Random



Två bilder jag tog igår när jag gick runt här hemma och hade nothing to do. Har varit ute en sväng med min grannes hund nu ikväll igen, Johanna följde med. Mysigt att bara gå och snacka fast jag hade ett stor behov av att gå på toa så jag tjatade mest om det. Det är oktober imorgon... shit vart tar tiden vägen!? 

Hiss och diss




 
INSTAGRAM är något jag verligen gillar. Varje morgon när jag vaknar så trycker jag upp instagram. Tråkigt i skolan? Se om någon uppdaterat instagram. Kommer hem från skolan  - dags att titta igen. När man gör läxorna.. ja då kan man ju ladda upp en rolig bild till och med! Sen måste man kolla instagram innan man somnar också. Tycker det är roligt att lägga upp bilder och se mina vänners bilder osv, det är väl lite som blogg, fast lättare! 


HÖSTEN är ju så mysig. Fina boots, mysiga stickade tröjor och roligt med lite färger. Man kan ta underbart fina bilder och man kan hitta anledningar till att bara sitta inne och mysa en hel dag. Jag gillar verkligen inte regn och blåst, men fina höst dagar är underbart. När man kan matcha ihop sina snygga skor med någon fin tröja, en väska, en mysig halskduk, en jacka och vantar. Eller sitta på ett mysigt fik och dricka varm choklad. Ja, hösten är inte så dum. 

 

Facebook är tråkig.  Typ 99% av alla använder det, visa mer och visa mindre. Men man är liksom en användare, man går in där, dag efter dag och har koll på allt. Har inget emot facebook i sig egentligen, använder det själv mest för att kunna snacka med vänner i chatten, lätt att skriva där om man vill personen något osv, även för att gilla sidor för tex. artister och få update om dom, även om man är med i tävlingar så är mycket via facebook. Vad jag inte gillar på facebook är tex när folk skriver "Gilla min status om jag ser det minsta lilla bra ut". ÅH Sluta. Alla är fina på sitt sätt. Och blir personen som skrivit det ledsen om personens bästavän inte gillar? Tänk om bästavännen helt enkelt missar din stauts.. det betyder väl inte att hon/han tycker du är ful, right? 

Eller, många som skriver "Gilla statusen så betygsätter jag ditt utseende från 1-10". Så om man får en 10 är man superduper snygg och om man får en 1 så är man bara lite fin? Eller helt enkelt ful?. Sen är det ju också så, de man känner mindre, då skriver man lägre siffror, även om man kanske tycker att personen som gillat är jättefin! Jag tycker inte man ska sätta siffor på personers utseende, det spelar liksom ingen roll. Någon kan ju få dåligt självförtroende pga sånt och jag är en sån person som vill få alla att insée att man är fin som man är och man duger.

En sak till (detta blir långt!!). Ibland skriver folk "Gilla denna statusen så skriver jag exakt vad jag tycker om dig i chatten". 
Alla ens vänner gillar, man skriver till alla hur mycket dom betyder för en osv osv. Men sen så gillar den personen som man inte gillar lika mycket, vad gör man då? Antingen så ignorera man personen, eller så skriver man kanske "Du är snäll". Vad man än gör av det, så gör man fel. Man skriver i statusen att man ska skriva i chatten om man gillar, men skriver man då inte så blir det fel där. Men skriver man "du är snäll" då skriver man ju inte EXAKT vad man tycker om den personen, om man nu egentligen inte gillar den. Fattar ni? 

Och saken är den, alla vill bara ha massa LIKES. Åh vad det är coolt att ha 154515 likes. Ja, shit du är kändis nu. Du är snart känd i hela USA. Kan jag inte få din autograf!!!???. Nej, seriöst. Tycker sånt är sååå drygt. Kan ju lika bra skriva "kan inte alla gilla min status för jag vill ha många likes?". Det är i princip samma sak. Tror faktiskt inte att det är bara jag som tycker såhär. 

 
 

Top 5!

Jag fick frågan om jag kunde ge några låttips. Jag lägger ju ut låtar med jämna mellanrum men nu tänkte jag göra en Top 5 lista, just nu!
1.
 
vet inte hur många gånger jag har lagt ut denna nu, men det är min favorit just nu i alla fall.
2.

har även lagt ut denna innan, jag har lyssnat på denna säkert 200 gånger, man tröttnar inte.
3.
David Guetta och Sias sammarbeten blir alltid så bra, jag gillar lixom fortfarande titanium, som nu är typ ett år gammal, men denna är ny och minst lika bra!
4.
 
nu försöker jag ta lite låtar som jag inte lagt ut innan, denna är ju faktiskt sjukt bra!
5.
 
forever is a long long long long long long long tiiiiiiiiiime <3
 
/ Rebecka
 

söndag 30 september

Hejsan folket!
Första söndagen på länge som jag verkligen njuter av man är ledig! Annars har det alltid varit massa plugg men idag är jag helt ledig! :D HÄRLIGT! Har nyss spelat match, hemmamatch och även säsongens sista u-lagsmatch, det gick jättebra, vi vann med 3-1! Dom ledde med 1-0 men sen vann vi ändå! Jag märkte också att jag spelar mycket bättre på högerkanten, mest för att inläggen blir bättre då, men det är bra att träna vänsterfoten också! Jag kunde dock inte spela matchen p.g.a min förskylning..... Men det gick bra ändå. Nu ska jag sätta mig och se sista avsnittet av gossip girl tror jag. Men vi hörs! / Rebecka

Sista söndagen i denna månaden




Har varit vaken sen typ kvart över åtta. Redan vid halv nio var jag ute och gick en runda med min grannes hund då hon som äger hunden inte kan gå så bra, hon har ont i sitt knä typ, och hennes man är inte hemma, så jag ställde upp! Men nu ha jag duschat och gjort mig klar för en eftermiddag i stan med Johanna. Kör på stickat eftersom det är blåsigt och ganska kallt. Och inviger mina nya vinröda byxor som jag inte använt förut! 

Btw, det ser ut som jag har gröna väggar, men 1. det är inte ens mitt rum jag är på, 2. väggana är typ beiga, 3. jag är bosatt på min brors rum för vi håller på att göra om på mitt rum och min bror är för tillfället i Halmstad där han ska spendera 3 månader, dock kommer han hem över nästa helg så bäst att jag är ute ur hans rum då.. varför är han i Halmstad då? Jo han gör lumpen. :) 

härlig kväll


jag o min kusin Annie <3

nu e det gossip girl som gäller, 2 avsnitt kvar!
/ Rebecka

lördag 29 september

Hejhej! 
Nu laddar vi upp för släktkalas här. Snart kommer de första gästerna, förutom mormor och morfar då för dom kom igår. Kommer bli kul att träffa alla kusiner och andra! Vi hörs!
/ Rebecka

Lördag

Godmorgon! Hade lite planer för dagen med Johanna med det blev inte som tänkt. Antingen tänkte vi åka till Nova Lund eller åka och träna, men Johanna hade ont i huvudet och jag har väldigt mycket träningsverk i min rumpaaa haha. Tyvärr regnar det idag, men om det blir bättre väder så kanske vi går ner till stan senare eftersom det är marknad i stan. :) 

Känns som jag skriver bajs tråkiga inlägg... vad vill ni läsa om!!? 


En bild från igår, jag och Johanna körde på lite fredagsmys - glass, varma hallon och banan! 

DH quotes

Desperate Housewives
true, funny and sad.. (från weheartit)
/ rebecka

Dagen + svar

Skola, träning och äta. Det är vad jag gjort idag typ. Vi hade konditionstest på idrotten, så fick dagens träning där, men vid 5 drog jag och Johanna till friskis och körde ett intervall/flex pass. FYFAN säger jag bara. Jag var liksom redan trött i mina ben efter löpning i backar och sen intervall träning, men det var skönt efteråt! När jag kom hem duschade jag och sedan hjälpte jag mamma att fixa maten. TACOS! Blev bara jag och mamma eftersom min ena bror tillbringar sina dagar i Halmstad där han gör lumpen och min andre bro skulle iväg. Och pappa kom hem när vi ätit klart. Snart kommer Johanna hit och vi ska nog bara ta det lugnt och sådär :).

