EM FINAL

nu är det dags för EM finalen, jag hejar på Spanien ofc! Men vi ska se hos mina grannar som (speciellt Matilda) hejar på Italien.. haha.. Jaja spanien ska vinna! / Rebecka

Kommentarer
Skrivit av: Sara

sv. Rebecka
Hej, gud vad kul att du tycker om min blogg, och att du också vill fara! Jag tror verkligen inte att du skulle ångra dig! Antar att du tänkte till 14/15 då eller? I såna fall skulle jag tipsa dig att söka i början av nästa år, självklart funkar det att söka senare också :) När jag först skulle fråga mina föräldrar var det mer som att jag började snacka om det lite då och då, sedan efter ett tag tog jag ett större "snack" med dom där jag visade att jag verkligen ville fara, inte på lek liksom :)Min pappa var väldigt skeptisk till själva saken medans mamma till pengarna, därför gjorde jag ju då häftet. Skriv hur mycket du skulle kunna bidra med själv (du har ju ändå tid på dig att spara), samt att visa att du är mogen :) för ofta när föräldrarna klagar på priset är det ofta bara en sorts ursäkt för något annat, tex att dom tror att du är inne i en period och att det ska gå över eller något sånt!

Oj, nu har jag typ skrivit en hel novell :P men i alla fall, visa ditt engagemang och att du brinner för det, beställ hem kataloger från alla organisationer och ta reda på vilken du vill åka med, samt låt dina föräldrar också få möjligheten att läsa (även om du hittar något bra på en utbytesblogg)

Lycka till!!! Kram Sara

2012-07-01 - 22:04:46
URL: http://sarahusa.blogg.se
Copyright
-Alla bilder är tagna av oss om inget annat anges. Det är förbjudet att kopiera.
-Designen är gjord av oss. Vi svara på design frågor, bara skicka en kommentar.

Övrigt
-Lägg ej er tid på att skriva taskiga kommentarer.
-Bloglovin eller länkbyte? Fråga oss så svarar vi!
-OM NI SVARAR PÅ EN KOMMENTAR, SKRIV TILL VEM NI SVARAR SÅ ATT VI LÄTTARE KAN SVARA PÅ RÄTT KOMMENTARER.
(Sv till Rebecka/Sv till Angelica)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0