Tv-serie tips!

1. Desperate Housewives
 
Desperate Housewives handlar om ett gäng hemmafruar som bor i en liten förort som heter fairview. Gatan som dom bor på heter Westeria Lane. Här på gatan får man följa hemmafruarna och deras familjer genom kärlek, drama och humor. Serien börjar med att grannen o vännen Mary-Alice tar självmord. Det är huvudmysteriet i den första säsong, att lista ut varför hon gjorde det. Säsong två har tex som mysterium att det flyttar in en ny familj o det är något skumt med dom. Sen finns det sånna i alla andra säsonger också. Denna serien är sevärd(flera gånger om) just för att den passar in i så många kategorier. Denna finns i åtta säsonger. Den senaste och sista visades nu på våren 2012. Vad mer ska jag skriva. Jag kan skriva allt om denna serien, jag är nog lite av en expert eller så kallar man det nörd..... Men hur som helst så kan jag säga en sak till: SE DEN!
 
2. Pretty little liars
Prettt little liars är den senaste serien jag fick upp ögonen för. Den hadlar om ett gäng tjejer där den ena tjejen Alison plötsligt försvinner spårlöst! Senare hittar man hennes kropp.. Men samma dag som man hittar kroppen börjar de 4 kvarstående tjejerna få skumma medelande där avsändaren är en A. och denna A känner till massa hemligheter som bara Alison visste. Vem är A? och vem mördade Alison? är hon verkligen död? Detta är frågor som kommer upp i mitt huvud.. jag vet ju inte svaren än! Den är så himla spännade.. Man vill bara se mer mer mer!!!!
 
3. Gossip girl
Gossip girl handlar om ett gäng ungdomar som lever i New York. Man får följa med o se hur de löser alla problem så som familjeproblem och kärleksproblem. Dessa ungdomar hjälper varandra och ser till att få sin hämd när det behövs och dom är inte rädda för att misslyckas! Det finns 5 säsonger av denna serien. Till hösten kommer den sjätte och sista säsongen visas. Den är otroligt bra!
 
4. Revenge
Revenge är en serie som handlar om huvudpersonen Emily Thorne. När hon var ett barn så blev hennes pappa anklagad för ett brott han inte hade begått. Han hamnade i fängelse och dog där. Nu är Emily tillbaka i stan och har bytt identitet och hon kämpar för att ge tillbaks på alla som förstörde hennes och hennes pappas liv. Till sin hjälp har hon vännen Nolan som är extremt duktig på datorer och kan hacka sin in hos olika personers datorer. Följ med Emily genom hennes Revenge. Andra säsongen kommer snart! 
 
5. GCB
GCB är en serie som utspelar sig i en förort i Texas. Amanda Vaughn kommer tillbaks till stan efter sin mans död. Detta till allas förvåning och ingen av hennes gammla klasskompisar är speciellt glad över att se henne. Hon var den elaka cheerleader under skoltiden. Men nu försöker hon passa in och det går bara bättre o bättre. Än så länge har det bara varit en säsong men fler kommer!
 
6. Grey's Anatomy
Grey's Anatomy är en sjukhus-serie där man får följa alla läkarnas liv när det gäller kärlek i familj man får även vara med när dom operarar o tar hand om passienter. Jag har faktiskt bara sett dom två senaste säsongerna av denna serien. Men det finns åtta säsonger av denna serien. Den nionde kommer till hösten, jag tror det är den sista.
 
/ Rebecka
 

Kommentarer
Copyright
-Alla bilder är tagna av oss om inget annat anges. Det är förbjudet att kopiera.
-Designen är gjord av oss. Vi svara på design frågor, bara skicka en kommentar.

Övrigt
-Lägg ej er tid på att skriva taskiga kommentarer.
-Bloglovin eller länkbyte? Fråga oss så svarar vi!
-OM NI SVARAR PÅ EN KOMMENTAR, SKRIV TILL VEM NI SVARAR SÅ ATT VI LÄTTARE KAN SVARA PÅ RÄTT KOMMENTARER.
(Sv till Rebecka/Sv till Angelica)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0