Fick förresten en fråga, 


Svar: Jag fattar inte frågan, men jag kör jympapass medel, om det är det du menar. :) 

rihanna - diamonds

 
<3 
/ Rebecka

FREDAG 28 september

hej! it's frisday! :D
Denna helgen är det inte mycket som blir som det skulle... Idag skulle vi åkt på Lars Wallin utställning i Kristianstad,men det blev inställt för den läraren som skulle åkt med oss kom inte till skolan idag. det är därför jag kom hem så tidigt idag! vilket är bra. Vi skulle bara haft första lektionen och sen åkt till Kristianstad, så blev det också, eftersom vi skulle haft gympa annars och vi hade inga gympakläder och slöjden var också inställd och maten avbeställd osv.. Ikväll skulle jag egentligen till jägers(högstadiedisco eller hur man nu ska förklara det) men så blir det inte heller, hade kunnat åka om jag vill men tror jag hellre stannar hemma. Imorgon skulle jag åkt på akademi(fotboll) i kristianstad, det blev också inställt.. ja så jag får väl se vad helgen har att erbjuda förutom att imorgon ska vi ha "släktkalas" för min bror. Men vi hörs! Nu ska jag se gossip girl, massor med avsnitt, snart klar ju! :D vi hörs! / Rebecka

Torsdag

Hejsan hejsan! Sitter hemma efter en typisk torsdag. Började dagen med sovmorgon och skolan rullade på. Vi har tydligen gjort om vårt schema nu och vi går 10 minuter längre på tisdagar. Not okay. Okej, 10 minuer är ju inte så mycket tycker man, men när det gäller skolan så är det det. Vår lärare sa "äsch det är bara 10 minuter" men så säger dom inte om man är  minuter sen, right? Idag cyklade jag all alone till gymmet, var med på gympapass och cyklade hem. Självklart skulle det börja regna när jag skulle cykla iväg men när jag cyklade hem så klarade jag mig! Kom till och med ihåg att sätta på min cykellampa när jag skulle hem, visst gör jag framsteg Johanna? ;) Nu sitter jag och äter lite frukt och tar det lugnt. :) 

Tumblr_masz68snar1rnt2yyo1_500_large

E40de7274240c0d708059d97e23ec32d_large201241702252532704204_sbig_large
från we heart it :) 

torsdag 27 september

Hejsan folket! Idag är en helt underbar dag, vi har absolut inga läxor och jag kom nyss hem från Erica efter att ha beställt lite smink från hemsidan e.l.f får se när det kommer, är ju en engelsk hemsida så får väl se! Kommer nog hinna se något avsnitt gossip girl också, plus att det är träning, toppen dag! Vi hörs! / Rebecka
sjukt billig sida! :D

onsdag 26 september

Nu är alla prov gjorda så idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, bara vatt med angelica o kollat lite gossip girl, sen på kvällen kom min granne hit till mig en stund. Ja egentligen har jag inget intressant att berätta idag, förutom att man kan köpa DH säsong 8 men det har jag ju redan sagt, så detta inlägget var lite onödigt. Hejdå! /Rebecka

Time for some training



Tummen upp för att jag ska träna och tummen ner för att det regnar. Men jag och Johanna trotsar regnet och cyklar iväg sådär 3 km för att vara med på en timmes jympapass och sen cykla hem - helt frivilligt! 
Man kan se lite av min dip dye på bilderna om man nu tycker det är intressant och sen där nere i högra hörnet ser ni min söta katt som är nyvaken. Stakars katt.. /Angelica

DESPERATE HOUSEWIVES SÄSONG 8, UTE NU!!!!!!

Jaaaaa, den finns att köpa nu på tex cdon!! Kom ju ut igår i Usa, den kom oväntat snabbt till Sverige, kanske den till och med kom igår? Ska köpa den snart, måste bara få lite mer pengar först haha.. Tänkte bara berätta det, hejdå!
/ Rebecka

Ny design




Vi har gjort en ny header, ändrat bakgrundsfärg och gjorde lite små ändringar! Inte helt klart, men nästan. Vad tycker ni? :) 

Kväll

Idag fick jag åka till jympapasset själv, sån tur va så skjussade snälla pappa mig! Men nu känns det helt okej att komma dit själv, men de första gångerna känner man sig helt lost och det är bara fett awkward. Alla typ förstår att du är ny och folk nu förtiden gillar väl att stirra ut folk. Men nu har ju folk sett mig där och jag känner igen de så förmodligen känner de igen mig, så det känns bra! Det är inte heller så många ungdomar där, så därför känns det alltid bra när Johanna är med men idag var iaf min brors flickvän där, plus några andra under 20. 

Kollade på X-factor när jag kom hem... everything is just a copy of X-factor UK typ. Såklart att de skulle bilda ett band där osv osv. Förresten, One Direction kommer att uppträda i svenska X-factor nu i höst. Ändå ganska fett. Första gången i nordisk TV och jag är lite så lagom avundsjuk på alla som är med och tävlar, de som går vidare tills programmet tha boys will be in, kommer ju träffa dom.. 
Har btw inga roliga bilder eller något att visa. Åh vad tråkiga inlägg jag skriver... / Angelica

Snart ett år sedan jag höll i detta album för första gången och grät av lycka. Time flies. 

A good day

It's a goooood day today! Var vääldigt trött imorse och ville inte ens gå upp, men jag var ju tvungen! 
Vi fick tillbaka våra SO prov, vi hade två timmars håla, vi sluade en halvtimme tidigare än vanligt och vi har inga läxor. Nu ska jag ta det lugnt hela eftermiddagen och sedan ska jag iväg och träna ikväll. Life's good! /Angelica

Imagen-39_large

Måndag again

Merry christmas typ... haha, nej men om 3 månader är det trots allt julafton och det ska väl börjas i tid? Slapp NO idag i skolan eftersom vår lärare var sjuk (jippppiee!!) och sedan på engelsklektionen så hade jag, och fyrra andra en prat-övning där man skulle hålla igång en konversation typ, men det var mer typ.. att snacka om ngt, vad man tyckte och sen skulle de andra säga sin åsikt, så det var inte en konversation på det sättet. Iaf, det gick bra för mig och nu är det gjort! Skippade gymnasiematten idag men jag tror faktiskt jag ska sluta där, dels för att jag tycker det är sjuukt tråkigt och segt och läraren är seeeg och jag tror inte jag kommer klara av det. Vill egentligen inte ge upp, men nu har jag testat det. Ikväll är det dags för zumba igen! Taggad på lite träning efter helgen och jag hoppas på lite högre tempo på zumban denna gången! Har btw sett klart gossip girl. Wanna see season 6 NOOOOW. Den säsongen kommer bara va typ 10 episodes. :( /Angelica

Dsc_0006_2_5046111a9606ee74d60003d9_large

måndag 24 september

hejsan! Idag e vår jobbiga dag i skolan med alla jobbiga lektioner, lång dag, sen lunch osv.. egentligen ska jag ju på extra matte idag men vi skippade det, tror faktiskt att jag ska sluta på den, kommer inte klara kursen ändå, lägger ner noll tid på det så det är bara nödigt att gå dit.. Ska plugga lite biologi nu eftersom vi ska ha prov.. Min so lärare sa idag: jag har rättat alla prov, det är många som måste göra omprov, men asså ni får inte tillbaks dom idag och ni får inte veta vad ni fick.. typ så, bara onödigt att säga något då... Swedish house maffia på radion nu, haha inte så intressant... Hejdå! / Rebecka
fin bild på mig och lillbengis! vi ska göra en ny design snart, börjar tröttna på denna nu rejäääääääääält! 

that one rule

/ Rebecka

Söndag

Söndag igen.. buhuuu varför går helgen så snabbt? Idag är jag inte så pigg, lite förkyld och trött i hela kroppen, så detta blir en sån söndag när man går runt i pyjamas hela dagen och myser eftersom regnet öser ner där ute. Här är lite bilder sen the partyy i fredags! Nu ska jag plugga matte och hoppas på bättre tider, haha! /Angelica

söndag 23 september

hejsan kära vänner!
igår hade jag som sagt en liten sleepover här men tjejkompisarna från 6:an det var länge sen alla 6 kunde samtidigt så det va superkul vi snackade o hade det allmännt roligt! först käkade vi pizza i stan o sen gick vi hem till mig. nu ska jag plugga lite o kanske spela lite sims. vi hörs! / Rebecka



