lovar...). Vill inte vara sjuuuuuuuuuuuuuk!

Tumblr_m431juwjgp1rv2tzto1_500_large

Check.

Vi var iväg i ca. 11 timmar idag och jag är tröööööött. Men i alla fall, det blev mer bussresor än tågresor men vi har haft very fun! Och besökt Starbucks inne på Malmö C för första gången. Då kan vi checka av det från "before i die" listan. Check check.

Tumblr_m5ctrbbncl1rox3aao1_500_large

Grattis Johanna! <3

Idag fyller min underbara vänn Johanna Svensson år. ha en superfin dag vännen! Vi kommer ha det så kul! 
haha, dennna bilden är två år gammal....
/ Rebecka

måndag 2 juli

Hejsan. Nu börjar det närma sig konfalägret.. undra hur allt kommer bli. Jag måste väl snart börja packa, men hur packar man för 3 veckor!? Jaja, idag fyller min fina väl Johanna år. Så jag o mina kompisar ska förmodligen spela lite tennis o sen ska vi åka till lund o käka på subway. Det e det värt, i love subway <3 o det gör alla andra också. Sen ska vi sova över här. 
Tennis är faktiskt askul. Pappa köpte ett mintennis nät när vi dom var i ullared. Och faktiskt så e det perfekt storlek även om det är minitennis. I alla fall så är det jättekul! Det är väl den enda träningen jag kan göra nu för jag har blivit riktigt förskyld.. typiskt! när det äntligen var bättre med knäet... / rebecka
jag vill på semester igen, fast just nu är ju vädret rätt bra i lilla sweden!

Tågäventyr

Godmorgon! Idag är jag vaken tidigt. Somnade inte före 1 igår även om jag la mig innan tolv... åh kan aldrig somna på kvällarna. I alla fall, idag är det fint fint fint fint väder med sooooooooooool. Happy moment typ. Jag, Johanna och vår vän Julia ska ut på lite tåg-äventyr idag, söder ut. Får väl se vart vi hamnar. Min kamera följer med och ska fota mycket. Nu måste jag fixa det sista innan vi ska iväg, tåget går om en timme! 


gossip girl

jag gör ännu ett inlägg om gossip girl, haha. Det är så himla spännande o jag e typ beroende nu.. Det kom en kvinna till chuck pappas grav. Är det mamman eller? Var inte hon död? Jag frågade min kompis o nu vet jag svaret.. hihi. Jag tyckte hon var skitläskig så jag var tvungen att veta svaret! Nu ska jag nog sova. / rebecka

SPANIEEEEEEEEEEEEEEEEEN <3

JAAAA, spanien vann. Sicken utklassning. 4-0 ojojojoj... Torres blev inbytt o han spelade o han gjorde mååååååål o han gjorde en assist också till Mata. Varför har inte han fått spela mer innan i tuneringen? Han e asgrym!
Visst Italien var en mindre men dom hade förlorat ändå. To bad för dom! Men spanien är bäst nu är det officielt! 
Ha en fin kväll för det ska jag o nu e jag happy happy! / Rebecka
 

Spanien vann!

Jag är inget fotbolls-fan och var inte så intresserad av finalen men hörde att Spanien vann. Faktiskt så sa jag från början av EM att Spanien skulle vinna... who was right? ;) 

Jag tog en jogging runda nu ikväll, riktigt mysigt att springa i solnedgången, men börjde må illa men bestämd som jag är så kunde jag inte sluta eftersom jag inte vill ge upp när jag bestämt mig för springa en viss runda... både dåligt och bra väl...
Jag ska nog kolla på ett avsnitt av Gossip girl innan jag går och lägger mig. Är ganska trött och ska upp tidigt imorgon för att åka på lite äventyr. Mer om det imorgon!


EM FINAL

nu är det dags för EM finalen, jag hejar på Spanien ofc! Men vi ska se hos mina grannar som (speciellt Matilda) hejar på Italien.. haha.. Jaja spanien ska vinna! / Rebecka

from yesterday..

Hejsan, nu ska jag berätta om gårdagens stora händelse.. haha! Nä men igår precis efter Matilda o Angelica kom så ropar min pappa "var e din kamera? var e din kamera? här är en luftbalong" vi bara fortsatte med vårt för vi trodde bara det var en helt vanlig luftballong. Det var det också fast den var extremt nära! O tillslut hittade jag min kamera o jag var nuduschad o hade världens fulaste kläder haha men vi sprang ut o skulle se var den landade.. Jag o Angelica tappade lite intresset för vi hittade smultron istället, haha.. Men matilda o Johanna M som bor på gatan ovanför oss sprang vidare..
luftballongen som faktiskt var väldigt nära
smuuuultron
jag var iklädd denna snygga outfit.... hahahah
 
Asså jag hade aldrig vågat flyga luftballong. Man vet ju inte var man landar.. asläskigt ju!! :|
/ Rebecka

Juni är slut, välkommen Juli



Juni månad är över och det känns galet att det redan är Juli. I alla fall, För mig så bjöd juni på lite soldagar, studentfirande, midsommar, många gossip girl avsnitt, träning, mycket fotograferande, ett par nya snygga skor och en trevliga stunder med vänner. Även lite glass och sånt som tillhör sommaren!

Time for JULI. Det har alltid varit mig absoluta favorit sommar-månad och jag hoppas innerligt att det blir sol nästan varje dag. Fyller 15 år om bara 12 dagar så snaaart kan jag ge mig ut och cykla. Ska umgås med vänner, träna och göra sånt som man gör på sommaren. Också blir det en resa till Rhodos i slutet av månaden! :) /angelica


söndag 1 juli

Söndag igen? och redan juli? Bara 6 veckor av sommarlovet kvar, haha! Alldelles strax ska jag ge mig ut o gå en runda med lillbengis(angelica). Vi hade jättetrevligt igår och idag. Senare i eftermiddag ska jag va med josse för sen åker hon till linköping o jag på läger så kommer vi inte ses på jättelänge :( Jaja, ha en bra dag kram! / rebecka

Filmtajm

Hajsan! Vi har nyss sett på film. Vi började först se en film som hette twelve, fast den såg vi mest för chace crawford var med, haha... jaja, den va typ inte alls bra i alla fall. Sen började vi se Allt för min syster/My sister's keeper. Den var asbra och jättesorglig... man bara gräääääääät. Nu ska vi..... göra något. Hejdå / rebecka & angelica! (&matilda)
Vi rekomenderar denna filmen om man vill se en riktig gråtfilm!

RSS 2.0