Last friday night

Det är skönt med helg, fast nu är den snart slut, haha! Igår var jag på fest hos min vän Terese som fyllt år. Åh, vi hade verkligen skiiiiitkul! Vi åt tacos, snackade med deras papegoja (som är fett cool.. haha!), fota, sjöng singstar, skratta, dansa, körde anden i glaset och en hel del mer! Har aldrig kört anden i glaset men nu är jag typ asrädd för det haha. 
Vi sov över där och vi somnade typ vid 4 och vaknade vid 10. Sen var jag hemma redan vid 11. Vid ett tiden åkte jag med Johanna och hennes mamma, bror och brors flickvän till expert i Lund för de hade utförsäljning, men där fanns inget kul så jag och Johanna gick in på Nova (shoppingcenter) och där hittade jag en sport-BH som jag var i behov av, haha. Sen kom jag hem och tog det lugnt. Var lite hos Johanna, men gick hem och ska nu äta pan pizza och titta på sista avsnittet av Gossip girl. Sen ska jag till Johanna igen för att titta på film, vi ska se LOL! :)) 


^ en bild från igår. Fina vänner! 

lördag 22 september

Det är lördag och det innebär helg, välbehövligt, haha man  kan inte tro det i och med att jag hade studiedag i måndags, i tisdags var jag i lund(sjukhuset, med allergin osv..), i torsdags stod jag i kiosken så jag har haft typ två skoldagar men asså känns som jag har pluggat hela tiden..all vaken tid! känns som jag borde plugga nu med för ja har prov på onsdag men jag ska faktiskt ta det lungt idag, eller jag ska till farmor och farfar halv ett, sen ikväll kommer det några tjejkompisar hit, gamla gänget från 6:an, för en mysig tjejkväll! Vi hörs sen! / Rebecka
jag o erica från hennes fest i sommras! <3 (hittade ingen passande bild haha...)

toooooooonight

tjena hallå hej!
Kom hem från festen hos Terese för en liten stund sen! Det va så sjuuuuuuuuuuukt kul, vi dansade loss o hade det sjukt kul. 
Matchen gick bra, vi vann med 2-0 wooooooho! Nu ska jag nog se lite gossip girl, imorgon ska jag soooooova ut rejält! (hoppas att jag kan det då) Vi hörs! / Rebecka
min nya grej att göra så med handen haha så fort någon ska fota så kommer handen upp.. haha?

everything happens for a reason

Hejsan hoppsan, dagen idag har varit skitbra. Det började ju med prov - inte så kul att skriva soprov i två timmar.. vet inte hur det gick men jag skrev 11-12 A4 sidor eller nått sånt men det e väll innehållet som ränkas... Sen hade vi inte idrott eftersom vi hade provet också på idrottslektionen! Vi hade nästan ingen spanska för vår lärare öppnade inte dörren till klassrummet o vi var där ute och trodde ju såklart att han skulle öppna o säga att vi fick komma in och han tänkte att vi bara skulle gå in så det va ju ett litet missförstånd. Sen ingen slöjd för läraren var inte där. Så jag slutade klockan ett!! Men sen stack jag o Alexandra till stan för att köpa en present till Terese som ska ha fest ikväll. Men den kommer jag dock komma lite sent till eller ganska mycket. Jag ska nämligen spela match, så vi får se hur det går med allting, jag kommer nog va skitful i håret o det kommer va helt blött... men jaja, sånt e livet. Men vi hörs! / Rebecka

in School





äntligen fredag, nu ska vi ätaaa :)

fredag 21 september


/ Rebecka

torsdag 20 september

hejsan. jag e sjukt trött så jag gör en snabb sammanfattning av dagen. i skolan stod jag o Alexandra i kiosken idag, ganska kul slipper ju lektioner i alla fall, men där e så sjukt varmt!! sen när jag skulle hem spöregnade det...det va kallt blött o jobbigt. när jag kom hem började jag plugga o nu har jag pluggat i princip till nu. saker i ting har ju fallit på plats nu men kan långt ifrån allt känns det som jag bara hoppas att jag kan det nu. just nu snurrar det i mitt huvud rätt som det e kan det komma upp ett konstigt ord från texten som jag inte ens vet vad det betyder. nu ska jag sova! så jag e på topp imorgon... / Rebecka


jag o ballis idag <3


Live while we're young



 Let's go crazy crazy crazy till we see the sun ♥

Nu har jag äntligen en ny One Direction låt att lyssna på. Har väntat på det lääänge och är very excited for the album som kommer ut snart. Men deras nya singel, Live while we're young, kom ut idag. Den skulle egentligen komma ut på måndag, men det hade blivit läckt, så att den spelades på radion idag. Typ över hela världen! Klockan 6 var det premiär av singlen och nu klockan 7 kom musik videon ut. Mellan låten och videon tog jag en löprunda på 3 km så nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag lyssna på låten och kunna texten utantill innan jag lägger mig. Och plugga lite NO också. Åh vilken bra dag det här blev! 

Träning x2

Ska fortsätta klaga på hur trött jag är, fast denna gången är det pga träning..

Jag och Johanna cyklade upp till gymmet vid halv sju (det är typ 3 km dit, notera det..) och jag skulle vara med på ett jympa pass klockan sju medan Johanna tänkte gymma i en timme, för hon har ont i sitt knä så hon kan inte hoppa så mkt hela tiden. Om någon undrar så är det mest äldre människor på passen men det är ändå ganska högt tempo och man kan typ själv välja hur jobbigt det ska vara eftersom man kan göra allt i sitt eget tempo, fast jag försöker hänga med i tempot som "ledaren" har och man blir faktiskt trött! Det är faktiskt himla roligt och jag ångrar inte alls att jag köpte kortet! Om ni vill börja träna men har svårt med motivationen så är det super att vara med på sånna pass. Alla är ju där för att träna, och alla som är på gymmet tränar på något sätt och då blir man mer peppad, fett bra! Jag kan själv tycka det låter lite mobbat att bara "ja jag var på jympapass" men man ska ju inte döma innan man vet! Man håller verkligen ingång hela tiden och sen avlsutar man med stretching och liksom varvar ner. Under passet är det kondition och lite fys, mest magövningar, ibland rumpa, ben, armar osv. 

Sen cyklade vi hem tillsammans och när jag kom hem så skulle min bror ut och springa, så jag följde med honom ut på en spontan jogging tur halv nio på kvällen. Vi sprang i 45 minuter, i ett ganska lågt tempo men ändå, det blev ju ändå en löprunda. Det känns sååå skönt nu och imorgon har jag sovmorgon, så nu ska jag föna mitt hår och sedan försöka sova. / Angelica





ryska revolutionen gör mig galen!

har suttit o pluggat historia typ hela eftermiddagen så det är därför jag inte har hunnit fota det jag köpte igår men jag lovar det kommer upp! Jag har lite problem med att förstå ryska revolutionen och min hjärna blir helt crazy av det!! Missade genomgången av det igår. Hoppas någon kan förklara för mig imorgon. Nu ska jag gå o se om det är något kul på tv. Hejdå!
(sjukt ointressant inlägg men ja)
 
vet att jag har lagt upp denna låten innan men den är ju så bra o nu är det ju med den riktiga musikvideon!

onsdag 19 september

hejhopp!
just nu sitter jag i ssoffan o pluggar lite historia. skolan idag va helt okej. vi har ju sovmorgon på onsdagar, fast gick ändå upp typ halv åtta o plugga matte för jag trodde jag skulle ha det provet idag men det skulle jag inte. och vet ni vad? inget av det jag pluggade i historian i måndags kommer. åhh jag läste 30 sidor i onödan!!! kunde han inte sagt det liiiite tidigare...

nu till något heelt annatmatchen igår gick super! vi vann 1-0. jag spelade hela matchen. o efter matchen kom min tränare fram till mig o sa att jag va jätteduktig typ.. så det kändes bra.
nu måste jag fortsätta plugga. se ya / Rebecka



Tiiiiiiiired

Är äntligen hemma och kan sitta ner och ta det lugnt. Är riktigt trött idag, somnade sent igår, tänkte bara på provet typ, och imorse gjorde jag mig klar snabbt och sen plugga jag lite. Äntligen är det över så nu ska jag ta det lugnt. Borde plugga lite matte egentligen, men jag tror jag gör det imorgon, eller kanske lite senare. Ska gå och vila ett tag och sen ikväll blir det ännu ett gympa pass. Tänkte ta en löprunda idag men det blåser pretty much så bättre att träna inomhus. Är himla glad att jag köpte kortet så jag kan vara med på passen! /Angelica

Hitta denna bilden på we heart it, så niceeeeee :) 

Tumblr_lq1byfn0mp1qiu6k8o1_250_large

Skola, prov och träning

Jag har inte tagit det lugn många minuter idag. Dagen har bestått av skola, plugga, träna och plugga. Intressant va?  Satt vid datorn typ en halvtimme efter jag kommit hem och kolla runt lite på bloggar, facebook osv, men glömde skriva här! Sen har jag som sagt pluggat inför provet imorgon, är feeeeett nervös, ska typ skriva en uppsats men jag får väl göra mitt bästa. Drog iväg på ett jympa pass med Johanna och idag var det riktigt jobbigt men skönt att få träna och slippa tänka på det dumma provet. Nej nu ska jag läsa lite rolig historia (känn ironin) innan det är dags att sova! /Angelica

205476801719621484_q894d118_f_large

tisdag 18 september

hello people! 
idag har jag varit ledig från skolan eftersom jag skulle in till Lunds lasarett idag, eftersom jag har ju mina allegier. Jag har varit allergisk hela mitt liv mot bla ägg, som jag idag skulle testa äta. jag skulle äta/dricka äggtoddy... först skulle man ha typ aslite kanske 1ml eller nått sånt sen blir det lite mer typ 5ml sen 10ml sen 30ml ja ni fattar o sen skulle man egentligen tagit 1dl men dom tyckte det va för mycket, eftersom det va så himla äckligt!!! Men man var tvungen att testa ägg i rå form för om inget händer nu inom två dygn så tål jag förmodligen ägg nu! 
Efter vi hade varit där så åkte jag o mamma till subway! ahh, sååååå gott! Sen åkte vi en snabbis till Nova(köpcenter) jag köpte 2 par skor och en stickad tröja, ska visa senare! 
Nu ska jag plugga, fast det har jag gjort hela dagen på sjukhuset också eftersom man måste ha något att göra så man inte sitter o känner efter om man känner något så då passade jag på att plugga. Men jag måste nog ändå plugga lite nu. 
Ikväll ska jag spela macth o idag spelar vi här i stan! yeey! vi hörs / Rebecka
gammal bild sen i sommras!

Tisdag



En suddig webcam bild får väl funka denna morgonen, haha! Somnade sent igår så är en aning trött idag men det ska väl gå ändå! Vi slutar tidigt och i eftermiddag måste jag pluggapluggaplugga och får se om jag hinner med träning, det behövs ju lite paus! Sov med flätor inatt så har lite lockar i håret, blev inte superduper bra men ändå! :) /Angelica

från helgen










/ Rebecka


Just do it

Det var väääldigt skönt med studiedag idag, även om jag har fått plugga en hel del. Har även hämtat ett par skor som varit hos skomakaren i typ sådär 3-4 månader, men nu är dom redo att användas igen, haha! Ska snart iväg på ett jympa/dans pass med Johanna, ska även köpa en kort där så jag kan träna där under vintern och vara med på sånna pass! Så slipper jag tänka på att ut och springa i vinter när det är snö, regn, kallt och is. Perfect! Missar både X-factor och Ensam mamma söker ikväll, men träning är ju roligt det med! /Angelica

524469_510826162264871_277421468_n_large

plugg

hejsan, har nyss fått reda på att det finns en blogg.se app till Android haha. så nu kan jag enkelt uppdatera från mobilen ohyes. har nyss varit ute o gått en.promenad med lillbengis. för att ta en paus från plugget. man koncentrerar sig ju bättre efter man har rört på sig eller? men vi snackade faktiskt om våra prov men nu ska jag återgå till min histora! / Rebecka



måndag 17 september

hej, i'm alive! Har haft väldigt dålig uppdatering. Har varit på konfaåterträff i helgen, viket var superroligt, fast hela lördagen hade jag sjukt ont i huvet, typ migrän, hade jag inte varit där så hade jag legat ner hela dagen.. Jag gick runt där med min kudde o bara lutade mig mot allt som gick haha.. Men tolv timmar senare och tre huvudvärkstabbleter senare så försvann det, dock kom det tillbaka lite igår men inte lika mycket o nu är det bra! 
Annars hade vi det sjukt kul, Chriss körde mig annie linnéa och florence till gotteboet i lördags också! Vi hade världens bästa ledare måste jag säga  (inte bara för att dom körde oss till gotteboet utan asså jag menar verkligen det!). Vi gjorde massa roliga "lekar" och det känndes som att vara tillbaks till sommaren (förutom vädret då) men åhh vad roligt vi hade! Jag har anmält mig till ett läger som heter LIFE som är i helsingborg 5-7 oktober. Många andra från konfalägret ska också dit. Simon & Chriss ska vara ledare där så det kommer bli askul! Igår kväll när jag kom hem så gick jag till Erica o hade tjejkväll med Tina Malva & Alexandra & erica såklart, de skulle även sova över men jag kunde inte det pga av olika andledningar.. Men vi hade superkul i alla fall
Nu måste jag återgå till plugget! Vi har ju studiedag idag men det betyder inte att man ska va ledig nej! Plugga järnet nu då! hejdåå! / Rebecka

Söndagskväll

Idag har jag varit iväg och shoppat med mamma, mysigt mysigt! Hittade två par nya byxor, en stickad tröja och en blus! Har inte varit ute och sprungit idag så det får väl bli en långrunda imorgon när jag vaknar typ, haha! Har precis kollat på X-factor och nu ska jag nog se på ett Gossip girl avsnitt. Imorgon har vi studiedag och det känns bra med lite vardagslyx. Dock behöver jag plugga eftersom vi har ett prov på onsdag, men jaja, jag slipper gå upp klockan sju och bara det är ju bra! 
Har idag kommit på vad jag önskar mig i julklapp - att jag får göra om i mitt rum! Gjorde det för kanske två år sedan meen jag är inte alls nöjd och tycker här är skitfullt inne. Jag vill ju trivas i mitt rum. Vill göra om och ha det vitt och ljust, en ny säng, nytt skrivbord, en garderob och göra det mer personligt. Mer tavlor och bilder på mig och mina vänner, på djur och minnen osv. Och lite kuddar med UK flaggar osv! 


Admit it, you just tried... /Angelica! 

Today I don't feel like doing anything

Tänkte skriva att jag inte gjort något vettigt alls idag, men kom sedan på att jag faktiskt gjort lite vettiga saker. Var ju ute på en powerwalk, sedan har jag städat mitt rum, hjälpt pappa att lyfta ut vår gamla diskmaskin (som för några dagar sedan bestämde sig för att sluta funka) och lyft in den nya. Och har, långt om länge, tagit en dusch. Skulle gjort det efter frukosten, som jag åt typ halv 11 men gjorde det nu istället, typ kvart i sex! 
Har hunnit kolla på två episodes av Gossip girl och aaiudhgiaufhiuauahoiiaj det är helt wah kan inte säga något juu! Hade gärna kollat ett, två, tre eller fyra episodes till idag (bara 4 kvar av säsong 5) men hinner inte. Ska äta snart och sedan ska vi iväg. 

Tumblr_m6zqbuhnp21qe49wpo1_500_large
^ lite såhär känner jag idag... 

Rule of a lady

Jag började dagen med en powerwalk tillsammans med Johanna! Det var skönt att komma ut, fast det var kallt! Vi gick i 52 minuter och sedan åt jag frukost när jag kom hem! Kollade även på ännu en episode av Gossip girl, börjar närma mig slutet av säsong 5 nu! Jag funderar på att städa mitt rum och rensa i min garderob och sedan ta en dusch, men jag orkar inte ens resa på mig... okej, let's do this pooo! 

153474299771020009_fgrhs5o9_c_large

Fridaaay

Fick inte reda på mitt NO prov idag, men behövde iaf inte göra omprov så jag klarade det ju! Var en väldigt lugn dag i skolan, men något ska ju alltid hända, of course. När vi skulle cykla till den här ungdomsmässan så ramlade jag med cykeln. Haha, det såg förmodligen roligt ut och det hörs väl roligt MEN det var inte så kul eftersom jag skadade mina händer, cykelkorgen blev lite mosad och mitt stye blev snett. Sen, när vi nästan var framme svängde jag och då kom Terese där och körde in i mitt bakhjul så hon var på väg att trilla men hann ställa sig upp men cykeln flög i marken. Och, det första hon sa var "jag trillade snyggare än dig!" .. haha. Men vi kom iaf fram i tid och var tvungen att stanna där i typ 35 minuter. Såååååå drygt och tråkigt men vi slutade en timme tidigare än vad vi skulle så det var bra! Har inte gjort så mycket sen dess, är trööööött men glad att det är fredag! :D /Angelica





FREEEEEEEEEDAG 14 september!

hej kära fredag! Åhh vad awesome dag idag! Vi har idrott o ska nog köra lacrosse, men det regnar lite :( sen ska vi på ungdomsmässa på berga: ute!!!! jaja sen är det konfaåterträff äntligen! vad kul allt ska bli. Vi hörs i eftermiddag! kramar / Rebecka



TGIF

Jag skrev ju igår att det snart var fredag and here we aree! Äntligen! Dock så är det såååå dåligt väder ute, typ regn och blåst! :( 
Btw, Beckie, skrev aldrig att det var varmt igår, menade att det var skönt med SOOOOOOOOL, sen cyklade du iväg typ kvart över sex och jag tjugo över nio, tror nog det var kallare för dig än för mig ;) 

Idag har jag bara två lektioner, NO och bild. Efter lunch ska vi på en ungdomsmässa, så det blir en lugn dag! Får väl ta en halsduk och vantar idag och jag överlever cykelturen till skolan! 

Tumblr_maaq6cqyza1r5fdyqo1_500_large

fooooootboll!

träningen idag var superkul! asså det e den ju alltid men det är alltid speciellt kul när man inte tränat på länge, hade ju inte varit på träning på en vecka nu. Vi körde lite nickträning(vilket var behövligt) och sen spelade vi match i slutet, det känndes superbra o så! När Angelica skrev att det va sool o varmt så tänkte jag bor vi på samma ställe. Jag tycker inte att det va alls varmt! Typ skitkallt när vi skulle träna man skulle haft underställ! Men vi hörs imorgon!
god natt / Rebecka

sjukt rolig bild eller har jag bara dålig humor.. hahaha

13th of september

Idag är en sån bra dag, när allting liksom bara rullar på som det ska! Först och främst, jag hade sovmorgon och vaknade dessutom innan klockan skulle ringa, jag hade då sovit i cirka 9 timmar och var utvilad. Sen var det ju SOL  idag, trodde det skulle vara kallt men nejdå, det var skönt väder! I skolan var det inte så jobbiga lektioner, tittade på film på svenskan, gick igenom frågor på SOn, räkna lite matte, hade håla på språkvalet, läste lite engelska och sen var det bara klassråd. 

Nu ska jag plugga SO och sen ska jag nog ut och springa en runda! Får passa på när jag har så mycket energi i mig, gillar att lägga mig när jag vet att jag gjort något vettigt under dagen. Jag och Johanna var nere i stan på den där utförsäljningen men där fanns inget roligt! 

Idag säger vi även grattis till Niall från One Direction, right? 

Y_large

snart fredag

Hejsan vänner! 
Stay strong, tomorrow's friday! yeah det har jag tänkt hela dagen haha! Så oooonödigt att gå upp så tidigt som jag gjorde imorse! Jag e skittrött nu och det fanns inga converse på utförsäljningen fast det stod det i reklambladet!!!!! Klockan 18 ska jag på träning wiiho, först lite snack med oss lite yngre och sen träning! :D måste plugga också har gjort lite nu när jag kom hem, vi ska ha historieprov, jättetråkigt, hatar prov! 
Imorgon är det fredag o då är det KONFAÅTERTRÄFF!!!!!! yeah! kommer bli skitkul, åhh vad jag längtar! Och andra bra saker som händer imorgon är att vi har sovmorgon börjar 9.10 och vi har bara två lektioner so och IDROTT, so e ju ganska tråkigt men idrott e skitkul, hoppas vi ska göra lacrosse! Sen ska vi på ungdomsmässa på berga gymnasiet. Sen slutar vi klockan två!! Sen efter det ska jag gå o fixa min praoplats! Vet ni en annan bra sak? vi har stuuuuuuuuuudiedag på måndag!!! positvit här ni vet! / Rebecka

jag och linnéa någon gång under konfalägret! imorgon träffas vi !! <3 (vi sa att vi skulle träffas varje vecka, har väl gått lite sådär, haha, tre veckor sen nu:( )

torsdag 13 september

uppe tidigt!!! Ni kanske undrar vad i hela världen jag gör uppe nu? Jag o några komisar ska in till stan på en stor utförsäljning o det börjar klockan 7! så klockan stod på 5.30 imorse! Ja men vi hörs senare måste skynda mig nu! / Rebecka

Kvällen

Nu är jag hemma efter en timmes gympapass och känner redan att jag kommer vakna upp med lite träningsverk i armarna imorgon. Har duschat och äter lite frukt. Ska titta på ett avsnitt av Gossip girl nu och sen ska jag nog sova! Har sovmorgon imorgon, me likee! :)  /Angelica




I'm in loooooove

Kolla höstens snyggaste & mysigaste tröja från bikbok! åhh jag måste ha den, kostar 299:-
/ rebecka

onsdag12 september

Åh, hur lyckas man alltid fasna vid datorn? Jag skulle göra läxor!!! Och jag bara tänkte att jag skulle sitta o kolla lite på bloggar, en halvtimme senare... OOOOJ! ja nu måste jag verklgen plugga! Vi gör sån tal-debatt sak på svenskan så skulle vi skriva klart det till idag, sen när vi läste upp det, eller det va bara jag som gjorde det i min grupp för min lärare sa sen typ såhär, ja asså det var jättebra men du läste hela talet, du måste kunna det utantill! sen sa hon, ja det kanske va lite, lite tid att lära sig det på (då hade vi haft sen i måndags) och vi höll med, va tror ni hon gör då? Ja till imorgon ska ni kunna det utantill!!!!!!!!!!!!!!! saywhat!!!? Kommer ju aldrig klara det, plus att jag har fysik o spanska. o historia prov nästa fredag på typ asmånga sidor så borde ju börja öva på det också!!
Måste bara berätta vad vi gjorde på gympan idag, vi spelade lacross, det va superroligt! Asså åh vad kul det var! och en sak till, efter skolan va jag med ballis(alexandra) det va också skitkul! Men vi hörs, måste göra läxor nu! :( hejdå! / rebecka
 
på konfalägret, när vi hade klättring! tänk att jag vågade, 19 meter upp i luften.. pommes!

I'm telling you, I'm telling you

Hallåå! Har varit på bra humör i skolan även om dagen var sjuuukt seg. Vi hade matte, SO och sen svenska. Efter lunchen var det slöjd och idrott och när jag och min fina vän Jenny skulle cykla hem så skulle det såklart börja regna... inte roligt faktiskt! Ska plugga lite nu och senare ska jag och Johanna iväg på ett gympapass eller något, Johanna ville dra med mig så det är väl bara till att hänga på! Imorgon har jag sovmorgon och sen är det fredag då jag bara har två lektioner för sen ska vi på en ungdomsmässa. Sen är det långhelg eftersom vi är lediga på måndag! :) /Angelica

Tumblr_m86q2pwtya1qki7l4o1_1280_large
^ Längtar så sjuuuukt mycket till nästa sommar. Åhhh.

Good morning

Morninggg! Hade gärna stannat hemma idag, det är kallt ute (hej vinter!) och jag är lite trött. Fast, brukar vara ännu tröttare varje morgon, haha! Idag har vi idrott, så om vi inte springer där så får jag springa när jag kommer hem, annars har jag inte så mycket att göra. Vi har typ inga läxor denna veckan, så det är skönt! /Angelica

390429_432545150115019_371833381_n_large

Träning

Igår var jag ju iväg på ett zumba pass, och jag hade aldrig själv provat det tidigare men jag gillar att prova nya saker, så why not!?
Det är en instruktör som visar vad för steg man ska ta och sedan finns det olika stilar, typ samba, salsa och reggaeton. Han som lärde ut var jättesnäll och tog liksom steg för steg så man hängde med, dock är det inga svåra steg, men man måste hitta takten liksom! Vi körde ett ganska lugnt tempo eftersom nästan alla som var där var nybörjare, men jag längtar tills vi börjar med högre tempo så man blir trött och sådär. 

Nu har jag precis varit ute på en löprunda. Har haft en och en halv veckas uppehåll nu eftersom jag varit sjuk, och förkylningen och hostan försvinner inte snabbt på mig. Är fortfarande liiiiite förkyld men kände att det var dags att börja träna igen. De blev en runda på 6 km och det känns såååå skönt just nu! 

Pluggade dessutom innan, så nu ska jag titta på ännu ett Gossip Girl avsnitt (kolla på ett innan) och sen kanske jag pluggar lite till. Gossip girl är sååååååååååååååååååååå himla spännande just nu så jag måstemåstemåsteee kolla! 

Och, sorry för alla weheartit bilder, men dom är sååå inspirerade! /Angelica

129126714286489886_sl1142ad_f_largeLove_large166351779956943742_es4fjbbj_c_large

11/9

Hola amigooos! Skoldagen är avklarad och det känns skönt. Slutade redan två idag, even better. Har bara suttit framför datorn och tagit det lugnt, har inte heller någon speciell läxa men ska plugga SO eftersom jag har ett prov i nästa vecka som är på ganska många sidor ur historieboken, och jag är ingen mästare på det så jag måste pugga ganska mycket, tyvärr! Tänkte dra mig ut och springa en runda innan men det började ju asregna, men ska plugga en timme eller något och sedan ge mig ut och springa, och hoppas på att det inte regnar mer! 
Imorgon är det onsdag, sen torsdag och sen FREDAG. Har jag någon gång sakt att the time flies? Anyway, det gör det. Veckorna rullar på och det känns faktiskt bra. Idag satt jag i skolan och kom och tänka på hur mysigt det är med höst och vinter, massa snygga kläder, mysiga vantar och halsdukar osv osv. Inte så att jag inte saknar sommaren men man får väl försöka se det positiva i allt? Hoppas ni haft en bra dag! /Angelica.

Tumblr_m7cz4f5awx1row7lfo1_400_large


Det är ju även 9-11 idag. 11 år sedan. Usch, hemska tankar and my prayers go to you. 

tisdag 11 september.

hejhej! Då var det tisdag igen. Idag ska jag spela match!! :D Jag glämde min svenska läxa i skolan också så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. har ändå gott om läxor att göra! Annars händer det inte så mycket idag. Vi hörs! / Rebecka

just girly things


/ Rebecka

Dagen

Var hemma typ kvart i fem idag. Det blir lååånga måndagar men samtidigt så gillar jag när det händer något, så jag inte bara fastnar framför datorn liksom. Var ju ute i förmiddags och det var FETT tråkigt. Först skulle vi hitta en orienterings-kontroll på en karta, sedan skulle vi leta upp massa insekter osv. Typ spindlar, skalbaggar, grodor, åhh fy. Där kom massa getingar också. Sen skulle vi lära oss hur man sätter upp ett vindskydd. Känns som man är typ 5 år och man ska leta insekter. Efter denna dagen gillar jag skogen ännu mindre än vad jag redan gjorde. Fyyy! 
På eftermiddagen så var vi på skolan och gjorde lite olika saker. Sjukt tråkigt. Det enda postivia med skoldagen var väl att vi slapp lektioner. Fast hade ju matte tills halv 5 och sen kom jag hem. Åt typ direkt och nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Men ska börja göra mig klar inför zumba passet. Hoppas det är roligt nu! Vi hörs! /Angelica

491315130492429047497836086473709000

Är så sjuuukt sugen på att shoppa. Lite nya höstkläder, lite nya jeans och lite nytt snyggt! 

måndag 10 september

hejsan hoppsan. då var det måndag igen. Härligt! näää, men det som e härligt är att nu är det värsta över, bara tisdag kvar sen e det sovmorgon och sen är det bara torsdag och sen e det FREDAG, veckorna går fort. och imorgon ska jag spela match!!! YES, så kul! Jag vet att vi har dålig uppdatering men hoppas ni inte slutar läsa för det, ska förbättra mig men nu börjar vi få mycket läxor o sånt.. Kom hem nu fem typ. Nu ska jag plugga och städa mitt rum, det är verkligen behövligt! Jag har inte städat sen.... asså kan knappt säga det, nä det kan jag inte! men nu ska jag städa i alla fall.. när jag ska välja på att städa o plugga så blir det lite svårt... just nu städar jag nog hellre haha, för det e SO läxa haha, men vi hörs sen! kramar / Rebecka
look from the bright side, mondays only happens once a week! 

Smoothie



En suddig mobilbild är vad ni får idag, haha! Började morgonen med en god smoothie till frukost. Idag ska hela mitt arbetslag spendera dagen utomhus, först i en skog och sen i eftermiddagen ute vid skolan. Inte så superkul men förmodligen roligare än att ha lektioner. Har även extra matte idag ju, och senare ikväll blir det zumba! Är fett taggad, haha :D /Angelica

söndag 9 september

Hejsan sorry för min dåliga uppdatering igen men det bara bilr lite så, jag har varit iväg hos min mormor o morfar nu lördag söndag, det va trevligt! Sen idag när jag kom hem så kollade jag o lillbengis avsnitt 13 gossip girl säsong 5 tillsammans, det var asspännade, jag inte avslöja något men man fick veta vem gossip girl va! :o Sen såg jag på the X-factor eller vad det heter. Nu ska jag se nästa avsnitt vi hörs! 
/ Rebecka

Söndag

Idag sov jag till elva efter att ha somnat klockan tre igårnatt. Jag och min bror satt och läste i gamla skrivhäften och skrattade åt hur han stavade snabbt (snapt) och åt en berättelse han gjort. Det var very funny. 

Var ganska så trött, men vid tjugo över två drog jag och Johanna ut på en promenad, på 1 h & 40 min. Skönt att bara gå och kunna snacka och så. När vi kom hem var vi duktiga och pluggade i en och en halv timme. Blev klar med mina SO uppgifter som ska vara klara på torsdag, men nu är dom klara. Skönt att ha de gjort liksom! 

Åt runt halv sju och sedan kom Beckie hit och vi kollade på Gossip girl. Vi hade bestämt att se episode 13 tillsammans eftersom där fick man veta vem Gossip girl är. Sen duschade jag på en kvart och sedan kollade jag på Svenska X-factor som började idag! Men nu ska jag kolla ännu ett gossip girl avsnitt innan jag går och lägger mig! :) /Angelica




We are never ever getting back together



Idag börjar vi dagen med denna låt. Har gillat en del av Taylor Swifts låtar förut men denna slår allt. Kollade ju på VMA's igår och Taylor Swift uppträdde som ett avslutningsnummer och åh vad hon är bra, både live & studioversion. 

Efter VMA's, som varde till typ 11 så kollade jag på två episodes av Gossip Girl. Det är sjuk spännande just nu så ska kolla på episode 11 nu!!! 
Det var himla skönt att vara uppe länge igår och sova tills jag vaknade. Har iofs varit hemma måndag-onsdag men jag vaknade ju hela tiden av min hosta och förkylning, så det var skönt att få sova ut och idag är jag extra pigg och glad. Hade det inte varit för min förkylning som fortfarande sitter i och om det inte blåst så mycket som det gör, då hade jag dragit på mig träningkläder och sprungit en runda! /Angelica


pretty little liars

Har nyss sett färdig säsong 1 av pretty little liars, fy vad det är spännande. Men nu ska jag inte se mer för Tina har väntat länge så nu ska jag se till att vi ska va på samma ställe haha. Asså vem e A? Varför hjälper A spencer? Vad hände med Melissas barn? Var e Ian? E han död? Vad e det med Jenna, Ian och Garret? Ja detta är bara några av frågorna som kommer upp i mitt huvud. Men framför allt, vem och varför dödade Alisson? jaja , nu ska jag göra nått annat. Mår faktiskt lite bättre nu efter min efterlängtade kycklingtallrik med pommes och tzatziki.. mums! Nu ska jag äta mitt dumle choklad. Vi hörs! / Rebecka
om ni inte redan ser denna serien så börja göra det, den är otroligt bra och spännande. Viss inte bättre än desperate houswives men den är ju definitivt med på topp 3! snart börjar väll säsong 3 sändas måste hinna med säsong 2 först! haha...

Fredaaag

Fredag igen, wohoo! Fick cykla hem en timme tidigare idag eftersom jag inte kunde vara med på gympan som vi har sista lektionen, och det är inte så roligt att bara sitta och stirra på folk som springer runder.. haha. Har inga större planer i helgen, ska nog ta det ganska lugnt så jag är helt frisk på måndag! :)

Inatt var det VMA (MTV video music award) vilket jag missade eftersom jag sov. Buhuuu men det är repris klockan 21.00 ikväll och det tänker jag faktiskt inte missa. One Direction vann alla awards som de var nominerade för, awesomeeee right? Har inte kollat på deras uppträdande än, ska vänta tills ikväll när jag kan se det på TV! Och eftersom de vann tre awards slänger vi in en liten fin fin bild! /Angelica

303505_2438653542206_1751412882_n_large

fabulous

riktigt snygga skor från nelly.com.  Jag älskar dom! När jag blir äldre och köper egen lägenhet o så ska jag ha en gardrob full med bara skooooooor! en walkincloset! jag älskar skor! dom här var asfina. kostar 499:-
/ Rebecka

desperate housewives season 8

nu ska jag ta och se desperate housewives säsong åtta :D för den första halvan av den säsongen har jag bara sett en gång. men nu har jag hittat dom avsnitten! :D Jag minns hela säsong 8 hur jag satt och kollade och var så himla inne i det. Det var så spännande man gick där från vecka efter vecka o bara längtade! åhh, varför skulle det ta slut? Nu ska jag i alla fall se avsnitt 1 i säsong 8. dock är det utan text men det gör väll inget? / Rebecka
den släpps den 25 september på dvd, men det är i usa ju så dröjer ju lite längre här, men då ska jag lätt köpa den i alla fall!

fredag 7 september

hej, jag är hemma idag igen... mår ju inte jättebra. Jag vet inte vad det är med mig, jag har ingen feber men jag är helt slut i kroppen. Får ju bli ännu en dag framför datorn, kolla på film & tv-serier.
har nyss sett filmen Without men, jag såg den bara för Eva Longoria var med. men helt ärligt, den va ganska dålig och jättekonstig. Och Eva Longoria snackade med typ spansk brytning.. det va ju lite ovant och hon hade inte klackar det var också ovant. Vi hörs / rebecka

Motljus



Två till motjusbilder. Gillar nog den sista mest! 

Var nere en sväng i stan innan och fixade en present till min vän Terese som fyllde år i onsdags, men var ju sjuk så har inte fixat det innan. Kan visa imorgon vad jag ska ge/vad jag ger henne, vet inte om hon läser här och då blir det lite fail om jag skriver vad jag ska ge.. ;) Har även gjort franska, SO och svenskläxa. Good work alltså. Ska läsa igenom kemin och sånt lite senare. Åh kom på att jag inte ätit. Det är kokt fisk och potatis - same as in school- bläh. Haha får ta något annat! /Angelica


Torsdag

Dagen gick ganska snabbt och det var skönt att vara back on track. Har lite läxor som jag måste göra idag och lite som jag missat men det var inte så mycket som jag trodde! Fredag imorgon, känns konstigt eftersom jag inte varit i skolan men jaja. Inga större planer för helgen, ska väl mest vila och bli av med min hosta! 


En bild jag tog för några dagar sedan. Älskar motljus! /Angelica.


LOL

hejsan. Nu har jag nyss läst igenom 8 sidor på Kenzas blogg. Har ju varit lite dålig på att läsa den... den senaste månaden? 
Innan såg jag filmen LOL den var superbra, hade sett halv innan men då var det utan text och mitt i natten så jag hängde inte riktigt med.. Men nu gjorde jag och den va som sagt bra! Jag brukar aldrig se färdigt filmer annars men denna såg jag i alla fall. Jag e mer en sånn som kollar på tv-serier, har sett två gossip girl avsnitt idag. har också börjat kolla på Ung&Bortskämmd. Vi hörs senare! / Rebecka

teenager posts




Har lite tråkigt så jag satt o tittade på lite teenager posts... / Rebecka


torsdag 6 augusti

hejsan.. denna dagen suger, nu är det visst min tur att va sjuk! Kände redan igår att jag inte mådde bra för när vi skulle cykla hem så blåste det typ såhäääääär mycket!!! och då blev jag jättekall och sen blev jag typ inte varm igen, jag satt o pluggade igår sen bara rätt som det var blev jag för trött och bara la mig ner o somnade, men två fleace o en annan tröja o jeans.... då va klockan typ halv nio, sen vaknade jag igen klockan tio sen somnade jag om igen o nu kan jag inte sova mer.. lyssnar på hall of fame! Tror jag hörde den mist 50 gånger igår, haha, favooooorit! Jag hade en jättekonstig dröm inatt haha, jag o mina kompisar brukar alltid berätta drömmar för varann men nu kan jag ju inte det! :( får berätta imorgon. jaja nu ska jag typ.....göra inget kul! Hejdå / Rebecka

Schooltime

Mornig people! 
Mår bättre idag, inte 100 % frisk kanske men det blir skola idag. Börjar om en timme, men har nog redan varit uppe i en timme eftersom jag skulle hinna duscha och föna mitt hår. Gillar inte och föna, gillar bättre när det får lufttorka men det hinner det inte göra på morgonen. 

Vet ni? Igår anmälde jag och Johanna mig till en zumbakurs. Haha åh vad töntigt det låter.. seriöst, zumba? Haha, nej men i somras när vi var på stationen fick vi en tidning från medborgarskolan och jag bläddra lite i den och såg att det fanns zumbakurser. Johanna har provat det en gång och hon säger att det är sjukt kul, så jag litar på henne! Man tränar hela kroppen och det ska faktiskt bli kul. Det är ju en sorts dans och jag vill faktiskt börja dansa igen! Min måndag kommer hädanefter innehålla skola, 8.40-14.30, extra matte, 15.00-16.30 och zumba mellan 19.00-20.00. Kommer nog vara ganska död på måndag kväll, men det ska bli kul! :) /Angelica

1_back-fly_large

you can move a mountain, you can break rocks.

 HALL OF FAME - THE SCRIPT ft. WILL.I.AM
Denna låten asså åhhhhh vad den e bra. Jag har lyssnat på den minst 25 gånger bara idag. Den står på repeat på min spotify! Lyssna och njuuuuuuuut!
/ rebecka

onsdag 5 september

Hejsan! Idag ska jag plugga plugga plugga, vet inte hur många läxor jag har men jag hade bara två böcker kvar i skåpet!? Jaja... Sen ska försöka hinna se lite Desperate Housewives haha, man måste ju få ta en liten paus! Vi hörs senare! / Rebecka



Onsdag

Stannade hemma från skolan idag också, men tänker gå dit imorgon. Har tränat mina magmuskler (aka hostat) hela morgonen.. haha. Nej men det känns iaf mycket bättre idag men behövde nog verkligen sova ut lite. Vaknade vid halv sju av mitt alarm, tog den äckliga hostmedicinen, lite nässpray och sedan la jag mig igen. Hostade ganska mycket innan jag väl somnade och sov till halv tio. VÄLBEHÖVLIGT alltså. 
När jag vaknade så låg min söta katt i sängen, mös lite med henne, gick upp och åt frukost och plugga sedan kemi. Kan faktiskt det mesta och det känns skönt. Provet är på fredag och det är inte många sidor, men jag har svårt för NO och tycker det är bajstråkigt, men ska nog klara det! Efter jag var klar med kemin så kollade jag runt på lite bloggar, såg några videos och kollat ett avsnitt av gossip girl! (Beckieeee du måste kolla det är sjuuuk spännande och allt är helt adsgsjiohsu rörigt!). Har sett 8 avsnitt nu eftersom jag och Beckie ska se avsnit 13 tillsammans, där man får veta vem GG är, så får jag inte kolla på för många! Ohhhhhhh spännande!

Det är typ storm ute idag... mysigt ju. Haha, ska ta tag i den tråkiga matten och få något gjort nu. Ha det bra! /Angelica


^ min fina katt  :) 

Nail polish

Go'kväll eller något. Mår mycket bättre nu. Smörjde in mig i en ansiktsmask och tog en dusch och plötsligt mådde jag mycket bättre, haha! Sedan satte jag mig och gjorde lite svår matte och plugga lite kemi. Boken jag snackade om läste jag ut igårkväll, så det är klart. Hostar fortfarande men funderar på att ta den där hostmedicinen för sista gången ikväll och hoppas på att vakna upp utan hosta imorgon.. man kan ju hoppas! Har precis bytt sängkläder (vuxenpoäng!) och ska ut och ge min kanin mat och sedan lägga mig. Och smsa lite med my homiiies! ♥ 
Det enda som skulle ha gjorts var väl att träna, men får vänta en dag till tror jag. 


Tumblr_m9r9q8xais1rpext1o1_400_large
Asså huhauua kolla vad snyggt. Typ dööööööööööööör vill också kunna måla så. Så. Himla. Snyggt. /Angelica

Hate this

Jag älskar ju att vara ledig från skolan och sådär, men inte när man är sjuk. Hade mycket hellre varit i skolan idag, dessutom slutar vi ju tidigt på tisdagar men jaja. Borde plugga matte och NO men har ingen ork eller lust. Är hungrig och hostar gör jag hela tiden, men jag tänker inte ta mer hostmedecin eftersom jag tagit den nu sen i fredags och den hjälper inte, och den smakar SKIT (det är lakris smak, FYYY) och jag tänker inte lida mer om den nu inte tänker göra så min hosta försvinner. Och jag vill ju träna. Mår ännu dåligare när jag vet att jag inte tränat på snart en vecka. 
Ja, min negativa sida kommer fram ibland men ja, är jag sjuk nu så slipper jag väl det resten av denna terminen (hoppas jag!)


Men jag hoppas alla som läser detta mår bättre än mig och klaga inte på skolan - hur jobbigt det än är - för att vara sjuk är tusen gånger värre. Nu ska jag fortsätta hosta fram lite magmuskler... ;)
Fyller inlägget med lite teenagerposts, alltid något! /Angelica

547310_338238066270076_949168105_n_largeTumblr_m9jzmqh8rg1qiaqpmo1_500_large308328_347344422016503_945472312_n_large554628_347614121989533_656141428_n_large293228_347104722040473_622775664_n_largeTumblr_m9f9yqz7kp1qiaqpmo1_500_largeTumblr_ly6c0jwdv21qiaqpmo1_500_largeTumblr_m9nd68abrg1qiaqpmo1_500_large


tisdag 4 september.

DRYG DAG!!!  
Vi hade en jättehåla idag för vår musiklärare var på klassresa och vi kunde inte flytta lektionerna denna gången så vi hade typ 2-3 timmar nått sånt, det är sjukt drygt! Men nu så sitter jag o käkar, vi hade inte alls god mat i skolan! Snart ska jag ut o gå en powewalk med Erica, Tina & Malva kommer bli kul, jag älskar powewalkar! sen ska jag göra lite läxor och sen ska jag på fotbollsträning, får se om jag hinner blogga senare. Det är ju hollywoodfruar ockås haha! Vi hörs! / Rebecka
bild från förra sommaren

Be you and be proud

Har kollat på dagens avsnitt av Ensam mamma söker, haha åh jag gillar inte hon där Cecilia, och inte hennes killar heller. Alla är helt knas... satt och smsa med Rebecka under tiden och skratta åt alla, haha! Nej, ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på att må bättre imorgon. Vet inte om jag ska vara hemma eller inte, om jag ska så ska jag nog räkna matte hela dagen eftersom vi tydligen skulle vara klara till sidan 30 till nästa måndag, men det ska jag väl klara! Och om jag går till skolan får jag plugga matte när jag kommer hem plus göra massa anra läxor förmodligen... /Angelica. 

579850_280545688717185_880674698_n_large

Tänk på det här när någon försöker trycka ner er eller kommenterar något ni gör. Det är inget fel på någon människa, vi alla är bara olika och det måste alla acceptera. DU är bra precis som du är. Lägg inte energi på folk som inte har bättre saker för sig än att trycka ner dig, lägg energi på de som finns där för dig, på de som älskar dig för den du är och visa dina vänner att du uppskattar dom. Berätta för dom hur mycket dom betyder för dig och glöm inte, var dig själv i alla lägen! 

Kristianstad DFF - LdB Malmö





bilder som jag tog igår när jag kollade på matchen i Kristianstad. Matchen slutade 3-0 till LdB! 
/ Rebecka

I got this feeling.

Fy vad skönt det känns nu att ha joggat. Jag joggade tillsammans med Tina. Vi joggade tre varv på slingar det blev ca 5 km om jag räknar med vägen hem också. De två första varven var inte så jättesnabba, vi joggade i ca 6.15 min/km. Men på det sista varvet asså jag ve inte hur snabbt det var men vi fick ner tiden till 5.54, det krävs ju ganska mycket för det efter två varvs joggning i 6.15. Så det känns skitbra nu. Vi sa att vårt mål är att komma ner till 5.15. Det kommer vi lätt klara! Man måste ju tro på sig själv i alla fall. Låt inget stoppa dig från att träna, bara bestäm dig för att du ska göra det och inget slår kännslan efter...


/ Rebecka


don't lose your pen

/ Rebecka

måndag 3 september

Hej folket. Kom typ hem nyss kl. 17.. på måndag går jag ju till halv fem... inte så kul, men jag kan ju inte ge upp den matten nu när jag har börjat... sån e jag! Ska snart äta sen ska jag sätta mig med lite läxor, matte, engelska, spanska.. Sen ska jag jogga en runda men Tina (& kanske malevi). Vi har ju sagt att vi ska börja jogga o sånt nu, eller jag har i alla fall bestämt mig för att jogga nån gång i veckan, nu  funkar det ju men sen när jag kommer få skitmycket läxor kommer det ju inte funka så jättebra.. men det tar vi då! Nu ska jag äta. Ha det bra!
 
/ Rebecka

Inte roligt att vara sjuk

Fick stanna hemma från skolan idag, sov till typ 10 och runt 11 satt jag och kolla på TV och gjorde lite matte i typ en timme. Kollade på en episode av gossip girl och sen har jag bara tagit det lugnt framför datorn! Så himla segt och tråkigt att vara sjuk :(. Men ska nog läsa lite kemi och höra med någon om vi ska ha prov på fredag eller inte, vår lärare är helt oiahdioia cp typ och sa i fredags att vi kanske ska ha prov denna fredag...
Ska nog och läsa lite i boken som ska vara utläst på torsdag, så jag får lite gjort här hemma i alla fall. 

Har suttit och kollat runt på lite gymnasie-skolor osv. Åh, tycker det är så himla jobbigt, har ingen aning om vad jag ska välja och även om jag inte behöver välja just precis NU så måste jag välja om några månader och det går snabbare än vad man tror. Snart börjar man väl få hem massa broschyrer också, typ från gymnasium uppe i Norrland...



Coolt med gymnasiematte asså... ;) / Angelica

Swedish House Mafia

Så synd att dom ska sluta göra musik nu, dom är så himla bra. Dom slutar i alla fall med flaggan i topp!
 
 
"upon the hill across the blue lake, that's where i had my first heart break, i still remember how it all change, my father said, don't you worry, don't you worry child, see heaven got a plan for you, don't you worry, don't you worry now"
Min favorit del!
/ Rebecla

Helgen

Hejsan, märker att jag har extra dålig uppdatering på helgerna för då är jag nästan alltid iväg.  Denna helgen har jag varit i farmor o farfars stuga. Igår hade vi kräftskiva bl.a. Jag och annie tänkte gå på UG(ungdomsgrupp) i fredags i Ängelholm men det blev inte av. 
Idag har jag varit i kristianstad och tränat på sån akademi (typ som zonläger). Sen kollade vi på när KDFF mötte LdB. LdB vann så klart! Det roliga var att jag hejade ju på LdB men vi hamnade på KDFFs läktare jaja.. och vi fick ju vara med o höra KDFFs taktik osv innan matchen, men det var roligt! Just nu e jag inte på alls bra humör för jag e övertrött... Men nu kom icona pop -i love it på radion då kan man inte annat än att bli på bra humör, det är något speciellt med den låten! Ska se gossip girl och sen ska jag räkna matte, vi hörs!
här har vi släkten. farmor & farfar, min familj o mina kusiner m föreldrar
 
Jag o johanna i KDFF kläder
KDFF - LdB
 
/ rebecka

Yesterday




Hade en trevlig dag igår även om jag inte mådde 100 % bra. Vid fyra cyklade jag och Johanna ner till stationen där vi mötte upp Emma, en tjej som Johanna träffat i Kristianstad när hon var där med några och träffade Ulrik, sen gick vi mot scenen och satt och väntade typ i 3 timmar på att det skulle börja. Sån tur var så var det lagom varmt och det regnade inte! Även Julia och hennes syster kom, vilket överraskade oss, haha! Vi fick platser längstfram och har en hel del bilder på Ulle Bulle nu, haha! 

Är väldigt förkyld fortfarande men mår iaf inte sämre, var faktiskt skönt att få vara ute igår och få frisk luft, mådde tom bättre av det. Borde nästa gå ut ochn gå en runda idag! /Angelica



the first day in this month

Hejsan! 1 september redan oh shit vad tiden går snabbt! Är ganska förkyld och har lite ont i halsen men jag ska nog överleva dagen i alla fal. Ska gå och ta en dusch, ladda kameran och sen ska jag och Johanna nog cykla/gå ner till stan och se Ulrik Munhter. He's coming to town today och vi vill stå längst fram för att kunna ta great pictures och sen sk vi stalka honom och träffa honom.. haha, kanske inte, men typ. Nej, nu måste jag duscha, kanske gör att jag mår lite bättre! Har förresten börjat titta lite på gossip girl, har glömt hur roligt och spännande det är. Ska kolla klart på säsong 5 nu och vara beredd på att se säsong 6 när det börjar gå på TV. Sista säsongen, oh noooo :(  /Angelica

Tumblr_m9lxsbsce91qe3a7eo1_500_large



dagens ciatat

/ Rebecka

RSS 2.0